Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

EU maakt 42,5 miljoen euro vrij voor hulp aan Palestijnen

31/01/2018 - 19:18
"De Europese Unie trekt 42,5 miljoen euro uit voor hulp aan de Palestijnen. Dat heeft Federica Mogherini, de hoge vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken van de EU, aangekondigd voor de start van een internationale conferentie in Brussel over het haperende vredesproces in het Midden-Oosten. Mogherini benadrukte dat ook de Verenigde Staten betrokken moeten blijven bij de zoektocht naar een tweestatenoplossing."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. EU maakt 42,5 miljoen euro vrij voor hulp aan Palestijnen (31/01/2018 - VRT NWS)

De Europese Unie trekt 42,5 miljoen euro uit voor hulp aan de Palestijnen. Dat heeft Federica Mogherini, de hoge vertegenwoordiger van Buitenlandse Zaken van de EU, aangekondigd voor de start van een internationale conferentie in Brussel over het haperende vredesproces in het Midden-Oosten. Mogherini benadrukte dat ook de Verenigde Staten betrokken moeten blijven bij de zoektocht naar een tweestatenoplossing. [naar artikel]


2. Trebel 2,7 miljoen euro, Van Crombrugge 1,6 miljoen euro, Hoedt 1,2 miljoen euro, ...: daarom wil Anderlecht zo snel mogelijk af van grootverdieners (10/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Meer dan zeven miljoen aan salaris. Dat wil Anderlecht zo snel mogelijk lozen. Met kapitein Hendrik Van Crombrugge op kop. Zoniet is er de komende weken geen ruimte voor Jesper Fredberg om de nodige versterkingen binnen te halen. Een situatieschets op Neerpede. [naar artikel]


3. Graffiti op treinen kost NMBS 1,3 miljoen euro l Het verwijderen van graffiti op rollend materieel kostte de NMBS in 2007 1,3 miljoen euro, waarvan 419.494 euro voor personeels- en 315.517 euro voor materiaalkosten. Het jaar voordien liepen de totale kos (29/03/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Israël laat Palestijnen vrij in ruil voor video van soldaat (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Zo verschillend antwoordt OpenAI op vraag of Palestijnen dan wel Israëli’s vrij mogen zijn (28/08/2023 - De Wereld Morgen)

Palestijns-Amerikaans historicus Nadi Abusaada vroeg OpenAI of Palestijnen het verdienen om vrij te zijn en stelde vervolgens dezelfde vraag over Israëli's. De antwoorden die hij kreeg zeggen alles over de informatie die OpenAI verzamelt. Trek zelf je besluiten over hoe betrouwbaar AI is als het over politieke kwesties gaat. The post Zo verschillend antwoordt OpenAI op vraag of Palestijnen dan wel Israëli’s vrij mogen zijn appeared first on DeWereldMorgen.be. [naar artikel]


6. Ontevreden Joden bezetten treinstation in New York: “Palestijnen moeten vrij zijn” (28/10/2023 - Gazet van Antwerpen)

Een grote betoging, georganiseerd door Jewish Voice for Peace (‘Joodse stem voor vrede’) stuurde vrijdag de avondspits in Manhattan in de war. Honderden mensen vulden Grand Central Terminal en zongen ‘laat Gaza leven’ en ‘staakt-het-vuren nu’. [naar artikel]


7. Live - Crisis Midden-Oosten. Israël geeft lichamen van omgekomen Palestijnen vrij • Hamas bestudeert voorstel tot nieuw staakt-het-vuren (30/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Netanyahu: terugtrekken van troepen uit Gaza geen optie • Israël geeft lichamen van omgekomen Palestijnen vrij (30/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Israël laat 150 Palestijnen vrij die in Gazastrook gevangen waren genomen (15/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Israël laat 150 Palestijnen vrij die in Gaza gevangen waren genomen • Israël wil reageren op Iran zonder nieuwe oorlog te veroorzaken (15/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!