17/01/2018 - 23:50
"Chelsea stoot door naar de vierde ronde in de FA Cup maar daar had het tegen tweedeklasser Norwich City wel strafschoppen voor nodig. Michy Batshuayi had The Blues nochtans verlost met het eerste doelpunt na drie wedstrijden op rij die waren geëindigd op 0-0, een clubrecord. Door de 1-1-gelijkmaker van de bezoekers in de 90e minuut kwamen er echter nog verlengingen op Stamford Bridge. Daarin werd echter niet gescoord en dus moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen. Caballero stopte de eerste elfmeter van Norwich waarna Hazard de beslissende strafschop binnen trapte: 5-4!"

1. Batshuayi scoort maar Chelsea wint pas van tweedeklasser dankzij Hazard in strafschoppen (17/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Chelsea stoot door naar de vierde ronde in de FA Cup maar daar had het tegen tweedeklasser Norwich City wel strafschoppen voor nodig. Michy Batshuayi had The Blues nochtans verlost met het eerste doelpunt na drie wedstrijden op rij die waren geëindigd op 0-0, een clubrecord. Door de 1-1-gelijkmaker van de bezoekers in de 90e minuut kwamen er echter nog verlengingen op Stamford Bridge. Daarin werd echter niet gescoord en dus moesten strafschoppen voor de beslissing zorgen. Caballero stopte de eerste elfmeter van Norwich waarna Hazard de beslissende strafschop binnen trapte: 5-4! [naar artikel]

2. Batshuayi scoort voor Chelsea, dat strafschoppen nodig heeft om tweedeklasser uit FA Cup te knikkeren (17/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft flink wat moeite gekost, maar Chelsea stoot toch door naar de vierde ronde van de FA Cup. De 'Blues' moesten vanavond een replay spelen... [naar artikel]

3. Batshuayi scoort voor Chelsea, dat strafschoppen (en Hazard) nodig heeft om tweedeklasser uit FA Cup te knikkeren (17/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

4. TransferTalk. Standard leent Carlinhos uit aan Braziliaanse tweedeklasser - “AC Milan denkt aan Carrasco” - Legear op weg naar Turkse tweedeklasser (03/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Jonathan Legear is op weg naar de Turkse tweedeklasser Adana Demirspor. Daar ligt voor hem een contract klaar voor 2,5 seizoenen. STVV en de club... [naar artikel]

5. Bayern München uitgeschakeld in Duitse beker na strafschoppen tegen tweedeklasser Holstein Kiel (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Sensatie in Duitsland: de bescheiden tweedeklasser Holstein Kiel heeft het grote Bayern München via strafschoppen uit de Duitse beker gekegeld. Bayern leek nochtans op weg naar de zege, maar diep in de toegevoegde tijd van de reguliere speeltijd maakte Holstein Kiel alsnog gelijk. Om het dan na een prangende strafschoppenreeks af te maken. [naar artikel]

6. Superstunt: Bayern uitgeschakeld in Duitse beker na strafschoppen tegen tweedeklasser Holstein Kiel (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

7. Football talk. Genkse jonkies uitgeschakeld na strafschoppen in Youth League - Tweedeklasser knikkert Tottenham uit FA Cup, City wel door (02/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de achtste finales van de UEFA Youth League nam de U19 van Racing Genk het vanmiddag op tegen die van Liverpool. In de vorige ronde stuurde Genk Chelsea al naar huis met 5-1. De Genkse jonkies barstten van het vertrouwen. En dat toonde zich. Genk speelde een goede wedstrijd, had de kansen op de overwinning, maar verloor op strafschoppen in Liverpool. Een zuur einde van een mooi toernooi. [naar artikel]

8. LIVE: Onwaarschijnlijk! Tweedeklasser Coventry dwingt strafschoppen af tegen Man.United na 0-3 (21/04/2024 - Sporza)

Manchester United kan zijn seizoen glans geven in de FA Cup. Dan moet het in de halve finales wel afrekenen met tweedeklasser Coventry City. Volg hier de score. [naar artikel]

9. Chelsea verslaat tweedeklasser in FA Cup dankzij hattrick van Abraham (24/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Chelsea heeft zondag geen fout gemaakt in de vierde ronde van de FA Cup. De Blues, in de Premier League tegenvallend negende, versloegen tweedeklasser Luton Town met 3-1. Spits Tammy Abraham was de held van de middag met een hattrick. [naar artikel]

10. Besiktas en Batshuayi mogen Super Cup in prijzenkast zetten na strafschoppen tegen Ruud Boffin (05/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Turks landskampioen Besiktas heeft woensdag in het Qatarese Doha beslag gelegd op de Super Cup. Het versloeg regerend bekerwinnaar Antalyaspor met 4-2 na penalty’s. Na 120 minuten stond het 1-1. [naar artikel]