LIVE: Geeft Anderlecht voorsprong na rust nog uit handen? (0-1)

21/01/2018 - 19:07
"Luminus Arena Aftrap: 18u Ref: Erik Lambrechts Ingvartsen geschorst"

1. LIVE: Geeft Anderlecht voorsprong na rust nog uit handen? (0-1) (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Luminus Arena Aftrap: 18u Ref: Erik Lambrechts Ingvartsen geschorst [naar artikel]

2. LIVE. Geweldige aansluitingstreffer Trossard geeft Brighton vleugels: City geeft met tien man 0-2-voorsprong uit handen (18/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 20u • Ref: Stuart Attwell • De Bruyne start op de bank, Trossard niet in basiself Brighton [naar artikel]

3. Anderlecht geeft 3-1 voorsprong bijna uit handen in spectaculaire topper en legt druk weer bij Club (12/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft het vooral zichzelf moeilijk gemaakt vandaag. Na een vroeg openingsdoelpunt van Leye nam paars-wit de match in handen en liep [naar artikel]

4. Anderlecht geeft 2-0 voorsprong uit handen in Europa League (26/10/2018 - De Morgen)

Die schoenen zitten stilaan vol gaten. Anderlecht heeft nog maar eens zichzelf in de voet geschoten. Ondanks een sterke Kums, Bakkali en Saief ging het van 2-0 naar 2-2. Dan maar winnen in Istanbul? [naar artikel]

5. Football Talk. Union geeft 3-0-voorsprong uit handen tegen Roeselare - Jean-Pierre Janssens (ex-Anderlecht) overleden (15/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Roeselare heeft een 3-0-achterstand kunnen ombuigen in een 3-3-gelijkspel op het veld van Union. De West-Vlamingen behouden op die manier vier... [naar artikel]

6. Van 2-0 naar 2-2: Anderlecht geeft na rust dubbele voorsprong uit handen tegen OH Leuven (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nieuwe opdoffer voor Anderlecht. Paars-wit leidde halverwege met 2-0 tegen OH Leuven, maar gaf die dubbele voorsprong na rust uit handen: 2-2. In het slot was er nog veel te doen om een uiteindelijk niet gefloten strafschop voor de Brusselaars. [naar artikel]

7. Sensatie op Sclessin! Anderlecht van hemel naar hel nadat het 0-2-voorsprong helemaal uit handen geeft (22/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een Clasico voor de geschiedenisboeken. Anderlecht leek bij de rust op weg naar een indrukwekkende zege, maar een nog straffere tweede helft van Standard zette de partij helemaal op z’n kop. Van 0-2 naar 3-2, Sclessin barstte uit z’n voegen. [naar artikel]

8. Anderlecht gaat achteruit in plaats van vooruit: paars-wit geeft voorsprong in extremis uit handen tegen KV Mechelen (01/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht kan maar niet winnen in 2024. Paars-wit startte nog goed tegen Malinwa, maar kroop daarna toch weer angstig in zijn schulp: 2-2. Als het niet draait in een match, krijgt Brian Riemer het tij ook niet gekeerd. Wat wordt het zondag tegen AA Gent? [naar artikel]

9. Geeft Anderlecht titel nog uit handen? Aad De Mos geeft zijn ongezouten mening in onze Facebook Live (12u30) (28/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vaste afspraak na elke speeldag van de play-offs: de Facebook Live met een prominente figuur uit het (Belgische) voetbal. Nadat eerder al Georges [naar artikel]