Roeselare gaat in blessuretijd voorbij Union

07/01/2018 - 20:38
"Op de 21ste speeldag van de Proximus League heeft Roeselare met 1-2 gewonnen op het veld van Union. Het was Cornet die de West-Vlamingen in de 92e..."

1. Roeselare gaat in blessuretijd voorbij Union (07/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de 21ste speeldag van de Proximus League heeft Roeselare met 1-2 gewonnen op het veld van Union. Het was Cornet die de West-Vlamingen in de 92e... [naar artikel]

2. Proximus League – Roeselare gaat in blessuretijd voorbij Union (07/01/2018 - Metro)

Op de 21e speeldag van de Proximus League heeft Roeselare met 1-2 gewonnen op het veld van Union. Het was Cornet die de West-Vlamingen in de 92e minuut uit hun lijden verloste. In het eerste halfuur zag het er nog goed uit voor Union. Een diepgestuurde Roman Ferber sneed naar binnen en vond de Braziliaan […] [naar artikel]

3. FT België. Roeselare in blessuretijd naast Union - Dury: "Wie problemen heeft, moet dat in mijn bureau komen zeggen” - Refs krijgen geen diner meer na match (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Leider Union Sint-Gillis is vanavond op de elfde speeldag in de Proximus League niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel op het veld van... [naar artikel]

4. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

5. Derde 2-2 op rij voor Lierse: Pallieters zien Roeselare in blessuretijd nog gelijkmaken (18/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Drie speeldagen en drie keer 2-2: dat is het verdict voor Lierse. De Pallieters kwamen in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen Roeselare dat in de blessuretijd nog de gelijkmaker wist te maken. [naar artikel]

6. Wat een bom: Philadelphia Union komt in blessuretijd langszij dankzij wereldgoal (20/06/2021 - Het Belang van Limburg)

Terwijl het EK in volle gang is, wordt ook in Amerika de MLS afgewerkt. Daar stond zondagavond een affiche tussen Atlanta United en Philadelphia Union op het programma. Atlanta leek op weg naar een overwinning, tot Jakob Glesnes in de 93ste minuut verwoestend uithaalde. [naar artikel]

7. Tienkoppig Antwerp zet Union onder druk na zege in blessuretijd bij Seraing (11/02/2022 - Het Belang van Limburg)

Na een moeilijke wedstrijd, waarin Antwerp na 63 minuten met tien man kwam te staan door rood voor Samatta, is The Great Old er toch in geslaagd om een 0-1-zege uit de brand te slepen in Seraing dankzij een owngoal van Dietsch. Daarmee zet de tweede in de stand druk op leider Union. [naar artikel]

8. Antwerp sleept in blessuretijd zege uit de brand tegen Seraing en zet Union onder druk (11/02/2022 - Het Belang van Limburg)

9. Invaller Samatta kopt Genk in Union naar extase in blessuretijd (1-2) (11/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

Dankzij een laat kopbaldoelpunt van invaller Ally Samatta haalde Racing Genk zijn slag thuis op Union: 1-2. In een spektakelstuk waren de Limburgers voor rust de betere ploeg, leken ze het na de gelijkmaker van Loïc Lapoussin uit handen te geven, tot Samagoal toesloeg. [naar artikel]

10. Samagoal bezorgt KRC Genk belangrijke driepunter in blessuretijd tegen Union (11/09/2022 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk gaf Union een koekje van eigen deeg: één jaar na een pijnlijke nederlaag diep in blessuretijd draaiden de Limburgers de rollen in. Invaller Ally ‘Samagoal’ Samatta kopte de verlossende 1-2 tegen de netten in minuut 92. [naar artikel]