BusinessAM

Champions League basket (m) – Oostende lijdt nederlaag tegen Nymburk

31/01/2018 - 23:41
"Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de rust stond de Belgische kampioen 37-44 in het krijt. Nymburk maakte het verschil meteen in het eerste kwart (14-26). In het tweede (23-18) kon Oostende wat van de achterstand afdoen, maar in het […]"

1. Oostende lijdt nederlaag tegen Nymburk in Champions League basketbal (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende vandaag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de... [naar artikel]

2. Champions League basket (m) – Oostende lijdt nederlaag tegen Nymburk (31/01/2018 - Metro)

Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de rust stond de Belgische kampioen 37-44 in het krijt. Nymburk maakte het verschil meteen in het eerste kwart (14-26). In het tweede (23-18) kon Oostende wat van de achterstand afdoen, maar in het […] [naar artikel]

3. Oostende gaat met 86-72 de boot in bij Nymburk in Champions League basketbal (14/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Oostende heeft dinsdag een vierde nederlaag geleden op de zesde speeldag in groep D van de Champions League basketbal. De landskampioen verloor in het Tsjechische Nymburk met 86-72. Bij de rust stonden de Tsjechen 51-41 voor. [naar artikel]

4. Champions League basketbal – Oostende gaat met 86-72 de boot in bij Nymburk (14/11/2017 - Metro)

Oostende heeft dinsdag een vierde nederlaag geleden op de zesde speeldag in groep D van de Champions League basketbal. De landskampioen verloor in het Tsjechische Nymburk met 86-72. Bij de rust stonden de Tsjechen 51-41 voor. Na het eerste kwart stond Oostende 26-28 voor, maar het tweede was helemaal voor Nymburk (25-13). Na het derde […] [naar artikel]

5. Charleroi heeft in Europe Cup geen kind aan Groningen, Antwerp in Champions League onderuit bij Nymburk (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi heeft vanavond in de Spiroudôme zijn tweede Europese overwinning op een rij geboekt. De troepen van coach Brian Lynch maakten in de FIBA... [naar artikel]

6. Champions League basket (m) – Antwerpen onderuit bij Nymburk (31/10/2018 - Metro)

Antwerp heeft woensdagavond op de vierde speeldag in de Champions League basket een tweede nederlaag geleden. De Giants gingen op het parket van het Tsjechische Nymburk onderuit met 82-74. Bij de troepen van coach Roel Moors waren Paris Lee (16 punten) en Ismael Bako (8 ptn, 13 rebounds) de uitblinkers. Het volstond echter niet om […] Het bericht Champions League basket (m) – Antwerpen onderuit bij Nymburk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Antwerp Giants verstevigen vierde plaats in Champions League met zege tegen Tsjechische Nymburk (15/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Antwerp Giants hebben vandaag op de elfde speeldag in groep C van de Champions League basketbal met 85-72 gewonnen van het Tsjechische Nymburk.... [naar artikel]

8. Champions League basket (m) – Antwerp verstevigt vierde plaats met zege tegen Tsjechische Nymburk (15/01/2019 - Metro)

De Antwerp Giants hebben dinsdag op de elfde speeldag in groep C van de Champions League basketbal met 85-72 gewonnen van het Tsjechische Nymburk. Bij de rust stonden de Giants van Roel Moors nog 44-47 achter. Na de 44-82-nederlaag afgelopen weekend tegen Oostende hadden de Giants iets recht te zetten. En dat lukte. Na een […] Het bericht Champions League basket (m) – Antwerp verstevigt vierde plaats met zege tegen Tsjechische Nymburk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]