13/12/2017 - 22:59
"Een attractieve eerste helft, waterballet na de pauze, twee heerlijke goals van Malinovskyi, een onwaarschijnlijke Beverse gelijkmaker in de..."

1. Leve de Croky Cup! Genk schaart zich na knotsgekke wedstrijd en strafschoppen tegen Waasland-Beveren bij laatste vier (13/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een attractieve eerste helft, waterballet na de pauze, twee heerlijke goals van Malinovskyi, een onwaarschijnlijke Beverse gelijkmaker in de... [naar artikel]

2. Genk schakelt Waasland-Beveren uit na strafschoppen in knotsgekke en uitgeregende cupmatch (13/12/2017 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk schakelde in de kwartfinales van de Croky Cup Waasland-Beveren uit na een sensationele wedstrijd die in apocalyptische omstandigheden werd afgewerkt. Na 90 minuten in de gietende regen en op een doorregend veld stond het 3-3, met twee goals en een rode kaart in de extra tijd. Met een man minder hielden de bezoekers stand in de verlengingen en zo moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen. Daarin wonnen de Limburgers met 4-2. Dinsdag verzekerden Standard en KV kortrijk zich al van een plaats bij de laatste vier, de loting voor de halve finales vindt morgen/donderdag plaats om 17u. [naar artikel]

3. AA Gent plaatst zich na strafschoppen en knotsgekke bekeravond ten koste van KV Oostende voor finale van Croky Cup (30/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft zich ten koste van KV Oostende na een knotsgekke bekeravond geplaatst voor de finale van de Beker van België. Na 90 minuten stond het, net als in heenmatch, 2-2 dankzij twee late goals van de bezoekers. In de verlengingen werd niet gescoord en dus moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen. Daarin miste elke ploeg twee keer, Vandendriessche miste vervolgens voor KVO en uiteindelijk trapte Bezus Gent naar de finale: 3-4… De Buffalo’s nemeb het in de finale van de Croky Cup op 1 mei in het Brusselse Koning Boudewijnstadion op tegen KV Mechelen. [naar artikel]

4. Club verkoopt Racing Genk nieuwe dreun: blauw-zwart stoot na knotsgekke partij en strafschoppen door naar kwartfinales (01/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe dreun voor Racing Genk tegen Club Brugge. De landskampioen trok in een knotsgekke partij, gekruid met zes goals, na strafschoppen aan het langste eind. Club zit bij de laatste acht, Genk ontwaakt morgen alweer met een kater. [naar artikel]

5. Eupen en Westerlo delen de punten na knotsgekke wedstrijd (3-3) (26/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en Westerlo hebben de punten vandaag gedeeld. Aan de Kehrweg kregen de supporters een boeiende wedstrijd te zien, met heel wat doelpunten. [naar artikel]

6. Rode Duivels winnen knotsgekke wedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina met 3-4 (07/10/2017 - De Morgen)

De Rode Duivels hebben op verplaatsing met 3-4 gewonnen van Bosnië-Herzegovina. In de 83ste minuut van de knotsgekke wedstrijd maakte Yannick Carrasco het winnende doelpunt. [naar artikel]

7. VIDEO: Anderlecht-huurlingen eisen hoofdrol op in knotsgekke wedstrijd tegen hun moederclub (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht is vanavond in eigen huis niet verder geraakt dan 2-2 tegen Waasland-Beveren. Isaac Kiesse Thelin scoorde voor de bezoekers van op de... [naar artikel]

8. NBA. Knotsgekke wedstrijd tussen Thunder en Nuggets beslist op de buzzer, Toronto verliest topper (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Toronto heeft donderdagavond in de NBA een nipte nederlaag geleden bij de Washington Wizards. De Raptors, nummer 2 in de Eastern Conference, gingen met 122-119 onderuit in de Capital One Arena. Maar de wedstrijd van de avond was die tussen Oklahoma City en Denver, die gewonnen werd op de buzzer. [naar artikel]