BusinessAM

Euromillions Basket League – Limburg United klopt Luik na verlenging

09/02/2018 - 23:31
"Op de 18e speeldag van de EuroMillions Basket League heeft Limburg United met 72-71 gewonnen van Luik. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond het 65-65, waardoor de wedstrijd in een verlenging beslist moest worden. Limburg wist in het eerste kwart (24-17) een kleine voorsprong op te bouwen. Maar Luik was in het tweede […]"

1. Euromillions Basket League – Limburg United klopt Luik na verlenging (09/02/2018 - Metro)

Op de 18e speeldag van de EuroMillions Basket League heeft Limburg United met 72-71 gewonnen van Luik. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond het 65-65, waardoor de wedstrijd in een verlenging beslist moest worden. Limburg wist in het eerste kwart (24-17) een kleine voorsprong op te bouwen. Maar Luik was in het tweede […] [naar artikel]

2. Euromillions Basket League – Bergen verslaat Leuven na verlenging (12/05/2018 - Metro)

Bergen heeft zaterdag na een verlenging een 104-96 zege (rust: 43-43, na vier quarters: 85-85) geboekt tegen Leuven op de 34e speeldag in de Euromillions Basket League. Daags na de 70-84 overwinning van de troepen van Daniel Goethals in Leuven, hielden beide teams elkaar voor de rust in evenwicht (quarter 1: 25-25, quarter 2: 18-18). […] Het bericht Euromillions Basket League – Bergen verslaat Leuven na verlenging verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Euromillions Basket League – Charleroi klopt leider Oostende na verlenging (07/12/2019 - Metro)

Charleroi heeft zaterdag op de eerste speeldag van de tweede fase van de Euromillions Basket League een stuntzege behaald op het veld van Oostende. De Carolo’s haalden het na een verlenging met 93-99. Khalid Boukichou was in het winnende kamp de grote uitblinker met 25 punten. Aan de overzijde volstonden de treffers van Jean-Marc Mwema […] Het bericht Euromillions Basket League – Charleroi klopt leider Oostende na verlenging verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Euromillions League Basket. Limburg, Oostende, Brussels en Bergen winnen hun partij (12/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Oostende, Brussels, Limburg United en Bergen-Henegouwen wisten alle vier hun wedstrijd te winnen. Leider Oostende, dat Europees een lastige wedstrijd achter de rug had tegen en in Rusland, versloeg Luik relatief makkelijk met 84-65. De Kangoeroes Willebroek gingen thuis onderuit tegen een sterk Brussels met 67-79. Het spannendst werd het in Aalst, waar Limburg United uiteindelijk de bovenhand nam met 83-88. En ook in Bergen-Henegouwen spande het erom. Zij versloegen uiteindelijk Leuven met 89-81 voor eigen publiek, voor de Henegouwers was het hun eerste zege na een lange reeks nederlagen. [naar artikel]

5. Charleroi te sterk voor Limburg United in EuroMillions Basket League (06/02/2018 - Het Belang van Limburg)

In de laatste wedstrijd van de zeventiende speeldag heeft Charleroi dinsdag met 86-79 gewonnen van Limburg United. Bij de rust stonden de Henegouwers 46-43 voor. In het derde kwart diepten ze de voorsprong tot elf punten uit. [naar artikel]

6. EuroMillions Basket League – Charleroi te sterk voor Limburg United (06/02/2018 - Metro)

In de laatste wedstrijd van de zeventiende speeldag heeft Charleroi dinsdag met 86-79 gewonnen van Limburg United. Bij de rust stonden de Henegouwers 46-43 voor. In het derde kwart diepten ze de voorsprong tot elf punten uit. Seth Tuttle was met 17 punten en 14 rebounds de architect van de zege. Alexandre Libert (17 ptbn, […] [naar artikel]

7. EuroMillions Basket League – Aalstar laat punten in Limburg (17/02/2018 - Metro)

Aalstar, tweede in de stand achter het ongenaakbare Oostende, heeft zaterdag op de negentiende speeldag in de hoogste nationale basketbalafdeling een zevende nederlaag moeten slikken. Op verplaatsing bij Limburg United gingen de Oost-Vlamingen met 72-66 onderuit. Bij de rust stond Limburg 32-27 voor. De thuisploeg maakte het verschil in het tweede kwart (15-10). In de […] [naar artikel]

8. EuroMillions Basket League: Oostende lijdt in Limburg vierde seizoensnederlaag (04/05/2018 - Het Belang van Limburg)

Competitieleider Oostende heeft vrijdag een vierde nederlaag van het seizoen geleden. Op de 31e speeldag ging de landskampioen met 80-65 onderuit op het parket van Limburg United. Bij de rust stond de thuisploeg 49-34 voor. [naar artikel]