03/12/2017 - 09:59
"Bij Racing Genk stond het gezicht van zowat iedereen op onweer, zaterdag na de verloren wedstrijd (3-2) tegen KV Mechelen. De tweede nederlaag op een week tijd betekent dat Genk de voeling met de top zes dreigt te verliezen. “We spelen een schandalige eerste helft. De spelers moeten in de spiegel kijken”, klonk het na de wedstrijd bij een ontgoochelde technisch directeur Dimitri De Condé."

1. De Condé na nieuwe nederlaag van KRC Genk: “Als we nog veel spelen zoals in de eerste helft, maakt het niet uit wie er op het veld staat” (03/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Bij Racing Genk stond het gezicht van zowat iedereen op onweer, zaterdag na de verloren wedstrijd (3-2) tegen KV Mechelen. De tweede nederlaag op een week tijd betekent dat Genk de voeling met de top zes dreigt te verliezen. “We spelen een schandalige eerste helft. De spelers moeten in de spiegel kijken”, klonk het na de wedstrijd bij een ontgoochelde technisch directeur Dimitri De Condé. [naar artikel]

2. Felice Mazzu is erg ontgoocheld na eerste nederlaag met Anderlecht: “Zo’n eerste helft spelen is verboden” (30/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Felice Mazzu leed zijn eerste nederlaag als Anderlecht-coach. De trainer probeerde het tij nog wel te keren met tien man, maar tevergeefs. “Ik ben erg ontgoocheld”, aldus Mazzu. [naar artikel]

3. De Kreuners brengen na 12 jaar nieuwe single uit én gaan de baan op: "Onze filosofie: spelen, spelen, spelen!” (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft liefst twaalf jaar geduurd vooraleer De Kreuners nog eens samen in de studio kropen. Hun nieuwe single ‘Geen zonde van de tijd’ vormt ook de aftrap van een nieuwe tournee. Frontman Walter Grootaers (67) is er na zijn coronabesmetting klaar voor. “Al ben ik twee jaar later nog steeds hees.” [naar artikel]

4. De Kreuners brengen na twaalf jaar nieuwe single uit én gaan de baan op: "Onze filosofie: spelen, spelen, spelen!” (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Ik ben nog steeds hees, maar ik kan wél nog alle nummers van De Kreuners zingen.” Twee jaar na zijn coronabesmetting is Walter Grootaers (67) klaar om weer de baan op te gaan. Er staat niet alleen een nieuwe tournee op de planning, maar ook een nieuwe single: ‘Geen zonde van de tijd’. Nu ja, nieuw: eigenlijk is het nummer al twintig jaar oud. Een gesprek over problemen met de stem, elke ochtend drie kwartier op de crosstrainer en onbekendere nummers je set in smokkelen. “Hoe langer je bezig bent, hoe meer je de indruk krijgt dat je alles al eens gedaan hebt.” [naar artikel]

5. STAGES. Eerste nederlaag in voorbereiding: KVM lijdt nederlaag in oefenmatch tegen RKC (12/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft de euforie van de laatste dagen niet kunnen verzilveren met een overwinning. Malinwa ging kansloos onderuit in zijn oefenmatch... [naar artikel]

6. Binnen spelen, buiten spelen spelen van 1900 tot nu (04/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Tot en met 11 juni plaatst vtbKultuur de ‘binnen en buiten’ spelen-tentoonstelling in de bib van Voeren. Tijdens een officieel openingsmoment en een workshop Broekzakgoed van door Creatief ErfgoedBemiddelaar Marcel Daerden konden de kinderen hun fantasie gebruiken. De jeugdraad organiseerde er doorlopende spelactiviteiten. [naar artikel]

7. WK-blamage voor de VS, die nieuwe nederlaag lijden en spelen om zevende plaats (12/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een dag nadat ze in de kwartfinales met 89-79 uitgeschakeld werden door Frankrijk, hebben de Verenigde Staten vandaag in het Chinese Dongguan al... [naar artikel]

8. Eén maand voor het EK en één jaar voor de Spelen zijn Red Lions gewaarschuwd na nieuwe nederlaag: “In Parijs komen zeven landen in aanmerking voor olympisch goud” (05/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De Red Lions sloten dinsdag de Pro League af met een zure 2-4-thuisnederlaag tegen Nederland en moesten op die manier ook de eindzege voor het tweede jaar op een rij aan onze Noorderburen laten. Dit zijn de conclusies van de regerend olympische kampioenen, zes weken voor de start van het EK in Mönchengladbach en één jaar voor de Spelen van Parijs. [naar artikel]

9. Football Talk. Euvrard: “Nederlaag OHL niet het gevolg van vertrek Vercauteren” - STVV verteert nederlaag op Levensloop (06/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Voetbal is belangrijk. Maar het is o zo relatief tegenover mensen die geconfronteerd werden of worden met zware problemen en zeker met kanker. Marc... [naar artikel]

10. Topmanager Philippe Bodson (75), de CEO die nederlaag na nederlaag incasseerde, overlijdt aan corona (05/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Hij kon Glaverbel niet redden, Tractebel niet redden, Fortis niet redden, Lernaut & Hauspie niet redden en dat bleef hij tot het eind van z'n leven... [naar artikel]