Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Maak spaghetti bolognaise sensationeel met deze poepsimpele hack (en veel groenten!)

12/02/2018 - 12:02
"Ah, spaghetti bolognaise. Die geliefde pastaklassieker, prachtig in al zijn eenvoud. Toch nog op zoek naar manieren om het godengerecht naar een hoger niveau te tillen? Wij hebben twee ideeën: go wild met groenten en werk af met een crunchy topping van brood en knoflook. Want krokantjes maken álles beter, vraag maar na bij Sergio Herman. Buon appetito!"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Maak spaghetti bolognaise sensationeel met deze poepsimpele hack (en veel groenten!) (12/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ah, spaghetti bolognaise. Die geliefde pastaklassieker, prachtig in al zijn eenvoud. Toch nog op zoek naar manieren om het godengerecht naar een... [naar artikel]


2. Bekkari start vanavond met spaghetti bolognaise zonder pasta (28/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Geen Sofie Dumont meer in de VTM-keuken en voorlopig geen 'Komen Eten' op VIER. Op Eén blijft Jeroen Meus wel van dienst met 'Dagelijkse kost', [naar artikel]


3. Merkel op kinderpersconferentie: "Mijn lievelingseten? Spaghetti bolognaise" (18/09/2017 - VRT NWS)

Een week voor de verkiezingen heeft de Duitse bondskanselier in Berlijn vragen beantwoord voor een zaal van 150 kinderen tussen 6 en 14 jaar. [naar artikel]


4. GETEST. Voor alle pastaliefhebbers: kan vegan op tegen spaghetti bolognaise? (25/07/2020 - Metro)

De tijd waarin je als vegan enkel een droge salade kon bestellen op restaurant, is voorbij. Steeds meer eetgelegenheden voorzien volwaardige plantaardige gerechten voor vegans of vleeseters die hun horizon weleens willen verruimen. Sinds kort slaat ook spaghettirestaurant Bavet de handen in elkaar met De Vegetarische Slager. De Nederlandse ‘beenhouwer’ leent zijn vegetarisch gehakt aan […] Het bericht GETEST. Voor alle pastaliefhebbers: kan vegan op tegen spaghetti bolognaise? verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


5. Waar eet ‘Bake Off’-jurylid Regula Ysewijn (38)? “Voor 11 euro heb je hier een spaghetti bolognaise, daar kan je niet voor sukkelen” (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Humor, mooie jurken en krokante kritiek: het zijn de dingen die van Regula Ysewijn (38) een geweldig ‘Bake Off’-jurylid maken. Dit keer wikt en weegt de bakkoningin haar 7 favoriete restaurants doorheen heel ons land. “Hier kan je eten zoals in Noma, het beste restaurant ter wereld uit Denemarken, maar dan zonder een maandloon kwijt te zijn”, tipt ze. Waar vind je haar terug als ze niét aan het bakken is? [naar artikel]


6. Spaghetti bolognaise favoriete gerecht in app "Dagelijkse kost": hoe de Vlaamse variant op een Italiaanse klassieker onze contreien veroverde (27/09/2023 - VRT NWS)

Geen stoofvlees met frieten op 1 in de gloednieuwe app van "Dagelijkse kost". De gebruikers zoeken er vooral pastagerechten op, zo blijkt uit de top-10. Dat die zo populair zijn, mag niet verbazen. "Pasta is snel klaar en het is comfortfood. Bovendien sluit het vanuit historisch oogpunt perfect aan bij onze Vlaamse voedingsgewoonten", zegt Yves Segers, expert agrarische- en voedselgeschiedenis in "De wereld vandaag" op Radio 1. [naar artikel]


7. Zin in spaghetti bolognaise én vol-au-vent? Bij bistro Odiel krijg je het samen op je bord (16/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Een bord met spaghetti bolognaise én vol-au-vent? Deze speciale combinatie, die in Midden-Limburg al lang populair is, kan je nu krijgen bij bistronomie ‘Odiel’ aan de Velodroom in Heusden-Zolder. “Spiva wordt veel besteld bij ons en de klanten zijn zeer positief.” [naar artikel]


8. Zin in spaghetti bolognaise én vol-au-vent? In deze Limburgse bistro krijg je het samen op je bord (16/11/2023 - Gazet van Antwerpen)

Een bord met spaghetti bolognaise én vol-au-vent? Het bestaat! In bistro Odiel in Heusden-Zolder staat het nu op de kaart en wij gingen het uitproberen. [naar artikel]


9. MIT-wiskundigen lossen oud spaghetti-raadsel op en breken stokje spaghetti in tweeën (16/08/2018 - VRT NWS)

Het is zo goed als onmogelijk om een droog stokje spaghetti in slechts twee delen te breken door de beide uiteinden naar elkaar toe te bewegen. De spaghetti zal bijna altijd in drie stukken of meer breken. Wiskundigen van MIT hebben nu ontdekt dat spaghetti toch in tweeën zal breken, als je het stokje eerst verdraait, en daarna de uiteinden buigt. Hun bevindingen kunnen ook toepassingen hebben buiten de keuken, zo zeggen ze.  [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!