Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Exact 40 jaar geleden stopte Merckx met koersen, maar welke renners deden in die periode beter dan 'de Kannibaal' of kunnen hem nog voorbij?

20/03/2018 - 18:12
"525, zoveel overwinningen telt het palmares van de meest succesvolle renner aller tijden, Eddy Merckx. Exact 40 jaar geleden viel z'n palmares in..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Exact 40 jaar geleden stopte Merckx met koersen, maar welke renners deden in die periode beter dan 'de Kannibaal' of kunnen hem nog voorbij? (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

525, zoveel overwinningen telt het palmares van de meest succesvolle renner aller tijden, Eddy Merckx. Exact 40 jaar geleden viel z'n palmares in... [naar artikel]


2. ‘Blauwe periode, roze periode... Maar gewoon eens een ‘blanke periode’ inlassen, daar was Picasso veel te woke voor’ (16/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. ‘Het normale leven is voorbij’: hoe een veroordeelde kannibaal en moordenaar nieuwe misdaden plegen in Rusland nadat ze in Oekraïne hebben gevochten (09/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Cycling Vlaanderen verplicht mondmaskers op koersen: “Omdat we ook in de volgende maanden nog willen koersen” (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een oefenwedstrijd in het Oost-Vlaamse Vlierzele, waar supporters de oproep tot het dragen van mondmaskers negeerden, heeft in het wielermilieu... [naar artikel]


5. Sid Van Oerle nam jaar geleden afscheid van ‘Thuis’: “Blij dat die periode voorbij is, ik zit weer beter in mijn vel” (12/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hij speelde jarenlang de ietwat sjofele chef-kok Kobe in ‘Thuis’, maar een jaar geleden nam Sid Van Oerle (35) afscheid van de VRT-soap. Spijt heeft hij allerminst van die beslissing, vertelt hij in een interview met ‘Primo’. Hij legt uit waarom hij besloot op te stappen en of hij de soap nu nog volgt. “In het begin was het een speeltuin, maar op het einde was de sfeer helemaal anders.” [naar artikel]


6. Toen Remco Evenepoel begon te koersen was dat een lichtpuntje voor zijn opa en oma: “Het verzette onze gedachten in een zeer moeilijke periode” (09/09/2022 - Het Nieuwsblad)

Heel Vlaanderen staat achter Remco, die gisteren alweer een stapje dichter kwam bij de eindwinst in de Vuelta. Maar twee mensen steken er qua supportersgehalte met kop en schouders bovenuit: opa Eduard (72) en oma Liliane (69) Van Eeckhout. “We hebben geen seconde gemist van zijn eerste koers in 2017 tot nu. We reisden al naar Turkije, Tsjechië, Italië …” En morgen dus naar Spanje. Dat hun kleinzoon destijds koersen boven voetbal verkoos, heeft hen een beetje verbaasd. “Maar het heeft ook onze gedachten verzet tijdens een zeer moeilijke periode.” [naar artikel]


7. Koersen op drie continenten, een logistieke puzzel van 1.000 stukjes: “En dan is het nog niet eens de meest hectische periode van het jaar” (11/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Dinsdag start het wielerjaar officieel met de Tour Down Under. Met overlappend ook de Ronde van San Juan en heel wat trainingskampen op Spaanse bodem, meteen een ingewikkelde logistieke puzzel over drie continenten voor de World Tour-teams. Als Operations Manager heeft Elke Weylandt een perfecte kijk op hoe zo’n proces bij een team als Trek-Segafredo verloopt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!