03/12/2017 - 23:02
"Club Brugge is vanavond niet verder gekomen dan 2-2 op het veld van Eupen. Blauw-zwart speelde een dramatische eerste helft en keek al snel tegen..."

1. Club Brugge sleept in ultiem slot (en na tussenkomst videoref) punt uit de brand bij Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

't Heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar Club Brugge heeft zich bij Eupen pas laat weten te verzekeren van een punt (2-2). Mbaye Leye en Lotiès... [naar artikel]

2. Club Brugge en Deila halen opgelucht adem na erbarmelijke eerste helft tegen OH Leuven (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Lange tijd hing er onheil in de lucht, maar kijk. Ondanks een 1-1-ruststand en een dramatische eerste helft won Club Brugge toch afgetekend van OH Leuven. Een klein opstekertje, al is het vooral donderdag tegen Molde dat ’t telt. [naar artikel]

3. Club Brugge pakt eerste punt in Champions League, maar laat na AS Monaco de doodsteek te geven (24/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft nagelaten de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen AS Monaco naar zich toe te trekken. Na een zwakke eerste helft leek de gelijkmaker van Wesley Moraes de Belgische kampioen op het juiste pad te zetten, maar in de tweede helft wrong Club Bruge enkele wenkende kansen de nek om. Eindstand 1-1, het eerste punt in de Champions League voor Club Brugge sinds 2005. Maar ook een gevaarlijk resultaat in de wetenschap dat blauw-zwart over twee weken naar Frankrijk moet. [naar artikel]

4. VIDEO: Club is strafste thuisploeg van Europa na moeilijke kerstmatch tegen Moeskroen (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft ondanks een dramatische eerste helft de drie punten thuis gehouden tegen Moeskroen: 4-2. Na de pauze zorgen de ingevallen Clasie... [naar artikel]

5. Uitgerekend Vossen sleept tegen Genk in slot nog een punt uit de brand (06/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Geen eerste thuisnederlaag sinds december 2015 voor Club Brugge. Racing Genk leek na een goal van Buffel lange tijd op weg naar een belangrijke [naar artikel]

6. Uitgerekend Vossen sleept in slot een punt uit de brand tegen Genk (06/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

7. Club Brugge ontsnapt in slotfase aan nederlaag in Eupen dankzij videoref (03/12/2017 - Gazet van Antwerpen)

Sensationele ontknoping in Eupen - Club Brugge met een beslissende rol voor de videoref. Jan Boterberg ontzegde Eupen in de eerste helft een strafschop en zorgde er in de slotfase voor dat ref Visser de bal wel op de stip legde, ten voordele van Brugge. Hiermee sleepten de Bruggelingen alsnog een punt uit de brand (2-2). [naar artikel]

8. Geen winnaar in uitverkochte Luminus Arena: ex-Genkie Schrijvers sleept punt uit de brand (03/11/2018 - Het Belang van Limburg)

De topper van de veertiende speeldag leverde geen winnaar op. KRC Genk scoorde al na tien minuten via Dieumerci Ndongala, maar in de tweede helft maakte het Genkse jeugdproduct Siebe Schrijvers de achterstand ongedaan voor Club Brugge: 1-1. Het elftal van Philippe Clement behoudt zo de drie punten voorsprong op haar eerste achtervolger. [naar artikel]

9. VIDEO: Antwerp laat stuntzege tegen Club Brugge schieten in doldwaze slotfase (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft deze middag een punt uit de brand gesleept op de Bosuil. Antwerp leek lange tijd op weg naar een 2-0 overwinning, maar in de... [naar artikel]

10. VIDEO: Sá sleept een punt uit de brand voor Standard (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

11. VIDEO: Club Brugge walst in tweede helft over Waasland-Beveren (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft vanavond met 3-0 gewonnen van Waasland-Beveren. De eerste helft was los van het heerlijke doelpunt van Vormer een mager beestje.... [naar artikel]

12. Dost sleept moeizame overwinning uit de brand voor Club Brugge op bezoek bij STVV (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Heel overtuigend was het niet, wat Club Brugge in de tweede helft liet zien, maar ze nemen wel de drie punten mee naar huis. Twee doelpunten van Bas Dost volstonden voor de bezoekers tegen STVV. Op naar Manchester City, komende woensdag. [naar artikel]

