In het station van Mechelen staat een pizza-automaat die voor de reiziger vier verschillende pizza’s binnen de drie minuten kan klaarmaken. De automaat is een proefopstelling, waarna de automaten in meerdere stations gelanceerd zouden kunnen worden. [naar artikel]
Wie zin heeft in een pizza kan voortaan ook terecht in het station van Mechelen. Daar staat sinds dinsdag een automaat die in drie minuten tijd een verse en typisch Italiaanse pizza serveert. Het gaat voorlopig om een proefproject. [naar artikel]
Sinds kort kan je aan het tankstation Total in Tongeren pizza’s eten uit de eerste pizza-automaat in Limburg. Twee vrienden uit de buurt kwamen met het idee en sinds kort zijn ze trotse eigenaars van hun eerste PizzaGuys-automaat. “Het heeft al onze verwachtingen overtroffen.” [naar artikel]
De zevende PizzaZoid-automaat van het Waaslandse Pizza Atilla staat op de parking van Carré Willebroek. Het toestel gaat volautomatisch van gekoelde pizza naar afgebakken én in een doos afgeleverd, in amper 3 minuten. [naar artikel]
Aan Boskant in Westerlo kan je vanaf nu een lekkere, versgebakken, krokante pizza uit een automaat halen. De pizza-automaat is de eerste in de Kempen. Initiatiefnemer Atilla Ertas uit het Oost-Vlaamse Zele wil met zijn PizzaZoid Vending Machine een stevige plaats op de markt veroveren in België en ook in Nederland. “Ik hou ervan om innovatief bezig te zijn, zeker in deze coronatijden.” [naar artikel]
24 uur per dag, 7 dagen in de week een pizza eten? Sinds kort kan dat in Rome. Je kiest een van de vier smaken op een apparaat, betaalt en drie minuten later komt er een dampende pizza uit de muur. De Romeinen zijn nog wat sceptisch. [naar artikel]
Pizza, dat kan er altijd in. Alleen duurt het een tijdje vooraleer hij uit de oven mag. Dat probleem is volledig van de baan met dit keukensnufje. Maak kennis met de Breville Smart Oven Pizzaiolo. Deze mini-oven haalt in geen tijd een temperatuur van maar liefst 400 graden. Dat is vergelijkbaar met de temperatuur van […] Het bericht Met deze mini-oven is je pizza in twee minuten klaar verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Lukoil krijgt geen omgevingsvergunning voor een pizza-automaat aan haar tankstation aan de Grote Baan in Helchteren. Die beslissing nam het gemeentebestuur in het kader van de verdere ontwikkeling van de Noord-Zuidverbinding. [naar artikel]
Wie niet in Italië geraakt deze zomer niet getreurd: ook thuis kan je genieten van een heerlijke pizza in warme temperaturen op je terras. Al kan je niet elke pizza zomaar ‘pizza’ noemen volgens deze 5 pizza-chefs uit Brugge, Genk, Gent, Leuven en Antwerpen. We passeerden om te weten te komen hoe je best aan de slag gaat met deeg en beleg om dat vleugje Italië op tafel te krijgen. En bak je die dan in een houtoven of een gasoven? “Een goede pizza telt maar drie of vier ingrediënten.” [naar artikel]
Volgens een Italiaanse chef-kok eten we pizza totaal verkeerd. Er is namelijk een truc waardoor je toppings niet van je pizza glijden, als je met je handen eet. Stefano Cirene legt de correcte methode uit om pizza te eten. De man is eigenaar van Verace Pizzeria in Sydney. Zijn restaurant viel vorig jaar in de […] Het bericht We eten pizza al ons hele leven verkeerd. Dit is de juiste manier verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Agostino Lombardi was een man van tradities, maar ook van eigen wijsheden. Een pizza belegd met veel ingrediënten weigerde hij zijn klanten te serveren – de traditie vraagt om eenvoud. Ananas op een pizza, wat in Italië neerkomt op heiligschennis, kon dan weer wel. ‘Italianen leggen zelfs Zwanworsten op hun pizza’s.’ [naar artikel]
Zondagnamiddag om 14 uur werd in het Bruno Service station in Tessenderlo voor de eerste keer het Limburgs kampioenschap pizza eten, de “Bruno Pizza Challenge” georganiseerd. [naar artikel]
Al een robot in huis die pizza’s maakt? Een Franse start-up denkt alvast de nieuwste pizzaiolo te hebben uitgevonden. Hij kan het allemaal: deeg... [naar artikel]
Een Britse vrouw viel bijna van haar stoel toen ze zag wat een restaurant haar serveerde nadat ze een vegan pizza had besteld. De vrouw noemde haar exemplaar zelfs een wangedrocht. De 26-jarige Mary Nesbitt-Larking is al meer dan vijf jaar veganist. Al wil dat niet zeggen dat ze geen pizza meer kan eten. In […] Het bericht Restaurant slaat de bal mis met deze vegan pizza verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Het is Megaweek bij Pizza Hut. Wie in een hele reeks vestigingen één pizza koopt, krijgt er gratis twee bij. De leden van de Facebookgroep Promojagers België raken er niet over uitgepraat en beheerder Gunther Devisch maakt er deze week dan ook zijn tip van voor de lezers van HLN. [naar artikel]
Dat je de robots van vandaag niet mag onderschatten, dat wisten we al. Maar nu kan ene Chef 3D in amper zes minuten een pizza op je bord toveren, [naar artikel]
Honger of geen honger, een lekker stukje pizza gaat er altijd in. Zeker bij Milly, de hond in deze video die smeken om eten verheven heeft tot... [naar artikel]
Van een zwart jongetje dat de ‘coolste aap van de jungle is’ tot Chinezen die pizza eten met chopsticks: modehuizen sloegen met hun campagnes en producten ook in 2018 de bal soms aardig mis. Volgend jaar beter? [naar artikel]
De crisis bij Standard is compleet. Een ploeg op losse schroeven, een bestuurskamer in dubio en de fans die zich misdroegen Achter de Kazerne. Quel cinéma. KV Mechelen won met 3-1, al na 18 minuten stonden de drie Mechelse treffers op het scorebord. [naar artikel]
Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]
Deze week test onze mystery man Pizza-Hut uit. Hij deelt hier zijn wedervaren. [naar artikel]
16:19 De restaurantketen Pizza Hut maakt in Japan van de nood een deugd door rijst te gebruiken voor de bodems van haar pizza's. [naar artikel]
Pizza krijgt een hele andere betekenis met deze pizza kiprolletjes. Je maakt ze van kipfilets met tomatensaus, salami, champignons en kaas. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.