13/09/2016 - 23:06
"In groep B ging Dries Mertens met Napoli op bezoek in Kiev. De Rode Duivel speelde 70 minuten mee bij de Napolitanen en zag hoe zijn ploeg een"

1. Mertens wint met Napoli in Kiev, Besiktas kaapt in blessuretijd punt weg in Benfica (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

In groep B ging Dries Mertens met Napoli op bezoek in Kiev. De Rode Duivel speelde 70 minuten mee bij de Napolitanen en zag hoe zijn ploeg een [naar artikel]

2. Mertens wint met Napoli in Kiev, Benfica in eigen huis te sterk voor Besiktas (13/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

3. Ondanks doelpunt Mertens en twee penalties verliest Napoli 2-3 van Besiktas! (19/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Napoli heeft 2-3 verloren van Besiktas. Het kwam drie keer op achterstand. Mertens wist een keer te scoren en twee penalties uit te lokken. [naar artikel]

4. Ondanks doelpunt Mertens en twee penalty's verliest Napoli 2-3 van Besiktas! (19/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Napoli heeft 2-3 verloren van Besiktas. Het kwam drie keer op achterstand. Mertens wist een keer te scoren en twee penalty's uit te lokken. [naar artikel]

5. Ondanks doelpunt Mertens en twee penalty's verliest Napoli thuis van Besiktas (19/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Napoli heeft 2-3 verloren van Besiktas nadat Mertens een keer wist te scoren en twee penalty's uitlokte. Insigne miste er een, Gabbiadini scoorde [naar artikel]

6. Neemt Napoli (met Mertens op de bank) revanche tegen Besiktas? (01/11/2016 - Sporza)

Twee weken geleden moest Napoli nog het onderspit delven tegen Besiktas. Lukt het langs de boorden van de Bosporus wel voor de Napolitanen? [naar artikel]

7. Invaller Mertens bijt met Napoli de tanden stuk op Besiktas, heerlijke goal Hamsik is lichtpunt (01/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Besiktas en Napoli hebben de punten gedeeld op de vierde speeldag in de Champions League. De toeschouwers in Istanbul moesten lang wachten op [naar artikel]

8. Invaller Mertens botst met Napoli weer op Besiktas, goal Hamsik lichtpunt (01/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

9. Invaller Mertens geeft assist maar botst met Napoli weer op Besiktas (01/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

10. Invaller Mertens met goal en assist grote man bij Napoli, afgang voor Besiktas in Kiev (06/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Voor het eerst in zijn geschiedenis heeft Napoli zich geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. Grote man bij de Italianen was [naar artikel]