17/02/2018 - 23:01
"Zulte Waregem wist zich vanavond mathematisch te verzekeren van het behoud in de Jupiler Pro League. De West-Vlamingen kwamen in de eerste helft..."

1. VIDEO: Zulte Waregem buigt dubbele achterstand om in deugddoende zege (17/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem wist zich vanavond mathematisch te verzekeren van het behoud in de Jupiler Pro League. De West-Vlamingen kwamen in de eerste helft... [naar artikel]

2. VIDEO. De Pauw bezorgt Zulte Waregem met twee late treffers deugddoende driepunter tegen ex-club Lokeren (10/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

88 minuten lang was Zulte Waregem - Lokeren niet om aan te zien. Tot Nill De Pauw in de slotfase twee keer de netten deed trillen. Essevee is zo... [naar artikel]

3. Wat een comeback: OHL buigt dubbele achterstand tegen Zulte Waregem om in zege dankzij penalty (en VAR) (21/01/2021 - Het Belang van Limburg)

OHL heeft de goede reeks van Zulte Waregem gestuit. In het Regenboogstadion kwamen de Leuvenaars 2-0 achter, maar na een goede tweede helft won het uiteindelijk nog met 2-3 na twee goals van Mercier en eentje van Henry. Vooral het laatste doelpunt had veel voeten in de modder: Bostyn pakte eerst de strafschop van Hubert, maar bleek te vroeg weg. Mercier kon bij de herneming wel scoren. Dankzij de zege wordt OHL opnieuw vierde. Zulte Waregem blijft tiende. [naar artikel]

4. LIVE ZULTE WAREGEM-CERCLE. Meteen genadeklap voor Essevee? Dubbele achterstand na tien minuten (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Slotspeeldag Jupiler Pro League • Aftrap: zondag, 18u30 • Elindus Arena • Ontsnapt Essevee alsnog aan degradatie? [naar artikel]

5. De rust keert weer wat terug: Anderlecht duikt interlandbreak in met deugddoende zege tegen Zulte Waregem (07/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht weet weer wat winnen is. Na een dag die vooral onthouden zal worden door de paars-witte fanprotesten, ging de Belgische recordkampioen... [naar artikel]

6. Anderlecht bezweert (voorlopig) de crisis en pakt deugddoende zege, Zulte Waregem blijft op de sukkel (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft de volle buit gepakt op het veld van Zulte Waregem. Dankzij doelpunten van Zakaria Bakkali en Pieter Gerkens leidde paars-wit geruststellend met 0-2, maar in de blessuretijd werd het plots nog spannend. Buffel tekende voor de aansluitingstreffer in de 93e minuut en Baudry had de gelijkmaker kunnen binnenkoppen, maar besloot in het zijnet. Zulte Waregem verliest zo een zevende keer op rij, in Anderlecht halen ze opgelucht adem. [naar artikel]

7. De Pauw bezorgt Zulte Waregem met twee late treffers deugddoende driepunter tegen ex-club Lokeren (10/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

Zulte Waregem is niet langer de rode lantaarn in de Jupiler Pro League. Essevee versloeg Lokeren in eigen huis: 2-0. Nill De Pauw tekende in de... [naar artikel]

8. Zulte Waregem begint tegen zwak Seraing met deugddoende 2-0-zege aan het seizoen (23/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem heeft geen steek laten vallen in zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Tegen Seraing had het de hele match lang overwicht en een kwartier voor tijd zette Alieu Fadera het Waregemse overwicht ook om in een voorsprong. In het slot zette Lopez uiteindelijk ook nog de geruststellende 2-0 op het bord. [naar artikel]

9. VIDEO: Gent knokt terug na dubbele achterstand (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent heeft deze middag 2-2 gespeeld tegen KV Mechelen. De Buffalo's keken halverwege nog tegen een dubbele achterstand aan, maar konden in een... [naar artikel]

10. Genk haalt dubbele achterstand op en pakt punt (13/08/2016 - Sporza)

Waasland-Beveren heeft zijn eerste puntje beet. Bij Genk zat er zelfs meer in, maar de Waaslanders konden een 0-2-voorsprong niet vasthouden. [naar artikel]