Anderlecht klopt leider Charleroi na 3 goals in 11 minuten

11/09/2016 - 20:05
"Anderlecht heeft op eigen veld de topper van de zesde speeldag gewonnen, het klopte leider Charleroi met 3-2. De Carolo’s gingen na een doelpunt van Bakar nochtans rusten met een verdiende voorsprong, maar een ontketend paars-wit walste in de tweede helft naar een ruime zege, dankzij doelpunten van Teodorczyk, Hanni en Tielemans. Een late aansluitingstreffer van Baby was enkel goed voor de geschiedenisboeken. "

1. Anderlecht klopt leider Charleroi na 3 goals in 11 minuten (11/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft op eigen veld de topper van de zesde speeldag gewonnen, het klopte leider Charleroi met 3-2. De Carolo’s gingen na een doelpunt van Bakar nochtans rusten met een verdiende voorsprong, maar een ontketend paars-wit walste in de tweede helft naar een ruime zege, dankzij doelpunten van Teodorczyk, Hanni en Tielemans. Een late aansluitingstreffer van Baby was enkel goed voor de geschiedenisboeken. [naar artikel]

2. PO1-preview van Anderlecht - Charleroi met Pär Zetterberg: "Anderlecht gaat proberen Charleroi van in het begin bij de keel te grijpen" (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi won vorige speeldag zijn eerste wedstrijd in play-off 1. Anderlecht moet vol voor plaats twee gaan. Kunnen de Zebra's paars-wit, dat in... [naar artikel]

3. Euromillions Basket League – Charleroi klopt leider Oostende na verlenging (07/12/2019 - Metro)

Charleroi heeft zaterdag op de eerste speeldag van de tweede fase van de Euromillions Basket League een stuntzege behaald op het veld van Oostende. De Carolo’s haalden het na een verlenging met 93-99. Khalid Boukichou was in het winnende kamp de grote uitblinker met 25 punten. Aan de overzijde volstonden de treffers van Jean-Marc Mwema […] Het bericht Euromillions Basket League – Charleroi klopt leider Oostende na verlenging verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Oostende klopt Spirou Charleroi in basketbal en blijft leider (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Spirou Charleroi is het kind van de rekening geworden na de nederlaag van Oostende tegen Bergen. De landskampioen opende immers furieus en liet in het eerste quarter maar liefst 36 punten optekenen (21-36). De thuisploeg had defensief geen antwoord in huis en keek na dertien minuten spelen tegen een 24-44-achterstand aan. Lambrecht kon enigszins milderen, maar een uiterst efficiënt en collectief sterk Oostende ging in een regie van Schwartz rusten met een 37-59-voorsprong. [naar artikel]

5. Charleroi klopt landskampioen Anderlecht en komt mee aan de leiding (13/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft op speeldag drie in eigen Anderlecht geklopt in eigen huis. Dankzij een weergaloze uithaal van Amara Baby in de tweede helft werd het 1-0, en in de extra tijd – Mazzu-time hoe kan het ook anders, omspeelde Cristian Benavente mooi de paarswitte verdediging en tikte hij zo knap de 2-0 binnen. De Zebra’s zijn alvast goed begonnen aan het seizoen met een puike 9 op 9 na drie wedstrijden. Landskampioen Anderlecht blijft door dit verlies achter met een 4 op 9 en heeft zo zijn start toch wel gemist. [naar artikel]

6. VIDEO: Charleroi klopt Anderlecht dankzij wereldgoals Baby en Benavente (13/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi heeft Anderlecht een eerste competitienederlaag aangesmeerd: 2-0. Beide doelpunten vielen na de rust. Eerste zorgde Baby via een pegel [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Anderlecht vervult plicht en klopt Charleroi met 3-1 (29/04/2018 - Metro)

Anderlecht heeft zondag op de zesde speeldag in Play-off 1 de drie punten thuisgehouden tegen Charleroi. De wedstrijd in het Astridpark eindigde op 3-1. Coach Hein Vanhaezebrouck verraste met zijn opstelling, en dropte Andy Najar en Olivier Deschacht in de basis. Najar was terug fit na maanden van blessureleed, terwijl Deschacht voor het eerst in […] Het bericht Jupiler Pro League – Anderlecht vervult plicht en klopt Charleroi met 3-1 verscheen eerst op Metro. [naar artikel]