03/12/2017 - 21:52
"Na twee duels tegen Club Brugge mocht Zulte Waregem deze week nog eens de wei in tegen een andere tegenstander. De troepen van Francky Dury hadden..."

1. Gent staat weer bij de eerste zes na povere wedstrijd, Zulte Waregem blijft achter met 0 op 12 (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na twee duels tegen Club Brugge mocht Zulte Waregem deze week nog eens de wei in tegen een andere tegenstander. De troepen van Francky Dury hadden... [naar artikel]

2. Geen winnaar op Het Kiel: Beerschot en Kortrijk verdelen de koek na povere wedstrijd (27/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een troosteloze 0-0. In een wedstrijd die amper een winnaar verdiende, verdeelden Beerschot en Kortrijk broederlijk de buit. En zeggen dat het in de heenwedstrijd nog 5-5 was geworden. Beide ploegen schieten met één punt niet veel op in het klassement. [naar artikel]

3. Dominant Dender blijft steken op brilscore na povere topper tegen defensief Patro: “Een sluwe ploeg die ons het voetballen belette (28/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Bij Patro werd de brilscore in het Dender Football Complex gevierd als een overwinning, al zag Stijn Stijnen ook twee onbestrafte penaltyfases. Dender miste zonder de licht geblesseerde Hens dan weer creativiteit en kon zelfs tegen tien bezoekers zijn dominantie niet omzetten naar goals. [naar artikel]

4. LIVE EUPEN-ZULTE WAREGEM. Wedstrijd van de waarheid voor Zulte Waregem wordt 15 minuten uitgesteld door file (15/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem moet winnen op het veld van Eupen, want alleen dan kan Essevee de degradatie afwenden. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

5. Mertens wint ondanks povere service makkelijk de eerste set tegen Watson, wat brengt het tweede bedrijf? (31/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Elise Mertens is op dit moment bezig aan haar tweede ronde op Roland Garros. Onze 22-jarige landgenote neemt het daarin op tegen Heather Watson. Na... [naar artikel]

6. LIVE: Mertens wint ondanks povere service makkelijk de eerste set tegen Watson, wat brengt het tweede bedrijf? (31/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Anderlecht trekt met fluitconcertje de kleedkamers in na povere eerste helft tegen verdienstelijk Lokeren (01/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Dertiende speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 14u30 • Constant Vanden Stockstadion • Eindelijk referentiematch voor Anderlecht tegen Lokeren,... [naar artikel]

8. LIVE. Genk en Moeskroen rusten bij 0-0 na povere eerste helft (06/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Tiende speeldag Jupiler Pro League [naar artikel]

9. LIVE. STVV en Gent rusten bij 0-0 na povere eerste helft (27/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Twaalfde speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Stayen • Is AA Gent voldoende hersteld van Europa Leagueduel? [naar artikel]

10. LIVE. Charleroi en Standard rusten bij 0-0 na povere eerste helft (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)