Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Johan Boskamp: “Als je elke speler die zich af en toe een stuk in zijn kloten zuipt, thuislaat, blijven er niet veel meer over”

21/01/2018 - 07:04
"Ook dit jaar blijft Bossie baas in uw krant. Deze keer duwen we onze huisanalist geen actuele stellingen onder de neus, maar hebben we een open gesprek over voetbal anno 2018. Negentig minuten lang ouwehoeren over het spelletje. Bondscoach Roberto Martinez weet alvast wat hem te doen staat. “Als de Rode Duivels in Rusland de laatste vier niet halen, heeft deze lichting gefaald.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Johan Boskamp: “Als je elke speler die zich af en toe een stuk in zijn kloten zuipt, thuislaat, blijven er niet veel meer over” (21/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Ook dit jaar blijft Bossie baas in uw krant. Deze keer duwen we onze huisanalist geen actuele stellingen onder de neus, maar hebben we een open gesprek over voetbal anno 2018. Negentig minuten lang ouwehoeren over het spelletje. Bondscoach Roberto Martinez weet alvast wat hem te doen staat. “Als de Rode Duivels in Rusland de laatste vier niet halen, heeft deze lichting gefaald.” [naar artikel]


2. Milan, de kleinzoon van Johan Boskamp: ‘Een echte Boskamp drinkt niet. En ik ben een echte Boskamp’ (16/09/2021 - De Morgen)

Het is tevergeefs zoeken naar een familiegelijkenis: zelfs op foto’s van de allerjongste Johan Boskamp heeft hij niet de gebeeldhouwde kaaklijn van zijn kleinzoon Milan (18). De één spreekt zwierig Rotterdams, de ander simpel Gents. Alleen in hun obsessie voor het spelletje lijken ze perfect op elkaar: Milan speelt bij FCV Dender in eerste nationale — als hij tenminste niet met zijn grootvader in de tribunes van FC Barcelona en Feyenoord zit — en ádemt voetbal. Twee ambassadeurs, één fier geslacht. [naar artikel]


3. The Hickey Underworld op Live is Live: om met een gitaar in je eigen kloten te slaan, moet je kloten hébben (25/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


4. Jan Boskamp: ‘Voetbal stelt geen kloten voor. He-le-maal niks’ (24/05/2023 - Humo)

[naar artikel]


5. Nauwelijks boetes voor wie 55-plussers thuislaat (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Slechts een twintigtal bedrijven betalen al boetes omdat ze 55-plussers betaald thuis laten zitten. De vrees is dat veel bedrijven dat niet... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!