Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Amerikaanse generaal bevestigt dood honderden Russische strijdkrachten in Syrië

17/03/2018 - 16:35
"De Amerikaanse brigadegeneraal in Syrië, Jonathan Braga, heeft voor het eerst bevestigd dat honderden Russische huurlingen zijn omgekomen bij een confrontatie in de oostelijke stad Deir ez-Zor begin februari. Braga benadrukt dat hij zeer verontrust is dat de situatie met Rusland verder zou kunnen escaleren. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Amerikaanse generaal bevestigt dood honderden Russische strijdkrachten in Syrië (17/03/2018 - VRT NWS)

De Amerikaanse brigadegeneraal in Syrië, Jonathan Braga, heeft voor het eerst bevestigd dat honderden Russische huurlingen zijn omgekomen bij een confrontatie in de oostelijke stad Deir ez-Zor begin februari. Braga benadrukt dat hij zeer verontrust is dat de situatie met Rusland verder zou kunnen escaleren.  [naar artikel]


2. LIVE OEKRAÏNE. Stafchef Russische strijdkrachten bezoekt troepen in Oekraïne - Oekraïne meldt burgerdoden in noorden door Russische drones (21/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Russische aanvallen aan het oostelijk en zuidelijk front in Oekraïne zijn fel toegenomen. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky geeft toe dat zijn leger zich geconfronteerd ziet met een “extreem moeilijke” situatie aan het front. En volgens zijn Russische evenknie Vladimir Poetin is de oorlog in Oekraïne een “zaak van leven en dood”. Volg alle updates in onze liveblog. [naar artikel]


3. Servische inlichtingendiensten betrappen Russische diplomaten op spionage bij strijdkrachten (22/11/2019 - De Morgen)

De Servische inlichtingendiensten hebben een Russische diplomaat en inlichtingenofficier betrapt op het omkopen van Servische militairen. Volgens president Aleksandar Vucic onderhielden Russische spionnen contacten met zeker tien militairen en oud-militairen. [naar artikel]


4. Enorme orthodoxe kathedraal voor Russische strijdkrachten geopend, zonder mozaïeken van Poetin en Stalin (14/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Russische legertop en de Russisch-orthodoxe patriarch Kirill hebben vandaag een nieuwe kathedraal ingewijd die de strijdkrachten van het land... [naar artikel]


5. Liveblog Oekraïnecrisis: Tactiek Russische strijdkrachten stelt westerse inlichtingendiensten voor raadsel (26/02/2022 - Knack)

Volg hier al onze updates over de Russische invasie in Oekraïne. [naar artikel]


6. Liveblog Oekraïnecrisis: Tactiek Russische strijdkrachten stelt inlichtingendiensten voor raadsel (26/02/2022 - Knack)

Volg hier al onze updates over de Russische invasie in Oekraïne. [naar artikel]


7. President Poetin looft “heldhaftige” Russische strijdkrachten tijdens “speciale militaire operatie” (27/02/2022 - Het Belang van Limburg)

De Russische president Vladimir Poetin heeft zondag in een videoboodschap zijn erkenning voor de Russische strijdkrachten uitgesproken. Niet voor het eerst voeren ze hun taken zo goed mogelijk uit onder moeilijk omstandigheden, aldus de Russische president. [naar artikel]


8. LIVE. Von der Leyen belooft Zelensky snel werk te maken van Oekraïens EU-lidmaatschap - “Russische strijdkrachten focussen zich op zuiden en oosten van Oekraïne” (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens een bezoek aan Kiev heeft Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen aan de Oekraïense president Volodymyr Zelensky beloofd dat de Europese Unie achter Kiev blijft staan, en dat ze werk maakt van een Oekraïens EU-lidmaatschap. Meer dan 4,38 miljoen mensen zijn uit Oekraïne weggevlucht sinds de start van de oorlog, zo blijkt uit cijfers van het Hoog Commissariaat voor de Vluchtelingen van de VN. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog. [naar artikel]


9. Live - Russische strijdkrachten intensiveren offensief in Donbas • Zelensky: ‘Het is daar een hel’ (20/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Russische nucleaire strijdkrachten houden oefeningen • Denemarken naar stembus over EU-defensiebeleid (01/06/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!