Standard en Gent schieten weinig op met gelijkspel

16/12/2017 - 19:54
"Standard en Gent zijn vanavond niet verder geraakt dan 0-0. De eerste helft was nog best genietbaar, maar wat beide teams na de pauze op de mat..."

1. Standard en Gent schieten weinig op met gelijkspel, Gent kwaad om afgekeurde treffer Gigot (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent consolideerde zijn stek in de top zes op Sclessin. De Buffalo's scoorden in de slotfase, maar Laforge keurde het doelpunt af en ging niet... [naar artikel]

2. Standard en Gent schieten weinig op met gelijkspel (16/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard en Gent zijn vanavond niet verder geraakt dan 0-0. De eerste helft was nog best genietbaar, maar wat beide teams na de pauze op de mat... [naar artikel]

3. Women Super League: Gent en Club YLA schieten weinig op met gelijkspel (14/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Gent en Club YLA hebben vrijdagavond gelijkgespeeld in de Women Super League. Op de vijfde speeldag van de play-offs om de titel kon geen van beide teams scoren. [naar artikel]

4. Standard en AA Gent schieten weinig op met puntendeling (19/02/2017 - Sporza)

Standard en AA Gent hebben 1-1 gelijkgespeeld op de 27e speeldag. [naar artikel]

5. Moeskroen en Zulte Waregem schieten weinig op met scoreloos gelijkspel (08/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Moeskroen en Zulte Waregem hebben in een heus kelderduel op de achttiende speeldag van de Jupiler Pro League 0-0 gelijkgespeeld. Beide ploegen laten zo de kans liggen om weg te raken uit de gevarenzone. Ellendig, desolaat of troosteloos zijn allemaal synoniemen die deze wedstrijd kunnen weerspiegelen. De uitslag was dan ook 0-0. [naar artikel]

6. Westerlo en OHL schieten weinig op met gelijkspel in Proximus League (21/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Westerlo en OH Leuven hebben vrijdag in het Kuipje de twintigste speeldag in de Proximus League (1B) geopend met een doelpuntenloos gelijkspel. Met dat resultaat schiet geen van beide ploegen veel op. [naar artikel]

7. Lommel en Lokeren schieten weinig op met gelijkspel onderaan 1B (29/09/2019 - Het Belang van Limburg)

Lommel en Lokeren hebben zondag de punten gedeeld na een 1-1 gelijkspel op de achtste speeldag in 1B. Lokeren staat nu zesde met 6 punten en wordt gevolgd door Lommel dat 4 punten telt. [naar artikel]

8. Knappe goals en hoog tempo, maar met gelijkspel schieten KV Mechelen en OH Leuven weinig op (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Hoog tempo, veel kansen, knappe goals. KV Mechelen en OH Leuven hebben 2-2 gelijk gespeeld in een leuke pot voetbal. Al schiet Malinwa daar weinig mee op in de strijd om play-off 2. [naar artikel]

9. Na heel wat heisa rond het VAR-busje: Genk en Anderlecht schieten weinig op met gelijkspel na aangenaam schouwspel (12/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een punt waar beide partijen weinig mee opschieten. Genk en Anderlecht hebben op speeldag drie van de play-offs 1-1 gelijkgespeeld. El Hadj bracht Anderlecht verdiend op voorsprong, Onuachu scoorde in de tweede helft tegen. Hét gespreksonderwerp vooraf was het VAR-busje, dat te laat arriveerde in Genk. [naar artikel]

10. LIVE. Kroatië en Schotland schieten weinig op met gelijkspel aan rust (22/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Groep D • Aftrap: 21 uur • Ref: Fernando Andres Rapallini (Argentinië) • Glasgow [naar artikel]