Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Pamela Anderson vertelt over misbruik door babysitter: “Ik wenste haar de dood toe en toen stierf ze”

04/03/2018 - 18:01
"Pamela Anderson heeft in een openhartig interview vertelt over hoe ze als klein meisje werd misbruikt door haar vrouwelijke babysitter. De voormalig Baywatch-ster wenste de vrouw dood. Toen de oppas een dag later daadwerkelijk omkwam bij een auto-ongeluk dacht het jonge meisje dat ze magische krachten had. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Pamela Anderson vertelt over misbruik door babysitter: “Ik wenste haar de dood toe en toen stierf ze” (04/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Pamela Anderson heeft in een openhartig interview vertelt over hoe ze als klein meisje werd misbruikt door haar vrouwelijke babysitter. De voormalig Baywatch-ster wenste de vrouw dood. Toen de oppas een dag later daadwerkelijk omkwam bij een auto-ongeluk dacht het jonge meisje dat ze magische krachten had. [naar artikel]


2. “Na het misbruik probeerde ik mijn babysitter te vermoorden”: wij doken al in de memoires van Pamela Anderson (28/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Seksfeestjes in de Playboy-mansion, het triootje van een beroemde Hollywoodacteur... De memoires van Pamela Anderson (55) moeten nog verschijnen, maar het is nu al duidelijk dat ze geen onderwerp uit de weg gaat. In de eerste vrijgegeven fragmenten vertelt de ‘Baywatch’-actrice niet alleen over haar wilde leven in Hollywood, maar laat ze ook voor het eerst in haar ziel kijken. Ze vertelt openlijk over gewelddadige relaties en het misbruik waar ze als kind mee te maken kreeg. “Als je vriend zijn penis staat te wassen aan de gootsteen, dan weet je dat hij je bedriegt.” [naar artikel]


3. “Het is tijd om het heft in eigen handen te nemen”: Pamela Anderson vertelt haar verhaal in eerste trailer van ‘Pamela, a love story’ (10/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Over het liefdesleven van Pamela Anderson (55) is al heel wat inkt gevloeid, maar inmiddels is de ‘Baywatch’-actrice klaar om het heft in eigen handen te nemen. “Ik ben geen dame in nood die gered moet worden”, klinkt het in de eerste beelden van haar Netflixdocu ‘Pamela, a love story’ [naar artikel]


4. Pamela Anderson vreesde magische krachten: "Ik wenste mijn babysitter dood, de volgende dag stierf ze in een auto-ongeval" (05/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Als kind dacht Pamela Anderson dat ze magische krachten had. In een interview met Piers Morgan verklapte de voormalig 'Baywatch'-ster dat ze zelfs... [naar artikel]


5. Dat is snel: ex van Pamela Anderson paar weken na scheiding alweer verloofd… met de vrouw die hij liet zitten voor Pamela (23/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Het spreekwoord ‘hij laat er geen gras over groeien’ hangt wellicht op een tegel boven het bed van Jon Peters. Een paar weken nadat zijn korte huwelijk met Pamela Anderson (52) strandde, is de 74-jarige producer alweer verloofd. Met de ex die hij liet staan voor Anderson. [naar artikel]


6. Pamela Anderson toont kwetsbare kant in docu en vertelt over beruchte sekstape: “Het mocht me niets doen, want ik was een hoer in hun ogen” (30/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

Pamela Anderson (55) toont zich op haar kwetsbaarst in haar eigen documentaire. Met een blik op privéfoto’s en -video’s van haar kinderen en geliefden, en voorgelezen fragmenten uit haar dagboek, schetst ze een eerlijk portret van een vrouw die niet altijd even lief behandeld werd door het leven. Ook op de beruchte sekstape met ex-man Tommy Lee die haar carrière opblies, gaat ze dieper in. “Het mocht me niets doen, want ik was een hoer in hun ogen.” [naar artikel]


7. Er is leven na Baywatch en de sekstape: Pamela Anderson vertelt eindelijk haar eigen verhaal (31/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Ik kon gewoon niet geloven dat een vrouw me daar aanraakte’: Pamela Anderson vertelt eindelijk haar eigen verhaal (31/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!