Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Naar buiten hangende ingewanden en gebrek aan hygiëne: zo gaat het er volgens GAIA aan toe in bedrijven die varkens kweken voor parmaham

26/03/2018 - 09:33
"Dierenrechtenorganisatie GAIA roept iedereen op om geen parmaham meer te kopen nadat ze een onderzoek kreeg toegespeeld naar de leefomstandigheden..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Naar buiten hangende ingewanden en gebrek aan hygiëne: zo gaat het er volgens GAIA aan toe in bedrijven die varkens kweken voor parmaham (26/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Dierenrechtenorganisatie GAIA roept iedereen op om geen parmaham meer te kopen nadat ze een onderzoek kreeg toegespeeld naar de leefomstandigheden... [naar artikel]


2. Vergeet cat eyeliner: de nieuwste manier om je ogen op te maken, is de ‘puppy eyeliner’. En het is perfect voor hangende oogleden Deze eyeliner hack is perfect voor mensen met hangende oogleden Grote, ronde ogen? Met deze eyeliner-truc creëer je die (30/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Eyeliner aanbrengen is niet altijd even makkelijk, en al zeker niet als je hangende oogleden ofwel ‘hooded eyes’ hebt. Dit wil zeggen dat de huid vlak onder de wenkbrauwen lichtjes over de oogleden hangt. Afhankelijk van de vorm van je ogen komt eyeliner dus niet altijd tot zijn recht. Een TikTokker heeft daar nu de perfecte oplossing voor gevonden: puppy eyeliner. [naar artikel]


3. Tips van de chef: zo maak je de lekkerste croque-monsieur volgens Jelle Beeckman. “Gebruik nooit parmaham, die verliest smaak als die warm wordt” (03/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals de croque-monsieur smaakt altijd, uit het vuistje als snelle lunch of met gezelschap van een salade en saus als volwaardige maaltijd. “Investeer in een smeuïge binnenkant en krokante buitenkant", vertelt chef Jelle Beeckman. “Dat is moeilijker dan het lijkt.” Want waarom wordt het brood soms zompig? En hoe krijg je een echt smeuïge korst kaas? De HLN-chef gidst je in zes stappen naar de ultiéme croque, deelt de vijf grootste croquezondes én een recept. [naar artikel]


4. Zo maak je de lekkerste croque-monsieur volgens Jelle Beeckman. “Gebruik nooit parmaham, die verliest smaak als die warm wordt” (11/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals de croque-monsieur smaakt altijd: uit het vuistje als snelle lunch of samen met een salade - en saus - als volwaardige maaltijd. “Investeer in een smeuïge binnenkant en krokante buitenkant”, vertelt chef Jelle Beeckman. Dat is moeilijker dan het lijkt, want waarom wordt het brood soms zompig? En hoe krijg je echt een smeuïge kaaskorst? De HLN-chef gidst je in zes stappen naar de ultieme croque, deelt de vijf grootste croquezondes én een recept. [naar artikel]


5. GAIA vraagt consument geen parmaham meer te kopen na beelden van dierenmishandeling (26/03/2018 - Metro)

De varkens die in de Italiaanse streek van Lombardije gekweekt worden voor de productie van parmaham worden ernstig mishandeld, blijkt uit beelden die anonieme onderzoekers konden maken. Dierenrechtenorganisatie GAIA roept de consument daarom op om het product daarom niet meer te kopen. “De supermarktketens vragen we om geen parmaham meer te verkopen. Het is duidelijk […] Het bericht GAIA vraagt consument geen parmaham meer te kopen na beelden van dierenmishandeling verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


6. Varkens mishandeld voor in ons land populaire parmaham: “Consument moet ogen openen” (26/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Opnieuw zijn beelden opgedoken van de erbarmelijke omstandigheden waarin dieren moeten leven, ditmaal in Italiaanse kwekerijen waar onder meer de in ons land erg populaire parmaham gemaakt wordt. Onderzoekers maakten de beelden en bezorgden die aan dierenrechtenorganisatie Gaia. “Hoog tijd dat de consument in ons land de ogen opent”, klinkt het. [naar artikel]


7. ‘Parmaham teert op dierenleed’ (26/03/2018 - De Standaard)

De varkens die in de Italiaanse streek van Lombardije gekweekt worden voor de productie van parmaham worden ernstig mishandeld. Dat leidt Gaia af uit beelden die daar gemaakt zijn. ‘Hoog tijd dat de consument in ons land de ogen opent.’ [naar artikel]


8. 'Italiaanse' varkens mishandeld voor populaire parmaham (26/03/2018 - De Morgen)

De varkens die in de Italiaanse streek van Lombardije gekweekt worden voor de productie van parmaham worden ernstig mishandeld, blijkt uit beelden die anonieme onderzoekers konden maken. Dierenrechtenorganisatie GAIA roept de consument daarom op om het product daarom niet meer te kopen.  [naar artikel]


9. GAIA toont gruwelijke beelden van mishandelde varkens in Italië: "Parmaham teert op dierenleed" (26/03/2018 - VRT NWS)

Varkens die in de Italiaanse streek van Lombardije gekweekt worden voor de productie van parmaham worden mishandeld. Dat blijkt uit beelden die anonieme onderzoekers konden maken. Dierenrechtenorganisatie GAIA roept consumenten daarom op om geen parmaham meer te kopen. Ook supermarkten moeten de verkoop stopzetten, klinkt het. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!