LIVE (18u): Vermijdt Crystal Palace vijfde nederlaag op rij?

17/03/2018 - 00:01
"Huddersfield - Crystal Palace John Smith's Stadium 0 op 12 voor Crystal Palace Benteke niet opgeroepen voor Rode Duivels"

1. LIVE (18u): Vermijdt Crystal Palace vijfde nederlaag op rij? (17/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Huddersfield - Crystal Palace John Smith's Stadium 0 op 12 voor Crystal Palace Benteke niet opgeroepen voor Rode Duivels [naar artikel]

2. Crystal Palace en Benteke lijden vijfde nederlaag op rij (16/09/2017 - Metro)

Crystal Palace heeft vandaag op de vijfde speeldag van de Premier League een vijfde nederlaag geleden. De Londenaars, met Christian Benteke 90 minuten in de spits, verloren in eigen huis met 0-1 van Southampton. De enige treffer van de partij werd al na zes minuten binnengeschoven door de Noord-Ierse kapitein van Southampton, Steven Davis. Palace, […] [naar artikel]

3. LIVE (16u). Manchester United-Crystal Palace: breekt Benteke de ban voor Palace? (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Ref Paul Tierney • Old Trafford • Staat Bentekes kanon op scherp? • Trekt United goede start door? [naar artikel]

4. LIVEBLOG CRYSTAL PALACE-BURNLEY (16u). Wat kunnen Kompany en co op bezoek bij Palace? (24/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Acht tegengoals in twee wedstrijden. Dat is het zware verdict na matchen tegen Liverpool (3-1 nederlaag) en Arsenal (0-5 nederlaag). In de strijd om het behoud kan Kompany's ploeg maar beter punten pakken op het veld van Crystal Palace, met kersvers trainer Oliver Glasner. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]

5. Christian Benteke lijdt met Crystal Palace 0-2 nederlaag tegen Liverpool (21/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Christian Benteke heeft maandag op de tweede speeldag in de Premier League met Crystal Palace een 0-2 nederlaag geleden tegen Liverpool. De Rode Duivel startte in de basis, maar werd twintig minuten voor tijd, bij 0-1, gewisseld. Bij Liverpool zat Simon Mignolet als tweede doelman op de bank. [naar artikel]

6. LIVE (16u). Hoe reageert Man City na verrassende nederlaag tegen Crystal Palace? (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Leicester City - Manchester City • King Power Stadium • 19de speeldag Premier League • Aftrap: 16u [naar artikel]

7. LIVE. 0-1! Stevent Man City af op een verrassende nederlaag tegen Crystal Palace? (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 23ste speeldag Premier League • Aftrap: 16u • Etihad Stadium • De Bruyne speelt bij City [naar artikel]

8. Benteke en Batshuayi lijden met Crystal Palace nederlaag tegen Aston Villa (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Christian Benteke en Michy Batshuayi hebben zaterdag in Birmingham met Crystal Palace een 3-0 nederlaag geleden op het veld van Aston Villa. Benteke speelde de volledige partij tegen zijn ex-club, Batshuayi mocht een kwartier voor tijd invallen. [naar artikel]

9. Benteke en Batshuayi lijden met Crystal Palace nederlaag bij Aston Villa (26/12/2020 - Het Belang van Limburg)

10. Rampzalige cijfers voor Kompany en Burnley na nieuwe nederlaag tegen Crystal Palace (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

De druk op Vincent Kompany wordt groter en groter. Burnley kon opnieuw niet winnen en blijft gedeeld laatste met 4 op 33. Negentig minuten lang hadden ze de bovenhand, maar na klungelen achterin en via een zure counter slikte Burnley twee doelpunten. Volgende week trekken Kompany en co naar Arsenal. [naar artikel]