24/02/2018 - 22:42
"Waasland-Beveren heeft hoogstwaarschijnlijk haar allerlaatste hoop op Play-off I zien wegvliegen. Het verloor in extremis met 1-2 tegen AA Gent. Yaremchuk bezorgde de bezoekers de zege in de 92ste minuut. AA Gent springt zo over Anderlecht naar de derde plek."

1. AA Gent lijkt lang op weg naar puntenverlies, maar wint in extremis toch van Waasland-Beveren (24/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Waasland-Beveren heeft hoogstwaarschijnlijk haar allerlaatste hoop op Play-off I zien wegvliegen. Het verloor in extremis met 1-2 tegen AA Gent. Yaremchuk bezorgde de bezoekers de zege in de 92ste minuut. AA Gent springt zo over Anderlecht naar de derde plek. [naar artikel]

2. Union verkoopt ook Waasland-Beveren flinke draai om de oren, Standard lijdt in extremis puntenverlies tegen STVV (08/04/2017 - Het Laatste Nieuws)

In groep A van play-off 2 won vandaag Union met 1-4 tegen Waasland-Beveren. Standard kan thuis geen overwinning boeken tegen Sint-Truiden. De [naar artikel]

3. Sterke De Bruyne ontsnapt met Man City in extremis aan puntenverlies, Chelsea en Liverpool doen wat ze moeten (30/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Manchester City heeft op de veertiende speeldag in de Premier League maar nipt puntenverlies kunnen vermijden. Raheem Sterling scoorde in de 96e minuut de winning goal tegen Southampton. Chelsea won met het kleinste verschil van Swansea terwijl Liverpool makkelijk zegevierde op het veld van Stoke. [naar artikel]

4. Rits redt Club in extremis van puntenverlies tegen Waasland-Beveren (15/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge is zaterdag in eigen huis pas in extremis met 2-1 voorbij Waasland-Beveren geraakt op de 26e speeldag van de Jupiler Pro League. De voorsprong op eerste achtervolger Gent bedraagt zo negen punten. Als Cercle Brugge later op de avond wint van Sint-Truiden, nadert het tot drie punten van de 15e plaats van Beveren. [naar artikel]

5. Door het oog van de naald: Rits redt Club in extremis van puntenverlies tegen Waasland-Beveren (15/02/2020 - Gazet van Antwerpen)

Een kernspeler die de voorbije weken over het hoofd werd gezien trok Club Brugge over de streep tegen Waasland-Beveren. Mats Rits schonk de competitieleider met twee doelpunten de winst. De 2-1 viel pas diep in blessuretijd. Club Brugge raakt maar niet op toerental in 2020. [naar artikel]

6. Kevin De Bruyne ziet City in extremis pijnlijk puntenverlies lijden tegen Crystal Palace (16/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de Premier League heeft Manchester City zichzelf in de voet geschoten. Het gaf een verdiende 2-0 voorsprong in extremis helemaal uit handen tegen Crystal Palace. Eindstand 2-2. Kevin De Bruyne was een aandachtige toeschouwer in de tribunes. [naar artikel]

7. Union lijdt puntenverlies na late opdoffer: Westerlo pakt in extremis punt bij de leider na VAR-ingreep (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De ongeslagen reeks zet zich voort, maar Union lijdt wel puntenverlies. Na een vermakelijke pot voetbal was de leider op weg naar de overwinning tegen Westerlo, maar een VAR-ingreep in blessuretijd (en dus strafschop voor de Kemphanen) besliste daar anders over. [naar artikel]

8. Union lijdt puntenverlies na late opdoffer: Westerlo pakt in extremis punt bij de leider na discutabele VAR-ingreep (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De ongeslagen reeks zet zich voort, maar Union lijdt wel puntenverlies. Na een vermakelijke pot voetbal was de leider op weg naar de overwinning tegen Westerlo, maar een discutabele VAR-ingreep in blessuretijd (en dus strafschop voor de Kemphanen) besliste daar anders over. [naar artikel]

9. Union lijdt puntenverlies na late opdoffer: Westerlo pakt in extremis punt bij de leider na discutabele penalty (10/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

10. Beerschot maakt in extremis gelijkmaker, maar lijdt duur puntenverlies in titelstrijd Challenger Pro League op het veld van Dender (03/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Beerschot heeft zondagmiddag voor de derde speeldag op rij dure punten laten liggen in de strijd om de titel in de Challenger Pro League. De Antwerpenaren geraakten op bezoek bij Dender niet verder dan een 1-1-gelijkspel en blijven daardoor steken op de tweede plek in de stand. Deinze is nu alleen leider met 46 punten, twee stuks meer dan Beerschot. Dender (39 punten) blijft zesde. [naar artikel]