Ah, spaghetti bolognaise. Die geliefde pastaklassieker, prachtig in al zijn eenvoud. Toch nog op zoek naar manieren om het godengerecht naar een... [naar artikel]
Geen Sofie Dumont meer in de VTM-keuken en voorlopig geen 'Komen Eten' op VIER. Op Eén blijft Jeroen Meus wel van dienst met 'Dagelijkse kost', [naar artikel]
Een week voor de verkiezingen heeft de Duitse bondskanselier in Berlijn vragen beantwoord voor een zaal van 150 kinderen tussen 6 en 14 jaar. [naar artikel]
De tijd waarin je als vegan enkel een droge salade kon bestellen op restaurant, is voorbij. Steeds meer eetgelegenheden voorzien volwaardige plantaardige gerechten voor vegans of vleeseters die hun horizon weleens willen verruimen. Sinds kort slaat ook spaghettirestaurant Bavet de handen in elkaar met De Vegetarische Slager. De Nederlandse ‘beenhouwer’ leent zijn vegetarisch gehakt aan […] Het bericht GETEST. Voor alle pastaliefhebbers: kan vegan op tegen spaghetti bolognaise? verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Humor, mooie jurken en krokante kritiek: het zijn de dingen die van Regula Ysewijn (38) een geweldig ‘Bake Off’-jurylid maken. Dit keer wikt en weegt de bakkoningin haar 7 favoriete restaurants doorheen heel ons land. “Hier kan je eten zoals in Noma, het beste restaurant ter wereld uit Denemarken, maar dan zonder een maandloon kwijt te zijn”, tipt ze. Waar vind je haar terug als ze niét aan het bakken is? [naar artikel]
Geen stoofvlees met frieten op 1 in de gloednieuwe app van "Dagelijkse kost". De gebruikers zoeken er vooral pastagerechten op, zo blijkt uit de top-10. Dat die zo populair zijn, mag niet verbazen. "Pasta is snel klaar en het is comfortfood. Bovendien sluit het vanuit historisch oogpunt perfect aan bij onze Vlaamse voedingsgewoonten", zegt Yves Segers, expert agrarische- en voedselgeschiedenis in "De wereld vandaag" op Radio 1. [naar artikel]
Een bord met spaghetti bolognaise én vol-au-vent? Deze speciale combinatie, die in Midden-Limburg al lang populair is, kan je nu krijgen bij bistronomie ‘Odiel’ aan de Velodroom in Heusden-Zolder. “Spiva wordt veel besteld bij ons en de klanten zijn zeer positief.” [naar artikel]
Een bord met spaghetti bolognaise én vol-au-vent? Het bestaat! In bistro Odiel in Heusden-Zolder staat het nu op de kaart en wij gingen het uitproberen. [naar artikel]
Het is zo goed als onmogelijk om een droog stokje spaghetti in slechts twee delen te breken door de beide uiteinden naar elkaar toe te bewegen. De spaghetti zal bijna altijd in drie stukken of meer breken. Wiskundigen van MIT hebben nu ontdekt dat spaghetti toch in tweeën zal breken, als je het stokje eerst verdraait, en daarna de uiteinden buigt. Hun bevindingen kunnen ook toepassingen hebben buiten de keuken, zo zeggen ze. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.