Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

MULTILIVE buitenland: City en De Bruyne zijn baas tegen Newcastle - Chelsea en Manchester United wonnen allebei

20/01/2018 - 18:54
"Sterling lijkt er 1-0 van te maken, maar zijn doelpunt wordt terecht afgekeurd voor buitenspel."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. MULTILIVE buitenland: De Bruyne aan zet tegen Newcastle - Chelsea en Manchester United wonnen allebei (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Bij de bezoekers is er opnieuw geen spoor van Mitrovic of Mbemba in de selectie. [naar artikel]


2. MULTILIVE buitenland: City en De Bruyne zijn baas tegen Newcastle - Chelsea en Manchester United wonnen allebei (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Sterling lijkt er 1-0 van te maken, maar zijn doelpunt wordt terecht afgekeurd voor buitenspel. [naar artikel]


3. LIVE MANCHESTER CITY-NEWCASTLE (13u30). Kunnen Kevin De Bruyne en Manchester City de drie punten thuishouden tegen Newcastle? (04/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 13u30 • Etihad Stadium • City volgt op vijf punten van leider Arsenal [naar artikel]


4. MULTILIVE buitenland: Chelsea, Manchester United én Manchester City wonnen hun wedstrijden (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het zit er op. Manchester City heeft een oververdiende 3-1 overwinning geboekt tegen Newcastle. Agüero scoorde de drie doelpunten voor de... [naar artikel]


5. MULTILIVE Buitenland: Barcelona is nog niet klaar met Getafe - Newcastle smeert Manchester United en Lukaku zure nederlaag aan (11/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Er worden vandaag weer heel wat interessante wedstrijden gespeeld in het buitenland. Zo trekt Manchester United naar Newcastle om 15u15 en speelt... [naar artikel]


6. MULTILIVE BUITENLAND: Depoitre scoort de 0-1 voor Huddersfield op het veld van Chelsea, maar Chelsea klimt met véél geluk op gelijke hoogte (09/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Flink wat leuke wedstrijden in het buitenland vanavond. FC Barcelona en Thomas Vermaelen beginnen er om 20u thuis aan tegen Villarreal en later... [naar artikel]


7. MULTILIVE buitenland: Alweer een assist voor De Bruyne - Chelsea en Manchester United wonnen allebei (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Daar is het eerste doelpunt. De Bruyne zet voor, Agüero kopt binnen. Voor KDB is het al zijn tiende assist van het seizoen. [naar artikel]


8. MULTILIVE buitenland: Assist nummer tien voor De Bruyne - Chelsea en Manchester United wonnen allebei (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

De rust komt stilaan in zicht. Krijgen we nog iets te zien voor de pauze? [naar artikel]


9. MULTILIVE buitenland: Assist nummer tien voor De Bruyne (2-1) - Chelsea en Manchester United wonnen allebei (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het is moeilijk te geloven, maar Newcastle heeft gescoord. Murphy staat plots oog in oog met Ederson en wipt de bal over de Braziliaan. 2-1. Het... [naar artikel]


10. MULTILIVE buitenland: Assist nummer tien voor De Bruyne (3-1) - Chelsea en Manchester United wonnen allebei (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Agüero beslist de partij met zijn derde van de avond. Sané slalomt door de bezoekende verdediging alsof het kegeltjes zijn en bedient dan Agüero.... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!