Gazet van Antwerpen

Feest op de Freethiel na gelijkmaker in blessuretijd tegen Club Brugge

11/02/2018 - 16:33
"Club Brugge heeft op de 26e speeldag in de Jupiler Pro League in extremis punten laten liggen op het veld van Waasland-Beveren. Blauw-zwart, dat zonder Gouden Schoen Ruud Vormer speelde, leek op weg naar een 1-0 zege maar een owngoal van Clasy in de extra tijd zorgde voor de 1-1 eindstand."

1. Wat een ontknoping: Standard komt in blessuretijd langszij na spektakelmatch in Brugge (22/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge is nog geen kampioen. Een gelijkmaker van Cop in blessuretijd bezorgde Standard een duurbevochten punt op het veld van de competitieleider na een wedstrijd die alles had wat een topper hebben moet. Alleen een winnaar ontbrak: het werd 4-4 nadat Standard in de extra tijd nog gelijkmaakte! [naar artikel]

2. Paal houdt Club in blessuretijd in de titelrace (12/05/2019 - Het Belang van Limburg)

Een heerlijke topper, reclame voor het Belgisch voetbal werd Club Brugge-KRC Genk. Wel eentje met een heel zure afloop voor de Limburgse leider, die een vroege voorsprong liet ontglippen en in blessuretijd de gelijkmaker van Samatta op de paal zag uiteenspatten. Zo bleef het bij 3-2 voor Club Brugge dat zijn titeldroom levendig houdt. KRC Genk houdt echter zijn lot in eigen handen: een vier op zes op Anderlecht (donderdag) en thuis tegen Standard (zondag) volstaat nog steeds voor een vierde Limburgse landstitel. [naar artikel]

3. Goal van Ruud Vormer volstaat niet voor Club Brugge om de stadsderby te winnen na late gelijkmaker van Waldo Rubio (06/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge is in de stadsderby niet verder geraakt dan een 1-1-gelijkspel. Tegen Cercle Brugge leek het op weg naar een eenvoudige zege na een treffer van Ruud Vormer in de eerste helft, maar in de absolute slotfase maakte Waldio Rubio nog uit het niets gelijk. Club Brugge ging in de tweede helft op zoek naar de 2-0, maar kreeg in de blessuretijd uiteindelijk het deksel op de neus. Cercle blijft zo ongeslagen na drie wedstrijden. Club Brugge start met 5 op 9 aan de competitie. [naar artikel]

4. Club Brugge boekt op Freethiel verdiende overwinning na twee doelpunten van Lang (06/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge blijft door de competitie razen. Het won verdiend tegen rode lantaarn Waasland-Beveren met 0-2. Noa Lang scoorde in het openingskwartier zijn tiende competitietreffer van het seizoen. In blessuretijd deed hij er nog ééntje bij. Voldoende voor de achtste overwinning op een rij voor de West-Vlamingen. Waasland-Beveren blijft ondertussen troosteloos laatste in de rangschikking met drie op dertig. De komende thuiswedstrijden tegen Eupen en Charleroi worden dan ook erg cruciaal. [naar artikel]

5. Wellen slikt in blessuretijd gelijkmaker tegen Betekom (27/03/2022 - Het Belang van Limburg)

Na vijf duels op een rij zonder zege leek Wellen tegen Betekom op weg naar drie gouden punten, maar in blessuretijd maakte de tien van Betekom alsnog de gelijkmaker. [naar artikel]

6. Wat gebeurde er nu eigenlijk op het einde van Standard - Club Brugge? (04/03/2021 - Gazet van Antwerpen)

Werd Club Brugge bestolen op het veld van Standard? De gelijkmaker van David Okereke in blessuretijd werd eerst afgekeurd, dan weer goedgekeurd en uiteindelijk toch weer afgekeurd. De VAR? Die was niet aanwezig. Een poging tot reconstructie. [naar artikel]

7. Zo pijnlijk is Deila Time: in 6 weken kreeg Club Brugge 7 uppercuts in de blessuretijd (10/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge kreeg in Molde een uppercut door in de blessuretijd een prima uitgangspositie weg te gooien. Blauw-Zwart slikte de voorbije zes weken liefst zeven keer een treffer in de extra tijd. 90 minuten lang vloeit er bier in Brugge, daarna is het tijd voor Dafalgan. “Deila Time” bezorgt Club Brugge chronische hoofdpijn. [naar artikel]

8. Anderlecht draait scheve situatie helemáál om en pakt in blessuretijd zege bij aartsrivaal Club Brugge (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

De implosie van Club Brugge is compleet: Anderlecht won zondagmiddag de topper op Jan Breydel nadat het tot een kwartier nog moest achtervolgen. Goals van Vazquez en Angulo - in de blessuretijd - zorgden voor een oorverdovende Brugse stilte. Club telt nu al twaalf punten achterstand op de aartsrivaal. [naar artikel]

9. Oostende wijdt nieuw stadion in met eerste zege tegen Club Brugge (05/08/2016 - Gazet van Antwerpen)

KV Oostende heeft zijn vernieuwde Versluys Arena ingezegend met een 1-0 overwinning tegen Club Brugge op de tweede speeldag van de Jupiler Pro League. Pas in blessuretijd scoorde Yassine El Ghanassy de enige goal van de match. Eerder al was KV Oostende, dat Club Brugge het vuur aan de schenen legde, via Knowledge Musona twee keer op de deklat gestuit. [naar artikel]

