Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Waarom een lunch bij Noma 450 euro waard is

02/03/2018 - 20:34
"In Kopenhagen vond afgelopen week de opening plaats van de nieuwe locatie van Noma, in 2010, 2011, 2012 en 2014 uitgeroepen tot het beste restaurant van de wereld. Wij mochten er als enige krant bij zijn, met dank aan Jacques Colemont van het Hasseltse eethuis Figaro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Waarom een lunch bij Noma 450 euro waard is (02/03/2018 - Het Belang van Limburg)

In Kopenhagen vond afgelopen week de opening plaats van de nieuwe locatie van Noma, in 2010, 2011, 2012 en 2014 uitgeroepen tot het beste restaurant van de wereld. Wij mochten er als enige krant bij zijn, met dank aan Jacques Colemont van het Hasseltse eethuis Figaro. [naar artikel]


2. Britse pub heeft de langste wachtlijst ter wereld: “Maar de zondagse lunch is het waard” (01/08/2023 - Het Belang van Limburg)

De zaken gaan erg goed in Bank Tavern, een pub in Bristol. Hun ‘zondagse roast’ is zo populair dat mensen vier jaar op voorhand moeten reserveren. Daarmee heeft de pub de langste wachtlijst ter wereld. [naar artikel]


3. TOPCONSULTANTS. Dagprijzen tot 15.000 euro, maar zijn ze het waard? “Middenin de woestijn is iemand die water kan vinden 100.000 euro waard” (23/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Eerder deze week bracht onze krant aan het licht dat een vriend van spoorbaas Sophie Dutordoir twee jaar lang de best betaalde consultant was van een dochterbedrijf van de NMBS. Maar met zijn 2.200 euro per dag staat hij nog lang niet bovenaan de lijst met grootverdieners in de consultancy. Onze onderzoekscel ging op zoek: wie zijn de duurste consultants van ons land? Hoeveel verdienen ze? En vooral, zijn ze het waard? [naar artikel]


4. Afscheid van Noma, een van de beste restaurants ter wereld: "samen geraak je verder" (26/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Met zes keer chocolade voor tafel acht is Noma in het Deense Kopenhagen, een van de beste restaurants ter wereld, vrijdag na 13 jaar dienst gesloten. Zaterdag was er een feest voor 250 werknemers, vrienden en kennissen. Chef Jacques Colemont van Figaro in Hasselt kreeg een uitnodiging en wij mochten mee. Het afscheid van Noma werd meteen een housewarming voor het nieuwe Noma: aan de rand van de al even wereldberoemde vrijstaat Christiania komt er een stadsboerderij. [naar artikel]


5. Noma maakt afwasser mede-eigenaar van Deens sterrenrestaurant (02/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

De afwasser van Noma wordt mede-eigenaar van het Deense sterrenrestaurant. Dat deelde topchef Rene Redzepi zelf mee via Instagram. Afwasser Ali [naar artikel]


6. Afwasser van sterrenrestaurant Noma wordt mee zaakvoerder (02/03/2017 - Gazet van Antwerpen)

De afwasser van het Deense sterrenrestaurant Noma mag zich officieel partner noemen van de zaak. “Hij is een vaste waarde die we niet zouden kunnen missen”, luidt het. [naar artikel]


7. Ali Sonko: van afwasser naar mede-eigenaar van het toprestaurant Noma (02/03/2017 - De Redactie)

De 62-jarige afwasser Ali Sonko is door sterrenchef René Redzepi aangeduid als mede-eigenaar van zijn Deense toprestaurant Noma. De Gambiaan Sonko werkte al sinds de opening in het restaurant en Redzepi noemt hem "het hart en de ziel van Noma". [naar artikel]


8. We gingen eten met Sergio Herman en Dominique Persoone in de pop-up van Noma, waar 9.000 mensen op de wachtlijst staan (19/05/2017 - De Morgen)

Chef Sergio Herman en chocolatier Dominique Persoone zijn op culinaire expeditie in Mexico, en vandaag eten ze in topchef René Redzepi’s pop-uprestaurant Noma op het strand van Tulum. Kers op de taart: een babbel met Redzepi zelf en een rondleiding in de keuken. [naar artikel]


9. Nadine Redzepi vertelt over wat ze thuis kookt voor Noma-chef René: "Ik zou ook nooit door een plastic rietje drinken" (20/04/2018 - De Morgen)

Het nieuwe Noma in Kopenhagen stond de voorbije weken in de spotlights. Ten huize Redzepi werd tegelijkertijd in alle stilte gewerkt aan een ander project. Nadine, de vrouw van René, maakte een boek over thuiskoken, dat ze Downtime doopte. [naar artikel]


10. Topchef Boris Buono, ex-Noma, leert je tapa's maken met vis (24/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Chef Sofie Dumont heeft maar twee dingen nodig voor een perfecte zomer: een vakantie op Ibiza en een barbecue. Die deelt ze graag met haar gasten in de reeks 'Happy Moments in Ibiza'. In achtste en laatste aflevering verwelkomt ze Boris Buono, "de liefste en meest getalenteerde chef van het eiland met twee restaurants". Samen met de ex-chef bij sterrenzaak Noma in Kopenhagen maakt ze tapa's op basis van vis en een zomerse cocktail om het seizoen mee af te sluiten. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!