LIVE: Mechelen bibbert nadat Eupen drie keer scoorde in enkele minuten tijd

11/03/2018 - 16:10
"AFAS-stadion Scheidsrechter: Bram Van Driessche Match van de waarheid voor KV Mechelen Bonus van één doelpunt op Eupen"

1. LIVE: Mechelen bibbert nadat Eupen drie keer scoorde in enkele minuten tijd (11/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

AFAS-stadion Scheidsrechter: Bram Van Driessche Match van de waarheid voor KV Mechelen Bonus van één doelpunt op Eupen [naar artikel]

2. Ploegmaat De Bruyne scoorde enkele minuten na overlijden vader eerste goal in Champions League: “Misschien was het voorbestemd” (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Emotionele post van Nathan Aké op Instagram. De Nederlandse verdediger van Manchester City maakte gisteren zijn eerste goal in de Champions League. En dat enkele minuten nadat zijn vader overleed. “Deze was voor jou, papa.” [naar artikel]

3. LIVE. Rusten op Stayen. STVV begon prima en Bezus scoorde, maar Anderlecht rechtte de rug en scoorde tegen via Santini (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge wippen in de stand [naar artikel]

4. ONS RAPPORT. “Hij verdeelde, heerste én scoorde”: vooral het aanvallende compartiment scoorde punten tegen Polen, met zelfs twee keer 8 op 10 (08/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na de afgang tegen Nederland moesten de Rode Duivels een statement maken tegen Polen, en of ze dat hebben gedaan: 6-1! Uiteraard krijgt het aanvallende compartiment complimenten, met zelfs twee keer 8 op 10. Ook de defensieve buizen van vorige vrijdag zijn verleden tijd. Ontdek hieronder onze punten. [naar artikel]

5. Trossard scoorde gisteren de 200ste Belgische goal in de Champions League: maar wie scoorde de meeste, snelste en belangrijkste? (10/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Leandro Trossard scoorde dinsdag voor Arsenal de 2-2 tegen Bayern Munchen. Het was de tweehonderdste Belgische goal in de Champions League. Welke landgenoot haalt de hall of fame van ons voetbal, en waarom? [naar artikel]

6. COMMENTAAR. “KV Mechelen scoorde al 281 minuten lang geen doelpunten meer, dat is het probleem” (17/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

281 minuten. Zolang is het al geleden dat KV Mechelen nog eens kon scoren. Oftewel drie volledige wedstrijden en een klets. De laatste keer dat de Kakkers de netten deden trillen was in het Guldensporenstadion eind november. 0-3 werd het toen, sindsdien zwijgt het kanon. Oké, tegen Union was de verdediging en de organisatie wel opnieuw solide, maar daar ben je niets mee als het geen punten oplevert. [naar artikel]

7. SP.A bibbert, N-VA viert in enkele centrumsteden, Open VLD scoort in Oost-Vlaanderen (14/10/2018 - Knack)

Bart somers, Vincent Van Quickenborne en Christoph Dhaese hebben duidelijk punten gescoord als burgemeester. [naar artikel]

8. LIVE. Nainggolan gaat na 68 minuten rusten en scoorde bijna na lob vanop middenlijn (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Sardegna Arena [naar artikel]

9. LIVE. Nainggolan gaat na 68 minuten rusten en scoorde bijna na lob van net over middenlijn (06/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Rampdag voor Tielemans, die 2 penaltyfouten maakt: 4-0 na 25 minuten, ook De Bruyne scoorde fraai (26/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 16u • Etihad Stadium • Manchester City-Leicester [naar artikel]