27/03/2018 - 21:34
"Vele ogen in ons land vanavond gericht op de Rode Duivels, maar er staan nog een pák oefeninterlands op het menu. Engeland, tegenstander van de..."

1. MULTILIVE: Stevige flater Duitse doelman levert Brazilië treffer op - Vardy doet de netten trillen tegen Italië -Karelis trefzeker voor Griekenland (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vele ogen in ons land vanavond gericht op de Rode Duivels, maar er staan nog een pák oefeninterlands op het menu. Engeland, tegenstander van de... [naar artikel]

2. MULTILIVE: WK-tegenstander Tunesië op voorsprong tegen Costa Rica - Karelis trefzeker voor Griekenland (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. MULTILIVE Europa League: Batshuayi opnieuw trefzeker voor Dortmund? (15/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond staan de 1/16de finales van de Europa League op het programma. Interessant, want er komen redelijk wat Belgen in actie. Uitkijken wordt... [naar artikel]

4. FT buitenland: Ex-doelman Club schlemiel met knullige owngoal -Lewandowski evenaart record van eigen coach - Izquierdo opnieuw trefzeker (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Hoelang ligt de middenvelder van je favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd?... [naar artikel]

5. LIVE PO2: Doelman Vanhamel heeft voet in de 1-1 van Oostende - Owusu weer trefzeker voor Antwerp (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ook vanavond hoeft u niets te missen van play-off II. Op deze pagina blijft u op de hoogte van de drie partijen die in groep B worden afgehaspeld.... [naar artikel]

6. LIVE PO2: Na pre-assist redt KVO-doelman nu ook een strafschop - Owusu weer trefzeker voor Antwerp (18/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE BRAZILIË-KAMEROEN. Geen goals voor rust, kan B-ploeg van Brazilië wel scoren in tweede helft? (02/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 20u • Groep G • Lusail Stadium • Ismail Elfath (VS) [naar artikel]

8. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. Bondscoach Zuid-Korea: “Zou liever tegen Brazilië zonder Neymar spelen” (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Ref: Clément Turpin (Fra) • Stadium 974 • Neymar traint weer [naar artikel]

9. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. 4-0! Seleção is niet te houden: Brazilië rolt Zuid-Korea nog voor rust helemaal op (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• 1/8ste finales • Ref: Clément Turpin (Fra) • Stadium 974 • Neymar aan de aftrap [naar artikel]

10. LIVE BRAZILIË-ZUID-KOREA. Brazilië rolt Zuid-Korea helemaal op, Son dicht bij 4-1 (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)