BusinessAM

ATP Indian Wells – Lucky loser Bemelmans gaat er meteen uit tegen Mayer

12/03/2018 - 05:01
" Ruben Bemelmans (ATP 113), die eerder op de dag werd opgevist om de zieke Kei Nishikori (ATP 25) te vervangen, is er zondag niet in geslaagd zich te plaatsen voor de derde ronde van het Masters 1.000-toernooi in Indian Wells (hardcourt/8.909.960 dollar). Bemelmans verloor na een dik uur tennis in twee sets (6-4 en 6-1) […] Het bericht ATP Indian Wells – Lucky loser Bemelmans gaat er meteen uit tegen Mayer verscheen eerst op Metro."

1. ATP Indian Wells – Lucky loser Bemelmans gaat er meteen uit tegen Mayer (12/03/2018 - Metro)

Ruben Bemelmans (ATP 113), die eerder op de dag werd opgevist om de zieke Kei Nishikori (ATP 25) te vervangen, is er zondag niet in geslaagd zich te plaatsen voor de derde ronde van het Masters 1.000-toernooi in Indian Wells (hardcourt/8.909.960 dollar). Bemelmans verloor na een dik uur tennis in twee sets (6-4 en 6-1) […] Het bericht ATP Indian Wells – Lucky loser Bemelmans gaat er meteen uit tegen Mayer verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. WTA Indian Wells – Elise Mertens uitgeschakeld in dubbel, geen Belgen meer in Indian Wells (12/03/2018 - Metro)

Elise Mertens (WTA42 in het dubbel) en de Nederlandse Demi Schuurs (WTA 31) hebben zondag hun wedstrijd verloren in de tweede ronde van het dubbeltoernooi van Indian Wells (hard/7.972.535 dollar) in de VS. Mertens (22) en Schuurs (24) verloren van de Spaanse Lara Arruabarrena en Arantxa Parra Santonja in 3 sets: 6-7 (2/7), 6-2 en […] Het bericht WTA Indian Wells – Elise Mertens uitgeschakeld in dubbel, geen Belgen meer in Indian Wells verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. WTA Indian Wells – Elise Mertens naar derde ronde in Indian Wells (09/03/2019 - Metro)

Zestiende reekshoofd Elise Mertens (WTA 16) heeft zich vrijdag geplaatst voor de derde ronde van het WTA Premiertoernooi in het Amerikaanse Indian Wells (hard/9.035.428 dollar). In de tweede ronde tegen de zeventienjarige Amerikaanse Amanda Anisimova (WTA 67) won Mertens met 6-4 en 6-2 in 1 uur en 21 minuten. Het was vrijdag het eerste duel […] Het bericht WTA Indian Wells – Elise Mertens naar derde ronde in Indian Wells verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Indian Wells – Kirsten Flipkens sneuvelt in tweede ronde van Indian Wells (10/03/2019 - Metro)

Kirsten Flipkens heeft zich niet kunnen plaatsen voor de derde ronde van het WTA-tennistoernooi in het Amerikaanse Indian Wells (hard/9.035.428 dollar). Ze verloor in twee sets van de Amerikaanse Danielle Collins (WTA 25). Het werd 4-6 en 1-6 in 1 uur en 28 minuten. Op dit moment neemt Alison Van Uytvanck (WTA 51) het in […] Het bericht Indian Wells – Kirsten Flipkens sneuvelt in tweede ronde van Indian Wells verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. WTA Indian Wells – Mertens pakt titel in het dubbelspel in Indian Wells: “Zalig, zo zonder druk spelen” (17/03/2019 - Metro)

6. Goffin is vrij in eerste ronde Indian Wells, Bemelmans sneuvelt in kwalificaties (08/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Met David Goffin (ATP 12) staat één Belg op de hoofdtabel van het ATP-toernooi in het Amerikaanse Indian Wells (hard/6.993.450 dollar), dat [naar artikel]

7. ATP Indian Wells – Bemelmans gaat door naar tweede kwalificatieronde (06/03/2018 - Metro)

Ruben Bemelmans (ATP 113) heeft zich dinsdag geplaatst voor de tweede kwalificatieronde van het Masters 1.000-toernooi in Indian Wells. Bemelmans, het twaalfde reekshoofd in de kwalificaties, won na bijna anderhalf uur tennis in twee sets (6-1 en 7-6 (7/3)) van de 16-jarige Amerikaan Tristan Boyer (zonder klassement), die een uitnodiging kreeg van de organisatie. De […] [naar artikel]

8. Bemelmans is niet opgewassen tegen Mayer op Indian Wells (11/03/2018 - Sporza)

Ruben Bemelmans is uitgeschakeld in de tweede ronde van Indian Wells. De Belg, opgevist als lucky loser, verloor in twee sets van de Argentijn Leonardo Mayer. [naar artikel]

9. Goffin meteen onderuit in Montpellier, ook ‘lucky loser’ Bemelmans grijpt nieuwe kans niet (06/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

David Goffin (ATP-21), als tweede reekshoofd vrij in de eerste ronde, werd vandaag in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Montpellier (524.340... [naar artikel]