Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Het nijpende probleem van de grotere brievenbussen: "Soms steken ze te veel in mijn gleuf"

24/01/2018 - 12:28
"Omdat we de laatste jaren massaal online shoppen en een vijfde van de bestelde pakjes niet in de brievenbus past, stelt het Belgisch Instituut voor..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Het nijpende probleem van de grotere brievenbussen: "Soms steken ze te veel in mijn gleuf" (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Omdat we de laatste jaren massaal online shoppen en een vijfde van de bestelde pakjes niet in de brievenbus past, stelt het Belgisch Instituut voor... [naar artikel]


2. Hét probleem van de Vlaamse woonmarkt is het nijpende tekort aan betaalbare keuze op de private huurmarkt (11/12/2017 - De Morgen)

Bart Eeckhout is opiniërend hoofdredacteur.  [naar artikel]


3. ‘De politiek lijkt de essentie van het probleem niet in te zien’: huisarts Sofie Lemmens over het nijpende artsentekort (18/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Hoe het nijpende lerarentekort en andere uitdagingen aanpakken? VRT NWS Connect Onderwijs zocht naar antwoorden (28/11/2019 - VRT NWS)

Het onderwijs in Vlaanderen wordt geconfronteerd met een aantal belangrijke uitdagingen. Met VRT NWS Connect - een initiatief van onze nieuwsdienst - brachten we experts, mensen uit het veld en beleidsmakers samen om na te denken over hoe die uitdagingen aan te pakken. De rode draad in het verhaal: het tekort aan leraren. [naar artikel]


5. Nijpende tekort aan wiskundeleerkrachten in secundair onderwijs (01/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Met de start van het nieuwe schooljaar hebben heel wat scholen nog altijd openstaande vacatures. Er is vooral een nijpend tekort aan wiskundeleerkrachten in het secundair onderwijs. Nu wordt de wiskundeles vaak door startende docenten gegeven, die geen geschikt diploma hebben. Hogeschool UCLL roept beginnende leerkrachten dan ook op om zich bijkomend te specialiseren in het vak wiskunde. [naar artikel]


6. Experts geven tips voor nijpende energiesituaties: ‘Behalve kou lijden weet ik niet wat we nog meer kunnen doen’ (18/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. ‘Hoe geraak je in hemelsnaam aan 12.000 euro?’ Experts geven tips voor nijpende energiesituaties (18/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Hoe geraak je in hemelsnaam aan 12.000 euro?’ Experts geven deze 4 gezinnen concrete tips voor hun nijpende energiesituatie (19/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Dalend aantal vacatures verlicht nijpende Vlaamse arbeidskrapte (08/03/2023 - De Tijd)

17:30 Een opvallend lager aantal vacatures doet de krapte op de arbeidsmarkt in Vlaanderen afnemen. Maar met nog altijd minder dan twee werklozen per openstaande job blijft de spanning voelbaar. [naar artikel]


10. DISCUSSIE. Rode brievenbussen verdwijnen, is dat voor jou een probleem? (24/01/2019 - Gazet van Antwerpen)

De post reorganiseert en wil flexibel zijn met oog op de snel veranderende samenleving. In de provincie Antwerpen zullen 250 typische rode brievenbussen verdwijnen. Vind jij dat een probleem? Van welke diensten van Bpost maak jij gebruik? Hoe zou Bpost jou het leven makkelijker kunnen maken? [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!