BusinessAM

Belgen in het buitenland – PSV lijdt grootste nederlaag sinds 1964

10/03/2018 - 22:31
" PSV Eindhoven heeft in de Nederlandse Eredivisie zijn grootste competitienederlaag sinds 1964 geleden. Tegen Willem II, met invaller Jordy Croux, werd het 5-0. Leider PSV ging verrassend met 5-0 onderuit bij Willem II. Dante Rigo zat op de bank bij PSV, Croux viel één minuut voor tijd in bij Willem II. Fran Sol scoorde drie […] Het bericht Belgen in het buitenland – PSV lijdt grootste nederlaag sinds 1964 verscheen eerst op Metro."

1. Belgen in het buitenland – PSV lijdt grootste nederlaag sinds 1964 (10/03/2018 - Metro)

PSV Eindhoven heeft in de Nederlandse Eredivisie zijn grootste competitienederlaag sinds 1964 geleden. Tegen Willem II, met invaller Jordy Croux, werd het 5-0. Leider PSV ging verrassend met 5-0 onderuit bij Willem II. Dante Rigo zat op de bank bij PSV, Croux viel één minuut voor tijd in bij Willem II. Fran Sol scoorde drie […] Het bericht Belgen in het buitenland – PSV lijdt grootste nederlaag sinds 1964 verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Belgen in het buitenland – Meunier lijdt met PSG verrassende nederlaag bij Rennes (18/08/2019 - Metro)

Paris Saint-Germain heeft zondag op de tweede speeldag in de Franse Ligue 1 met 2-1 verloren bij Rennes. Rode Duivel Thomas Meunier, die op de eerste speeldag nog vrede moest nemen met 15 minuutjes, speelde de eerste 64 minuten. Edinson Cavani (36.) bracht de Parijzenaars als eerste op voorsprong, een zoveelste ruime overwinning leek in […] Het bericht Belgen in het buitenland – Meunier lijdt met PSG verrassende nederlaag bij Rennes verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Belgen in het buitenland – Invaller De Bruyne lijdt met Manchester City tegen Norwich zeldzame nederlaag (14/09/2019 - Metro)

Manchester City heeft zaterdag op de vijfde speeldag van de Engelse Premier League zijn eerste nederlaag van het seizoen geleden. Het ging met 3-2 de boot in bij Norwich en verloor zijn eerste competitiewedstrijd sinds 29 januari. Rode Duivel Kevin De Bruyne viel pas in na de rust. Waarom De Bruyne op de bank moest […] Het bericht Belgen in het buitenland – Invaller De Bruyne lijdt met Manchester City tegen Norwich zeldzame nederlaag verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. STAGES. Eerste nederlaag in voorbereiding: KVM lijdt nederlaag in oefenmatch tegen RKC (12/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft de euforie van de laatste dagen niet kunnen verzilveren met een overwinning. Malinwa ging kansloos onderuit in zijn oefenmatch... [naar artikel]

5. Poetin lijdt nederlaag op nederlaag, en dat is niet geruststellend (16/04/2022 - De Morgen)

6. 7 niet te missen artikels uit het paasweekend: ‘Dat Poetin nederlaag op nederlaag lijdt, is niet geruststellend’ (18/04/2022 - De Morgen)

7. BUITENLAND. Kampioen Leicester lijdt meteen zure nederlaag (13/08/2016 - Het Belang van Limburg)

De Premier League trok zich zaterdagmiddag op gang. Kampioen Leicester City opende het nieuwe seizoen op het veld van promovendus Hull City. De troepen van Claudio Ranieri konden hun favorietenrol niet waarmaken, Hull won verrassend met 2-1. [naar artikel]

8. BUITENLAND. Casteels lijdt zware nederlaag tegen Dortmund (20/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Koen Casteels heeft dinsdag met Wolfsburg op de vierde speeldag van de Bundesliga zijn eerste nederlaag laten optekenen. In eigen huis verloor Wolfsburg met zware 1-5 cijfers van Borussia Dortmund. Het waren voor Casteels de eerste tegentreffers van het seizoen. [naar artikel]

9. FT buitenland: Argentinië lijdt zonder Messi pijnlijke nederlaag tegen Nigeria, zorgen om Agüero (14/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Argentijnse nationale ploeg heeft vandaag zonder sterspeler Lionel Messi het oefenduel tegen Nigeria verloren. De Zuid-Amerikaanse ploeg ging in... [naar artikel]