Sam Van Rossom lijdt nederlaag met Valencia in EuroLeague

30/11/2017 - 23:30
"Op de tiende speeldag van de Euroleague basketbal heeft het Valencia van Sam Van Rossom met 64-72 verloren van leider Olympiakos. Valencia staat pas 13e met 3 punten. Van Rossom stond 24:42 minuten op het veld voor Valencia. De Belg maakte 7 punten (1/3 driepunters, 2/3 tweepunters) en plukte 2 rebounds."

1. Sam Van Rossom lijdt zware nederlaag met Valencia in EuroLeague basket (10/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Op de zesde speeldag in de EuroLeague heeft Sam Van Rossom donderdag met Valencia een zware 94-67 (rust: 43-38) nederlaag geleden bij het Russische CSKA Moskou. De Belgian Lion speelde 20 minuten en 22 seconden. Daarin was hij goed voor 3 punten (0/2 2pts, 1/3 3pts), 1 rebound en 2 assists. [naar artikel]

2. Sam Van Rossom lijdt nederlaag met Valencia in EuroLeague (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Op de tiende speeldag van de Euroleague basketbal heeft het Valencia van Sam Van Rossom met 64-72 verloren van leider Olympiakos. Valencia staat pas 13e met 3 punten. Van Rossom stond 24:42 minuten op het veld voor Valencia. De Belg maakte 7 punten (1/3 driepunters, 2/3 tweepunters) en plukte 2 rebounds. [naar artikel]

3. Sam Van Rossom lijdt met Valencia in Litouwen dertiende nederlaag in Euroleague (18/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de negentiende speeldag in de Euroleague basketbal voor mannenteams hebben Valencia en Sam Van Rossom donderdag op het parket van Zalgiris Kaunas hun dertiende nederlaag geleden. De Spaanse landskampioen verloor in Litouwen met 86-82 (rust: 47-31). [naar artikel]

4. Sam Van Rossom (Valencia) en Matt Lojeski (Panathinaikos) lijden nederlaag in Euroleague (03/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Sam Van Rossom heeft met Valencia een 79-66 nederlaag geleden bij het Turkse Fenerbahce op de vijfde speeldag in de Euroleague basketbal. Van... [naar artikel]

5. Sam Van Rossom (Valencia) en Matt Lojeski (Panathinaikos) lijden nederlaag in EuroLeague basket (m) (03/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Sam Van Rossom heeft donderdag met Valencia een 79-66 nederlaag geleden bij het Turkse Fenerbahce op de vijfde speeldag in de Euroleague basketbal. Van Rossom scoorde 10 punten (3/3 2pts, 1/3 3pts, 1/1 vrijworpen), plukte 1 rebound en gaf 4 assists. Hij speelde 24 minuten. [naar artikel]

6. Van Rossom (Valencia) wint in EuroLeague, Lojeski (Panathinaikos) verliest (26/10/2017 - Het Belang van Limburg)

Sam Van Rossom heeft woensdagavond met Valencia op de derde speeldag van de EuroLeague basket voor mannen een 63-80 zege geboekt bij Vitoria. Van Rossom speelde 18 minuten en was daarin goed voor vijf punten en vier assists. Voor Valencia was het de tweede zege van de campagne. [naar artikel]

7. Van Rossom en Valencia verliezen in Barcelona in de Euroleague (18/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Valencia heeft vrijdagavond een 89-71 nederlaag geleden bij de buren uit Barcelona op de achtste speeldag van de Euroleague basket. Sam Van Rossom stond bij de bezoekers 16:37 op het parket en tekende voor zeven punten. Hij leverde één assist af. [naar artikel]

8. Lojeski boekt tiende zege met Panathinaikos, Van Rossom en Valencia verliezen opnieuw in EuroLeague (22/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Panathinaikos Athene heeft op de veertiende speeldag van de Europa League basketbal voor mannenteams zijn tiende overwinning geboekt. De ploeg van... [naar artikel]

9. Van Rossom klopt met Valencia het Panathinaikos van Lojeski in Euroleague basketbal (28/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Het Panathinaikos van Matt Lojeski heeft donderdag met 67-63 verloren van het Valencia van Sam Van Rossom op de vijftiende speeldag in de EuroLeague basketbal. Bij de rust was het 32-32. [naar artikel]

10. Panathinaikos (Lojeski) vlot voorbij Barcelona in EuroLeague, Valencia (Van Rossom) verliest (11/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de zeventiende speeldag van de EuroLeague basketbal voor mannenteams heeft Matt Lojeski met Panathinaikos een twaalfde overwinning geboekt. De Grieken wonnen in Athene met 84-75 (rust: 36-34) van het Spaanse FC Barcelona. Sam Van Rossom en Valencia verloren voor eigen publiek met 67-80 (rust: 27-33) tegen het Turkse Fenerbahçe. [naar artikel]