10. Union vermijdt in extremis thuisnederlaag tegen Westerlo na late gelijkmaker, Brusselaars springen over Club naar derde plek (06/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Drie dagen na de 0-1-nederlaag tegen Union Berlin heeft Union zondagmiddag de kans gegrepen om over Club Brugge naar de derde plaats te springen. Al had het team van coach Karel Geeraerts wel bloed, zweet en tranen nodig om in eigen stadion een punt uit de brand te slepen tegen Westerlo. Invaller Nilsson maakte pas diep in blessuretijd gelijk. [naar artikel]

11. Club Brugge met hangen en wurgen voorbij Union, dat fraaie gelijkmaker van Nielsen in absolute slotfase afgekeurd ziet (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft een nieuwe stap gezet richting landstitel nummer 18. Tegen Union - het laatste halfuur met tien - won het met het kleinste verschil na een lucky goal van Buchanan. Daarvoor moest Simon Mignolet zich meerdere malen onderscheiden. In minuut 89 werd de gelijkmaker van Nielsen afgekeurd voor offside. Als Club zondag van Antwerp wint op de Bosuil, is de titel binnen. [naar artikel]

12. Anderlecht klopt Club Brugge met hulp van videoref: gelijkmaker afgekeurd voor buitenspel (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft de titelstrijd nieuw leven ingeblazen. Paars-wit won de topper van Club Brugge dankzij een doelpunt van Lukasz Teodorczyk. Toch was het de videoref die met de hoofdrol ging lopen door in de slotfase de gelijkmaker van Abdoulay Diaby af te keuren voor discutabel buitenspel. Door de zege komt Anderlecht tot op drie punten van leider Club Brugge. [naar artikel]

13. Succesvol debuut Clement: Club Brugge zet scheve situatie recht tegen Waasland-Beveren (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge is op de Freethiel met de drie punten aan de haal gegaan. Waasland-Beveren klom op voorsprong, maar Hans Vanaken en nieuwkomer David... [naar artikel]

14. Door het oog van de naald: Rits redt Club in extremis van puntenverlies tegen Waasland-Beveren (15/02/2020 - Gazet van Antwerpen)

Een kernspeler die de voorbije weken over het hoofd werd gezien trok Club Brugge over de streep tegen Waasland-Beveren. Mats Rits schonk de competitieleider met twee doelpunten de winst. De 2-1 viel pas diep in blessuretijd. Club Brugge raakt maar niet op toerental in 2020. [naar artikel]

15. Je verzint het niet: doelman scoort in 94ste minuut de gelijkmaker, maar ziet zijn team tóch nog verliezen (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

De doelman van de bescheiden Spaanse club Vinaròs CF dacht zondag geschiedenis te schrijven toen hij ver in blessuretijd op fraaie wijze de gelijkmaker produceerde tegen ACD Peñiscola. Dat deed hij ook, maar niet zoals hij had gehoopt. [naar artikel]

16. Club Brugge blijft puntenloos na penaltygoal in blessuretijd (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge blijft puntenloos in de Champions League. Een gehavend blauw-zwart leek tegen FC Porto lange tijd op weg naar een gelijkspel, maar [naar artikel]

17. Laat strafschopdoelpunt bezorgt Club Brugge overwinning tegen Genk (02/04/2018 - Knack)

Op de eerste speeldag van Play-off I in de Jupiler Pro League heeft Club Brugge maandag met 1-0 van Racing Genk gewonnen. Vanop de strafschopstip schonk Lior Refaelov de thuisploeg pas in blessuretijd de drie punten. [naar artikel]

18. Club Brugge kan ondanks prachtige goal van Danjuma niets rapen bij Atlético Madrid (03/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft ook zijn tweede wedstrijd in de groepsfase van de Champions League verloren. Een weergaloos afstandsschot van Arnaut Danjuma gaf blauw-zwart uitzicht op puntenwinst, maar Antoine Griezmann duwde Club Brugge de dieperik in met twee goals en Koke deed er in blessuretijd nog eentje bij: 3-1. Club Brugge blijft achter met nul op zes en staat samen met AS Monaco laatste in groep A. [naar artikel]

19. Pech voor Club Brugge: gelijkmaker Nusa gaat niet door wegens héél nipt buitenspel met knie van Thiago (01/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een ondermaats Club Brugge voor de pauze in zijn opener van de Champions’ Play-Offs tegen Cercle Brugge. Maar het zat blauw-zwart ook niet mee. Waar de goal van Denkey na een lange VAR-check net geen buitenspel bleek, was de potentiële gelijkmaker van Nusa dat wel wegens bijzonder nipt offside van Thiago. [naar artikel]

20. Club Brugge op één zege van titel: blauw-zwart met hangen en wurgen voorbij Union, dat fraaie gelijkmaker in slotfase afgekeurd ziet (11/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

21. Brugge houdt adem in voor groots feest (28/03/2019 - De Morgen)

Elf jaar na de vorige triomf staat Club Brugge op de drempel van een nieuwe landstitel. Nog één zege. Het kan zondag tegen Anderlecht. In Gent won Club met 1-4, alstublieft. Getekend, José Izquierdo. En nu, beste Club-supporters, aftellen naar een groots kampioenenfeest. [naar artikel]

22. LIVEBLOG GENK-CLUB BRUGGE. Club plooit, Genk op zoek naar gelijkmaker (03/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk neemt op tegen Club Brugge. Zowel Genk als Club zijn nog niet zeker van hun plekje in de Champions’ play-offs, dus een driepunter is cruciaal voor beide ploegen. Na een penaltymisser van Tolu bracht Vetlesen de bezoekers op voorsprong. Volg alles op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

23. LIVE: Bal rolt op de Freethiel! Verzekert Clement zich tegen ex-club van PO1? (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 20u Ref: Nicolas Laforge Freethiel Clement en Seck kunnen zich bij ex-club verzekeren van PO1 [naar artikel]