BusinessAM

Serie A – Juventus klopt AC Milan en loopt uit op Napoli

31/03/2018 - 23:31
" Juventus heeft zaterdag een erg goede zaak gedaan in de titelstrijd in de Serie A. De Oude Dame versloeg AC Milan met 3-1. De koploper in de stand telt na dertig speeldagen vier punten voorsprong op eerste achtervolger Napoli, dat eerder op de dag op een 1-1 gelijkspel bleef steken bij Sassuolo. Juve leidde al […] Het bericht Serie A – Juventus klopt AC Milan en loopt uit op Napoli verscheen eerst op Metro."

1. Serie A – Juventus klopt AC Milan en loopt uit op Napoli (31/03/2018 - Metro)

Juventus heeft zaterdag een erg goede zaak gedaan in de titelstrijd in de Serie A. De Oude Dame versloeg AC Milan met 3-1. De koploper in de stand telt na dertig speeldagen vier punten voorsprong op eerste achtervolger Napoli, dat eerder op de dag op een 1-1 gelijkspel bleef steken bij Sassuolo. Juve leidde al […] Het bericht Serie A – Juventus klopt AC Milan en loopt uit op Napoli verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Napoli start furieus maar grote kansen blijven uit, Giroud mist penalty voor Milan (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Bij de thuisploeg keert Osimhen terug in de basis, bij Milan staan er zoals verwacht geen Belgen in de basis. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

3. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na penaltytreffer van Giroud, Napoli krijgt bal met moeite tussen de palen (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

4. SERIE A. Leider Napoli boekt in 94ste minuut nog zege in topper bij Juventus en kan volgend weekend kampioen worden, AC Milan verslaat Lecce (23/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Napoli staat nu écht op een zucht van zijn derde landstitel, de eerste sinds 1990. De fiere leider in de Serie A won in extremis met 0-1 bij nummer drie Juventus en staat nu met nog zeven speeldagen te gaan 17 punten voor op eerste achtervolger Lazio. De Napolitanen kunnen volgend weekend dus kampioen worden. [naar artikel]

5. LIVE NAPOLI-AC MILAN. 0-3! Bezoekers, met invaller Saelemaekers, op weg naar ruime zege bij leider Napoli (02/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 28 • Stadio Diego Armando Maradona • Aftrap: 20u45 [naar artikel]

6. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Dan toch Giroud! Fransman zet Milanezen op slag van rust op rozen tegen Napoli (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE AC MILAN-NAPOLI. De thuisploeg op voorsprong: Bennacer breekt de ban voor AC Milan (12/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

AC Milan en Napoli nemen het tegen elkaar op in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Zowel Saelemaekers, De Ketelaere als Origi zitten op de bank bij de thuisploeg. De Napolitanen missen hun topschutter Victor Osimhen. Voorlopig staat het 1-0. Volg de wedstrijd op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

8. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Geen Belgen bij AC Milan, Osimhen keert terug bij thuisploeg (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Terugmatch kwartfinale Champions League • AC Milan won heenmatch met 1-0 • Aftrap: 21 uur • Stadio Diego Armando Maradona [naar artikel]

9. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na treffer Giroud op slag van rust, Osimhen in absolute slot met de gelijkmaker! (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVEBLOG AC MILAN - NAPOLI. 1-0! Hernandez zet na schitterende aanval Milan op voorsprong, Belgen blijven op bank (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De titelverdediger gaat op bezoek bij AC Milan. De thuisploeg, nummer drie in de stand, probeert dichter te sluipen richting leider Inter Milan. Napoli heeft de Europese plaatsen als doelwit. Volg het op de voet in onze liveblog! [naar artikel]