13. Herbeleef hoe Club Brugge na betere tweede helft nog een punt uit de brand sleepte tegen Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Visser Stadion: Kehrwegstadion  Eupen zit in vieze papieren na zeges Mechelen en Kortrijk Club Brugge kan verder uitlopen na gelijkspel Charleroi [naar artikel]

14. Met dank aan Kums: tienkoppig AA Gent sleept zich na dramatische eerste helft op pure wilskracht voorbij Eupen en is alleen leider (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bedankt, Sven Kums. De kapitein viel in bij rust en reanimeerde AA Gent na een dramatische eerste helft én een rode kaart van Gift Orban. Dankzij de felbevochten comeback tegen Eupen staan de Buffalo’s nu alleen aan de leiding. [naar artikel]

15. Club Brugge laat na AS Monaco doodsteek te geven in de Champions League (24/10/2018 - Het Belang van Limburg)

16. LIVE: Herbeleef hoe Club Brugge na betere tweede helft nog een punt uit de brand sleepte tegen Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

17. Misser van Mignolet zorgt voor gerechtigheid op Stayen, STVV sleept gelijkspel uit de brand tegen Club Brugge (19/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Van je vrienden moet je het hebben. Deze leuze gaat ditmaal wel op. Mistasten van Mignolet na rust hielp STVV aan een punt. Een dik verdiend punt, laat dat duidelijk zijn. Ref Laforge onthield de thuisploeg eerder immers een loepzuiver strafschop. [naar artikel]

18. Club Brugge sleept in extremis punt uit de brand, maar Mata en Diatta krijgen rood in bizar slot (26/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge blijft op koers voor Europees voetbal na Nieuwjaar na de thriller van het jaar in Ali Sami Yen. Club moest bijna een hele wedstrijd achtervolgen op Galatasaray maar Krépin Diatta scoorde de verlossende 1-1 in de blessuretijd. Bij het vieren van de goal kregen zowel Diatta als Clinton Mata een tweede gele kaart waardoor het duo de galawedstrijd van 11 december tegen Real Madrid mist. [naar artikel]

19. Club en Deila halen opgelucht adem na erbarmelijke eerste helft tegen OHL en stellen ticket voor Champions’ Play-offs veilig (10/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

20. Weer geen zege voor Parker en Club Brugge, na dramatische eerste helft tegen Charleroi (22/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

New game, same story. Club Brugge kon opnieuw niet winnen in de Jupiler Pro League. Het haalde een 0-2-achterstand op tegen Charleroi - zowat het enige positieve van de avond. Voor Scott Parker blijft het wachten op een eerste overwinning. Club valt mogelijk uit de top-vier, als AA Gent straks gaat winnen op Stayen. [naar artikel]

21. Antwerp sleept dankzij discutabele penalty nog puntje uit de brand in topper op Club Brugge (13/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Antwerp blijft ook na dit weekend voor Club Brugge staan in de Jupiler Pro League. Club Brugge leek in het eigen Jan Breydelstadion nochtans op weg naar een zege: het stond 2-0 voor, maar in het slotkwartier liep het nog mis na goals van Frey en Janssen. Die laatste scoorde na een licht gefloten strafschop. [naar artikel]

22. Standard sleept verdiend punt uit de brand tegen Club Brugge dankzij discutabele strafschop in slotfase (17/10/2020 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge staat voorlopig gelijk met Charleroi aan de leiding van de Jupiler Pro League na een duur bevochten 1-1 op Standard. Diatta zette blauw-zwart op voorsprong, maar de Rouches scoorden in de slotfase na een discutabele penalty. Eerder had Simon Mignolet al een (onterechte) penalty gered van Lestienne en had de Brugse defensie een resem kansen cadeau gedaan aan de thuisploeg. [naar artikel]

23. Club pakt 33 op 33 in Jan Breydel na lastige middag tegen Moeskroen (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het ging niet zonder slag of stoot, maar Club Brugge heeft zijn elfde seizoenszege in eigen huis beet. Na een dramatische eerste helft zetten de... [naar artikel]

24. Geen Nicky Hayen-effect bij Club Brugge, dat pas in het slotkwartier zure nederlaag tegen stadsgenoot Cercle kan vermijden (01/04/2024 - Het Belang van Limburg)

De trainerswissel heeft Club Brugge nipt één punt opgeleverd. Tegen buur Cercle werd in de slotfase nog 1-1. In een betere tweede helft trof blauw-zwart drie keer het doelhout en pakte verdiend een punt. Globaal bekeken kreeg Club Brugge ook de beste kansen. [naar artikel]