17/03/2018 - 22:54
"Een unicum in de bekerfinale: geen doelpunten na 90 minuten voetbal Brengen verlengingen soelaas? Standard won de beker al zeven keer en verloor de..."

1. LIVE BEKER: Meteen raak in eerste verlenging! Emond kopt Standard op voorsprong na prima actie Carcela (0-1) (17/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een unicum in de bekerfinale: geen doelpunten na 90 minuten voetbal Brengen verlengingen soelaas? Standard won de beker al zeven keer en verloor de... [naar artikel]

2. LIVE: Carcela trapt Standard op voorsprong tegen Club (1-0) (25/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Scheidsrechter: Alexandre Boucaut Sclessin Standard staat op 2 punten van een plek in play-off 1 [naar artikel]

3. LIVE. Carcela schiet Standard vanop de stip op voorsprong tegen Antwerp! (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 13u30 • Sclessin • Scheidsrechter: Bram Van Driessche • Antwerp is tweede, Standard zesde [naar artikel]

4. LIVE. Carcela, deze keer met blauwe haren, schiet Standard vanop de stip op voorsprong tegen Antwerp! (14/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE: Standard knokt meteen terug! Edmilson tikt voorzet Carcela binnen (2-1) (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Door de nederlaag van Anderlecht kan Club Brugge liefst negen punten uitlopen. Dan moet blauw-zwart in eigen huis wel winnen van Standard, dat ook... [naar artikel]

6. LIVE. Standard meteen na rust met mannetje minder! Carcela van het veld gestuurd na smerige fout (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Europe Play-offs • Diaz Arena • Speeldag 1 • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

7. Gretig KV Oostende deelt meteen stevige tik uit aan Standard in Europe Play-offs, Carcela antiheld met rood (01/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Wie dacht dat KV Oostende uitgeblust zou zijn na het missen van de top-4, weet intussen wel beter. De kustploeg is immers met een straffe overwinning begonnen aan de Europe Play-offs. KVO won met 6-2 tegen Standard, waar Mehdi Carcela kort na rust rood pakte. Oostende verstevigt zijn leidersplek. [naar artikel]

8. Live - ‘Akkoord verlenging gevechtspauze nabij’: mogelijk verlenging van twee dagen in de maak (27/11/2023 - De Morgen)

9. LIVE. Rouches snel op voorsprong! Emond werkt randje buitenspel voorzet Carcela tegen de touwen (01/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

•Zesde speeldag •Aftrap: 18 uur •Standard vierde in de stand •Eupen op dertiende stek [naar artikel]

10. Hasi haalt voormalig Standard-speler Carcela naar Olympiakos (07/07/2017 - Het Belang van Limburg)

Olympiakos heeft vrijdag de komst van Mehdi Carcela aangekondigd op de clubwebsite. De Griekse landskampioen neemt de 28-jarige Marokkaan over van het Spaanse Granada, dat afgelopen seizoen degradeerde uit de Primera Division. Details over de contractduur of transfersom werden niet bekendgemaakt. [naar artikel]