Fans van ‘F.C. De Kampioenen’ mogen dit weekend massaal naar de frituur trekken. Zondag lanceert snackproducent Vanreusel immers “de Boma Cervela Pikant” en “de Kampioenenballetjes”. De vleesjes zijn gebaseerd op de legendarische Bomaworst uit de populaire televisiereeks. [naar artikel]
Fans van een bakje friet en een bijpassende hap: binnenkort kan je iets nieuws bestellen, althans bij onze noorderburen. Snackfabrikant Beckers breidt zijn gamma uit met de Krokodel, een mix van een frikandel en een vleeskroket. [naar artikel]
Maandagavond is omstreeks 20 uur een wagen ingereden in frituur Snack Inn in de Nieuwstraat in Genk-Centrum. Daarbij werd een overdekt buitenterras, de etalageraam en een deel van de inboedel in prak gereden. [naar artikel]
Het Peltse Herent heeft sinds gisteren in één moeite een nieuw café én een nieuwe frituur. In ’t Frit Pintje combineren Chris Claes (44) en zijn vrouw Marijke Apiecionek (33) immers beide. “Een pintje bij je snack of andersom”, luidt het. [naar artikel]
Meer dan een klein hongerke te stillen? Dan kun je bij frituur Bam-Bam in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) sinds kort de Wiekewöst bestellen: een cervela van zo’n driehonderd gram die wel of niet gebakken verorberd kan worden. De snack is twee tot drie keer zwaarder dan zijn gemiddelde tegenhanger. “Sommige klanten eten hem met z’n tweeën op”, zegt uitbaatster Ingrid Vermeer. [naar artikel]
Een gezonde optie ga je bij de snackbar waarschijnlijk niet vinden, maar dat betekent niet dat de menukaart geen onderscheid kent. Wat zijn nu juist de betere en minst gezonde snacks uit de frituur? [naar artikel]
Heel wat frituren trakteren kinderen deze week op gratis frietjes en een snack. De leden van Promojagers België zijn bijzonder enthousiast over de actie en maken er vandaag hun supertip van voor de lezers van HLN. [naar artikel]
Liefhebbers van krokant gebakken, goudgele aardappelstaafjes maken zich op voor de Week van de Friet. Uit een nieuwe enquête blijkt dat de helft van alle Vlamingen minstens één keer per maand naar de frituur trekt. Meest gekozen maaltijd: een portie frieten met mayonaise en een frikandel/curryworst/lange hamburger. [naar artikel]
Al 16 jaar lang werkt Glenn Symoens (37) als friturist. Met een vaste frituur én twee mobiele foodtrucks weet hij ondertussen hoe je van een ‘frietkot’ een winstgevende onderneming maakt. “Tien jaar frieten bakken en dan rentenieren, is in principe haalbaar, maar je moet wél keihard werken,” vertelt hij in de nieuwe HLN-podcast ‘Suikernonkels’. Hij vertelt op welke producten hij het meeste winst maakt én deelt de belangrijkste ingrediënten voor een goeddraaiende zaak. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.