De Morgen

Doelpunt Buffalo's onterecht afgekeurd

18/12/2017 - 01:48
"AA Gent is de vele scheidsrechterlijke blunders beu. Tegen Standard werd een goal onterecht afgekeurd."

1. LIVE: doelpunt Harbaoui onterecht afgekeurd, Club komt met schrik vrij (0-0) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Constant Vanden Stockstadion Ref: Nicolas Laforge Anderlecht kan kloof verkleinen tot zes punten [naar artikel]

2. LIVE: doelpunt Harbaoui onterecht afgekeurd, Club toont zich via bedrijvige Diaby (0-0) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

3. LIVE: Anderlecht en Club gaan met brilscore rusten, doelpunt Harbaoui onterecht afgekeurd (0-0) (05/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

4. Doelpunt Buffalo's onterecht afgekeurd (18/12/2017 - De Morgen)

AA Gent is de vele scheidsrechterlijke blunders beu. Tegen Standard werd een goal onterecht afgekeurd. [naar artikel]

5. VIDEO: Werd dit Genkse doelpunt onterecht afgekeurd? (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk kon vanavond pas in de slotminuten scoren op het veld van Moeskroen. Toch leken de Limburgers al na drie minuten op voorsprong te... [naar artikel]

6. Onwaarschijnlijke beelden in finale van Afrikaanse Champions League: ploeg verlaat woeden het veld na onterecht afgekeurd doelpunt (01/06/2019 - Het Belang van Limburg)

Espérance Tunis heeft voor het tweede jaar op rij de Afrikaanse Champions League gewonnen. In de terugwedstrijd van de finale haalden ze het vrijdagavond in de Tunesische havenstad Radès met 1-0 van het Marokkaanse Wydad Casablanca, nadat de heenwedstrijd op een 1-1 gelijkspel was geëindigd. Maar achteraf werd er vooral gesproken over de enorme chaos die ontstond tijdens de partij. Toen de ref weigerde de VAR te raadplegen na een afgekeurd doelpunt gingen de poppen aan het dansen. [naar artikel]

7. Referee department: “Doelpunt van Balanta tegen Sint-Truiden onterecht afgekeurd” (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het doelpunt van Club-middenvelder Eder Balanta in de 66e minuut op bezoek bij STVV afgelopen zaterdag werd onterecht afgekeurd. De VAR had op dat... [naar artikel]

8. Doelpunt van Club Brugge in Sint-Truiden onterecht afgekeurd zegt Referee Department (09/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Het doelpunt van Club-middenvelder Eder Balanta in de 66ste minuut op bezoek bij STVV afgelopen zaterdag werd onterecht afgekeurd. De VAR had op dat moment niet moeten tussenkomen, oordeelt het Referee Department van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) maandag. “Er ging slechts een normaal, fysiek contact aan vooraf.” [naar artikel]

9. Loepzuiver doelpunt wordt onterecht afgekeurd in de Premier League: “Eerste keer in 9.000 matchen” (18/06/2020 - Het Belang van Limburg)

De Premier League ging woensdagavond opnieuw van start met een wedstrijd tussen Aston Villa en Sheffield United. Die eindigde uiteindelijk op 0-0, tot ongeloof van de bezoekers. [naar artikel]