11/01/2018 - 23:21
"Barcelona kende vanavond geen moeite met Celta Vigo. In de terugwedstrijd van de achtste finales van de Copa del Rey haalden de Blaugrana het..."

1. Messi knijpt Celta Vigo (met twee goals en assist) voor rust al dood, Barça met invaller Vermaelen naar kwartfinale Copa del Rey (11/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Barcelona kende vanavond geen moeite met Celta Vigo. In de terugwedstrijd van de achtste finales van de Copa del Rey haalden de Blaugrana het... [naar artikel]

2. Vermaelen opnieuw bewierookt: "Met deze Vermaelen is de verdediging van de Rode Duivels plots geen zorgenkindje meer" (12/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Starten deed Thomas Vermaelen gisteren niet, maar in de 45 minuten dat de 'Verminator' wel op het veld stond tegen Celta Vigo overtuigde hij de... [naar artikel]

3. ‘Polderboys 1928 – Vermaelen Fanatics’ blijft supportersclub, ook al is carrière van Thomas Vermaelen voorbij (21/01/2022 - Gazet van Antwerpen)

De voetbalcarrière van Thomas Vermaelen zit erop, nu hij begint als assistent van bondscoach Roberto Martinez. Voor Polderboys 1928-Vermaelen Fanatics is dat geen reden om te stoppen als supportersclub. [naar artikel]

4. Belgen in het buitenland – Barcelona, met invaller Vermaelen, laat punten liggen tegen Celta (02/12/2017 - Metro)

Barcelona heeft op de veertiende speeldag in de Spaanse Primera Division zeldzaam puntenverlies geleden in eigen huis. De leider bleef tegen Celta de Vigo steken op 2-2. Aspas (20.) bracht de bezoekers op voorsprong, maar de onvermijdelijke Messi (22.) tekende snel voor de gelijkmaker. Toen Suarez (62.) er na een knappe aanval 2-1 van maakte, […] [naar artikel]

5. Flitsend Barcelona rekent nog voor de rust af met tegenstander in Copa del Rey, invaller Vermaelen foutloos (11/01/2018 - Het Belang van Limburg)

FC Barcelona heeft zich zonder al te veel moeite geplaatst voor de kwartfinale van de Copa del Rey. Het won de terugmatch tegen Celta de Vigo met 5-0, al na 31 minuten stond Barça 4-0 voor. Velen hadden een moeilijkere wedstrijd verwacht na de 1-1 uit de heenmatch… maar dat was zonder Lionel Messi gerekend. Thomas Vermaelen viel na de rust in en hield opnieuw een clean sheet. [naar artikel]

6. Football Talk. Doku scoort als invaller tegen Lorient - Vermaelen onderuit in Japanse topper (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

In de Franse Ligue 1 ontving AS Monaco zondag RC Straatsburg. Bij de bezoekers stond Matz Sels tussen de palen, Eliot Matazo zat op de bank bij Monaco. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Ben Yedder scoorde vanop de stip (45.+1), maar Ajorque maakte vlak na de rust de gelijkmaker (47.). Straatsburg en Monaco staan respectievelijk zevende en achtste, met allebei 20 punten uit 15 wedstrijden. [naar artikel]

7. Met dit pareltje zette invaller Griezmann de kroon op het werk bij 1-5-zege van Atlético in Moskou, ook Lazio met Jordan Lukaku als invaller stoot door (15/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Mede door twee goals van Fernando Torres heeft Atlético Madrid ook het uitduel met Lokomotiv Moskou ruim gewonnen. In Moskou werd het 1-5 voor de... [naar artikel]

8. Dankzij invaller van de invaller (09/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Hij zou de Spelen vanuit zijn zetel volgen, maar Pieter Devos (35) werd alsnog naar Tokio gesommeerd en sprong zaterdag zowaar met de Belgische jumpingploeg naar brons. Reconstructie van een bewogen maand. “Toen ik hier aankwam, zag ik veel ruiters die in de wereldrangschikking veel lager geklasseerd zijn dan ik.” [naar artikel]

9. Kwartfinale Champions League: Tottenham wint met het kleinste verschil van Manchester City, De Bruyne enkel invaller (09/04/2019 - Het Belang van Limburg)

Tottenham heeft in haar nieuwe stadion met het kleinste verschil gewonnen van Manchester City: 1-0. Kevin De Bruyne begon op de bank en zag ploegmaat Aguëro voor de rust een strafschop missen, Tottenham zag steraanvaller Harry Kane uitvallen met een enkelblessure. De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen tot de Koreaan Son zijn duivels ontbond. Jan Vertonghen en Toby Alderweireld stonden bij de thuisploeg de volle negentig minuten op het veld, De Bruyne mocht twee minuten voor tijd invallen. [naar artikel]

10. LIVE. Oekraïne naar de kwartfinale! Invaller Dovbyk mept tienkoppig Zweden knock-out met goal in slotseconden (29/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Aftrap: 21u • Ref: Daniele Orsato (Ita) • Hampden Park [naar artikel]