13/01/2018 - 22:31
"In de topper in eerste klasse B slikte Beerschot-Wilrijk een zure 2-3 nederlaag tegen Cercle Brugge. Meer dan tachtig minuten lang leek de..."

1. Zure nederlaag voor Beerschot-Wilrijk: Cercle in slotfase in vier minuten van 2-0 naar 2-3 (13/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

In de topper in eerste klasse B slikte Beerschot-Wilrijk een zure 2-3 nederlaag tegen Cercle Brugge. Meer dan tachtig minuten lang leek de... [naar artikel]

2. LIVE ANDERLECHT-CERCLE. Dreyer zet paars-wit na tien minuten (en na VAR-check van... 4 minuten) op voorsprong (27/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht krijgt Cercle Brugge over de vloer. Paars-wit ging vorig weekend in extremis voorbij Genk, al krijgt die match waarschijnlijk nog een fameus staartje. Tegen Cercle moet paars-wit het doen zonder kapitein Jan Vertonghen. Hij staat vermoedelijk enkele weken aan de kant. [naar artikel]

3. Cercle Brugge velt Union pas in de slotfase (10/09/2016 - Sporza)

Cercle Brugge heeft zijn tweede zege van het seizoen mogen vieren in eerste klasse B, al moest het tegen Union wel tot het uiterste gaan. De 2-1 viel pas in de 88e minuut. [naar artikel]

4. Cercle houdt punten thuis dankzij "cadeaupenalty" in slotfase (20/11/2016 - Sporza)

Cercle Brugge heeft de 16e speeldag in eerste klasse B afgesloten met een nipte zege. Lommel United is furieus. [naar artikel]

5. Cercle Brugge klopt Tubeke in slotfase (07/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Cercle Brugge heeft op speeldag 21 van de Proximus League de maat genomen van Tubeke. Groen-zwart kwam op voorsprong dankzij een knap afstandsschot van Yagan, maar Laurent bracht de bezoekers weer op gelijke hoogte. Het was Paolo Bertaccini die in de slotfase het winnende doelpunt maakte. Daarna pakte Tubeke nog twee keer rood, waardoor de nummer vier uit het klassement de match met negen moest volmaken. [naar artikel]

6. Roeselare wint West-Vlaamse derby van Cercle Brugge na knotsgekke slotfase (17/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Roeselare heeft de zesde speeldag in de heenronde van de Proximus League afgesloten met een 2-1-overwinning tegen Cercle Brugge. Alessandro [naar artikel]

7. Wat een ommekeer: Cercle gaat in slotfase van 2-0 naar 2-3 (13/01/2018 - Sporza)

Cercle Brugge heeft Beerschot Wilrijk na een onwaarschijnlijke slotfase een hak gezet. Beerschot Wilrijk leek zegezeker, maar gaf een 2-0-bonus uit handen. [naar artikel]

8. Cercle Brugge wint topper tegen Beerschot-Wilrijk na onwaarschijnlijke comeback in slotfase (13/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Beerschot-Wilrijk heeft de topper in de Proximus League tegen Cercle Brugge verloren op vier minuten tijd. Tot de 83e minuut zag het er met een 2-0-tussenstand nochtans naar uit dat de Antwerpenaren vlot gingen winnen, maar in een dolle slotfase zorgden de bezoekers nog voor een totale ommekeer: 3-2! Door deze nederlaag lijkt Beerschot-Wilrijk uitgeteld voor de tweede periode. [naar artikel]

9. Proximus League – Cercle Brugge verslaat Beerschot Wilrijk na knotsgekke slotfase (13/01/2018 - Metro)

Cercle Brugge heeft zaterdag op de 22e speeldag in de Proximus League (1B) drie belangrijke punten veroverd op het veld van Beerschot Wilrijk. De troepen van Franky Vercauteren bogen op ’t Kiel een 2-0 achterstand om in een 2-3 zege in vijf knotsgekke minuten. Na acht speeldagen in de tweede periode neemt Cercle de koppositie […] [naar artikel]