LIVE: Standard met tien op zoek naar de voorsprong (2-2)

11/02/2018 - 19:35
"Scheidsrechter: Bram Van Driessche Stadion: Sclessin Debuut Carcela bij Standard Bolingi geschorst"

1. LIVE: Standard met tien op zoek naar de voorsprong (2-2) (11/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Bram Van Driessche Stadion: Sclessin Debuut Carcela bij Standard Bolingi geschorst [naar artikel]

2. LIVE. Engelse FA Cup: Vertonghen kopt Tottenham op voorsprong tegen Norwich - City op zoek naar voorsprong tegen Sheffield Wednesday (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Na een moeizame eerste tien minuten, komt Manchester City er stilaan door op het veld van Sheffield Wednesday. Gabriel Jesus mist op een haar na de... [naar artikel]

3. LIVE. Standard gaat vol op zoek naar gelijkmaker, houdt tienkoppig KV Mechelen voorsprong vast? (13/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 16u • Sclessin • Beide ploegen hebben 28 punten • 3de speeldag Europe play-offs [naar artikel]

4. LIVE STANDARD-WESTERLO. VAR keurt doelpunt Zinckernagel goed: Standard op voorsprong tegen Westerlo (1-0) ! (13/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Europe play-offs • Aftrap: 21u • Stade Maurice Dufrasne • Standard en Westerlo zijn nog zegeloos in de Europe play-offs [naar artikel]

5. LIVE Charleroi-Standard. Dragus zet Standard zowaar op voorsprong! (13/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Carl Hoefkens trekt met Standard naar Charleroi. De Rouches kwamen zopas op voorsprong dankzij Dragus, maar ondergaan voor het overige de wet van de sterkste. Volg het duel hier op de voet! [naar artikel]

6. LIVE STANDARD-RWDM. Standard alwéér in de problemen: Gueye kopt RWDM op voorsprong (02/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Standard bengelt met een schamele 2 op 15 helemaal onderaan de klassering. Kunnen de Luikenaars tegen RWDM de drie punten thuishouden? [naar artikel]

7. LIVE STANDARD-CLUB BRUGGE. Sclessin ontploft! Bokadi kopt Standard bij eerste kans fraai op voorsprong (08/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge speelt op dit moment bij Standard. Een terugkeer voor Club-coach Deila en Zinckernagel naar de oude stal, terwijl ook Carl Hoefkens zijn ex-werknemer in de ogen kijkt. Volg alles in onderstaande liveblog. [naar artikel]

8. LIVE. Club op voorsprong na tien minuten! Weinig flitsend Real moet op zoek naar gelijkmaker (01/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Is dit dé kans voor Club Brugge? Blauw-zwart neemt het op de tweede speeldag van de Champions League op tegen Real Madrid. Een grootmacht, maar wel... [naar artikel]

9. LIVE. Laifis knalt Standard op voorsprong, Antwerp met tien nadat Seck door het lint gaat (12/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 13u30 • Standard heeft 0 op 6 • Bosuil [naar artikel]

10. LIVE. Sensatie op Sclessin: Standard na tien minuten al op 3-0-voorsprong tegen Antwerp (16/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 12de speeldag • Aftrap: zondag, 13u30 • Sclessin • Nainggolan gewoon in selectie bij Antwerp [naar artikel]