BusinessAM

28/01/2018 - 18:06
"Lierse heeft vandaag op de 24e speeldag van de Proximus League, de tiende van de terugronde, Union geklopt met 1-0. Yagan (70.) scoorde diep in de tweede helft de winnende treffer vanop de strafschopstip. Eerder op de 24e speeldag pakte Westerlo een belangrijke driepunter op het veld van Oud-Heverlee Leuven (0-1). Cercle Brugge klopte in […]"

1. Proximus League – Lierse klopt Union met kleinste verschil en houdt uitzicht op tweede periodetitel (28/01/2018 - Metro)

Lierse heeft vandaag op de 24e speeldag van de Proximus League, de tiende van de terugronde, Union geklopt met 1-0. Yagan (70.) scoorde diep in de tweede helft de winnende treffer vanop de strafschopstip. Eerder op de 24e speeldag pakte Westerlo een belangrijke driepunter op het veld van Oud-Heverlee Leuven (0-1). Cercle Brugge klopte in […] [naar artikel]

2. Lierse behoudt uitzicht op tweede periodetitel na nipte zege tegen Union (28/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Lierse heeft op de 24ste speeldag van de Proximus League, de tiende van de terugronde, Union geklopt met 1-0. Yagan (70') scoorde diep in de tweede... [naar artikel]

3. Proximus League – Beerschot Wilrijk wint met kleinste verschil van Tubeke (27/01/2018 - Metro)

Op de 24e speeldag van de eerste klasse B heeft Beerschot Wilrijk zaterdagavond met 1-0 gewonnen van rode lantaarn AFC Tubeke. De Nederlander Arjan Swinkels scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Aangezien Beerschot al zeker is van een plaatsje in de play-offs en Tubeke sowieso om het behoud zal moeten strijden in de play-downs, […] [naar artikel]

4. Proximus League – Union wint met kleinste verschil van Beerschot Wilrijk (04/02/2018 - Metro)

Op de 25e speeldag in de eerste klasse B heeft Union Sint-Gillis zondagavond met 1-0 gewonnen van Beerschot Wilrijk. Union dicht zo de kloof met Roeselare tot vier punten. In een grijze wedstrijd scoorde de Braziliaan Augusto Da Silva (21e) het enige doelpunt. Beerschot Wilrijk kwam nog een paar keer dicht bij de gelijkmaker, maar […] [naar artikel]

5. Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Union met kleinste verschil (31/08/2018 - Metro)

Beerschot Wilrijk heeft vrijdag op de vierde speeldag van de eerste klasse B met 1-0 gewonnen van Union Sint-Gillis. De Oostenrijker Erwin Hoffer besliste de wedstrijd in de 23e minuut. Beerschot Wilrijk klimt van de zesde naar de tweede plek in het klassement van de eerste periode, op één punt van leider SK Lommel, dat […] Het bericht Proximus League – Beerschot Wilrijk klopt Union met kleinste verschil verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Eerste zege voor KV Mechelen in Proximus League: Tubeke met kleinste verschil geklopt (02/09/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft op de vierde speeldag van de eerste klasse B met 1-0 gewonnen van AFC Tubeke. De Fransman Clement Tainmont scoorde vlak voor rust het winnende doelpunt voor Malinwa. [naar artikel]

7. Proximus League – Westerlo klopt Tubeke met kleinste verschil (08/02/2019 - Metro)

Westerlo heeft vrijdag op de 25e speeldag van de Proximus League (1B) de punten thuis gehouden tegen Tubeke. De wedstrijd in de Kempen eindigde op 1-0. Lang gebeurde in ’t Kuipje weinig. Tien minuten voor tijd brak Petrov (80.) dan toch de ban, met een trap die Tubeke-doelman Defourny verraste. De Waals-Brabantse bezoekers konden nadien […] Het bericht Proximus League – Westerlo klopt Tubeke met kleinste verschil verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Proximus League – Westerlo wint met kleinste verschil van Oud-Heverlee Leuven (09/08/2019 - Metro)

Westerlo heeft vrijdagavond de tweede speeldag in 1B geopend met een 1-0 zege tegen Oud-Heverlee Leuven. Kurt Abrahams scoorde op het uur het enige doelpunt van de partij. Met het maximum van zes punten gaat Westerlo voorlopig alleen aan de leiding. Zaterdag kan het het gezelschap krijgen van Union Sint-Gillis, dat op verplaatsing bij Virton […] Het bericht Proximus League – Westerlo wint met kleinste verschil van Oud-Heverlee Leuven verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Proximus League – OHL wint met kleinste verschil van Roeselare (01/02/2020 - Metro)

Oud-Heverlee Leuven heeft zaterdagavond op de 24e speeldag in de Proximus League met 2-1 gewonnen van Roeselare. De bezoekers kwamen na 26 minuten op voorsprong langs Amir Nouri maar OHL zette de scheve situatie nog voor de pauze recht. Tom Van Hyfte (32.) en Thomas Henry (33.) lieten de thuisaanhang juichen. Na de pauze werd […] Het bericht Proximus League – OHL wint met kleinste verschil van Roeselare verscheen eerst op Metro. [naar artikel]