LIVE: Wint Gent ook van KV Mechelen?

18/02/2018 - 14:10
"Ref: Smet Stadion: Ghelamco Arena Gent kan naast Anderlecht op de derde plek komen KV Mechelen heeft de punten hard nodig in de strijd om het behoud"

1. LIVE: Wint Gent ook van KV Mechelen? (18/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Stadion: Ghelamco Arena Gent kan naast Anderlecht op de derde plek komen KV Mechelen heeft de punten hard nodig in de strijd om het behoud [naar artikel]

2. CORONA LIVE. Ook AA Gent en KV Mechelen verkopen mondmaskers - Goffin wint eerste virtuele tennismatch (27/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen sportactiviteiten in België voor lange tijd, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Geen EK voetbal,... [naar artikel]

3. CORONA LIVE. Vanden Borre steekt Anderlecht-fans hart onder de riem - Ook AA Gent en KV Mechelen verkopen mondmaskers - Goffin wint eerste virtuele tennismatch (27/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Mrabti mist penalty: wie pakt de drie punten in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent kan vanavond op het veld van KV Mechelen al zeker zijn van een eerste plek in de Europe play-offs. Daarvoor moeten de Buffalo’s vanavond winnen in Mechelen en mag Genk zelf geen drie punten pakken thuis tegen Charleroi. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

5. LIVE. Michael Ngadeu brengt AA Gent op voorsprong, Hairemans maakt gelijk: krijgen we nog een winnaar in KV Mechelen-AA Gent? (10/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede helft is op gang getrapt met een 0-1-voorsprong voor AA Gent. De Buffalo’s kwamen op voorsprong door een doelpunt van Ngadeu op hoekschop in minuut 36. Een paar minuten later raakte Shved niet voorbij Davy Roef. Vlak voor de pauze kreeg KV Mechelen nog een penalty na een fout van Godeau op Cuypers, maar Mrabti miste. Pakken Vanhaezebrouck en AA Gent straks negen op negen of blijven de drie punten Achter De Kazerne? [naar artikel]

6. LIVE KV MECHELEN-AA GENT. Hjulsager zet AA Gent op voorsprong! (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en AA Gent nemen het tegen elkaar op op de tweede speeldag in de Jupiler Pro League. Malinwa hield Club Brugge vorig weekend op een gelijkspel, AA Gent klopte KV Kortrijk. Wie wint nu? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

7. LIVE KV MECHELEN-AA GENT. Lavalée verschalkt met own-goal Coucke en zet AA Gent op voorsprong! (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

8. AA Gent wint nu ook op het veld van KV Mechelen dankzij doelpunt in de 94e minuut en verstevigt leidersplaats in Europe play-offs (10/05/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent is op dreef. Op het veld van KV Mechelen won het met 1-2, al ging dat niet zonder slag of stoot. Gent kwam voor rust op voorsprong via Ngadeu, maar slikte in de 89e gelijkmaker van Hairemans. In de 94e minuut sleepte het alsnog de drie punten na een doelpunt van Tissoudali in ware carambole-stijl. Gent pakt zo 9 op 9, Antwerp en Anderlecht zien het graag gebeuren. [naar artikel]

9. LIVEBLOG AA GENT-KV MECHELEN. Gent opnieuw op voorsprong, Gandelman treft raak (20/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen wist vorige week in eigen huis te winnen tegen een tienkoppig Westerlo. Gent daarentegen ging met 2-1 onderuit tegen OHL. Mechelen zal er ongetwijfeld alles aan doen om de leidersplaats te pakken en zich in poleposition te nestelen om mee te dingen om een Europees ticket. Kan AA Gent KV Mechelen iets in de weg leggen? Volg het op de voet in de liveblog hieronder. [naar artikel]

10. LIVE (20u30). Swingt AA Gent ook op het veld van KV Mechelen? (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 24 • Aftrap: 20u30 • AFAS Stadion [naar artikel]