Bergen opent tweede ronde van FIBA Europe Cup met nederlaag

20/12/2017 - 23:39
"Bergen is woensdag met een nederlaag van start gegaan in de tweede ronde van de FIBA Europe Cup basketbal voor mannenteams. Op bezoek bij de Cypriotische kampioen Keravnos werd het 89-72 (rust: 48-35)."

1. Bergen opent tweede ronde van FIBA Europe Cup met nederlaag (20/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Bergen is woensdag met een nederlaag van start gegaan in de tweede ronde van de FIBA Europe Cup basketbal voor mannenteams. Op bezoek bij de Cypriotische kampioen Keravnos werd het 89-72 (rust: 48-35). [naar artikel]

2. FIBA Europe Cup – Bergen bereikt ondanks nederlaag tweede ronde, Antwerp Giants uitgeschakeld (06/12/2017 - Metro)

Bergen heeft zich woensdag op de zesde en laatste speeldag van de FIBA Europe Cup geplaatst voor de tweede ronde. De Henegouwers verloren in Oekraïne van Khimik Yuzhne met 78-75 (rust: 25-40), maar eindigden in hun poule nog op de tweede kwalificatieplaats. De Antwerp Giants gingen op bezoek bij het Nederlandse Groningen na een verlenging […] [naar artikel]

3. Bergen bereikt ondanks nederlaag tweede ronde FIBA Europe Cup, Antwerp Giants uitgeschakeld (06/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Bergen heeft zich vandaag op de zesde en laatste speeldag van de FIBA Europe Cup geplaatst voor de tweede ronde. De Henegouwers verloren in... [naar artikel]

4. Bergen uitgeschakeld in FIBA Europe Cup na nederlaag bij Cypriotische Larnaca, Charleroi houdt kansen op tweede ronde gaaf (14/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Bergen heeft vandaag op de vijfde van zes speeldagen in de FIBA Europe Cup nipt met 63-62 verloren op bezoek bij het Cypriotische Larnaca. De... [naar artikel]

5. Antwerp en Bergen lijden nederlaag in FIBA Europe Cup (23/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Antwerp en Bergen hebben dinsdag allebei een nederlaag geleden op de zesde en laatste speeldag in de eerste groepsfase van de FIBA Europe Cup. De Antwerpenaars waren wel al zeker van een plaats in de tweede ronde (zes groepen van vier). Bergen moet de resultaten in de andere groepen afwachten en weet woensdag pas of het door mag. [naar artikel]

6. Bergen lijdt nederlaag tegen Turkse club in FIBA Europe Cup (15/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Bergen heeft dinsdag op de vierde speeldag in groep G van de FIBA Europe Cup een 64-69 nederlaag geleden tegen het Turkse Demir Insaat Instanboel. Ook bij de rust was het verschil al vijf punten (26-31). [naar artikel]

7. FIBA Europe Cup – Bergen lijdt 64-69 nederlaag tegen Demir Insaat (15/11/2017 - Metro)

Bergen heeft dinsdag op de vierde speeldag in groep G van de FIBA Europe Cup een 64-69 nederlaag geleden tegen het Turkse Demir Insaat Instanboel. Ook bij de rust was het verschil al vijf punten (26-31). De Henegouwers misten de kans om mee aan de leiding te komen. Met 8 punten delen ze de tweede […] [naar artikel]

8. FIBA Europe Cup (m) – Europees avontuur Bergen kent einde na nederlaag tegen Groningen (07/02/2018 - Metro)

Groningen heeft woensdagavond op de laatste speeldag van de groepsfase de Europese droom van Bergen definitief aan diggelen geslagen. De Groningenaren wonnen thuis met 96-72. Bergen eindigt zo als laatste in groep I. Dankzij een uitstekende Chris Jones, die 14 punten maakte in de eerste periode, stond Bergen na twintig minuten spelen nog op gelijke […] [naar artikel]

9. Bergen uitgeschakeld in FIBA Europe Cup na nederlaag bij Larnaca (14/11/2018 - Metro)

Bergen heeft op de vijfde van zes speeldagen in de FIBA Europe Cup nipt met 63-62 verloren op bezoek bij het Cypriotische Larnaca. De troepen van Daniel Goethals zijn door die nederlaag uitgeschakeld. De eerste helft in Cyprus was perfect in evenwicht, het stond 31-31 bij de rust. Bij het ingaan van het laatste kwart […] Het bericht Bergen uitgeschakeld in FIBA Europe Cup na nederlaag bij Larnaca verscheen eerst op Metro. [naar artikel]