Knotsgekke tweede helft levert geen winnaar op tussen Antwerp en Oostende

02/04/2018 - 17:23
"Antwerp en KV Oostende hebben hun start in Playoff 2 niet gemist. Beide clubs maakten er een aangenaam kijkstuk van op de Bosuil. Vooral de tweede helft kon bekoren met maar liefst vier goals en een rode kaart: het werd uiteindelijk 3-3 na een zeer spannende slotfase. "

1. Antwerp verliest in Charleroi na knotsgekke tweede helft, Mazzu én Van Bommel weggestuurd met rood (21/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een droevige eerste helft goedgemaakt door een knotsgekke tweede. Vijf goals, twee strafschoppen en twee coaches in de tribune. Antwerp blijft met een zuur gevoel achter na een 3-2-nederlaag in Charleroi. En dat terwijl ze Mandela Keita al vroeg geblesseerd zagen uitvallen. [naar artikel]

2. Veel doelpunten en een rode kaart, maar geen winnaar in Antwerp-Oostende (02/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp en KV Oostende hebben hun start in Playoff 2 niet gemist. Beide clubs maakten er een aangenaam kijkstuk van op de Bosuil. Vooral de tweede helft kon bekoren met maar liefst vier goals en een rode kaart: het werd uiteindelijk 3-3 na een zeer spannende slotfase. [naar artikel]

3. Antwerp wint spektakelmatch op Oostende met 3-4 (27/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp heeft alweer een sensationele zege op verplaatsing geboekt. Bij KV Oostende ging het dankzij een paar heerlijke doelpunten in een dolle tweede helft met 3-4 winnen. KV Oostende heeft nul op vijftien en staat troosteloos laatste, Antwerp pronkt met een knappe tien op vijftien. [naar artikel]

4. Geen winnaar in het Kuipje na aangename Westerlo - STVV én alweer een knotsgekke slotfase: 3-3 (10/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar in het Kuipje, na een nochtans aangename pot voetbal én alweer een knotsgekke slotfase. Westerlo boog voor de rust een 0-1 achterstand om. STVV deed in de tweede helft hetzelfde. Topschutter Koita dikte zijn totaal aan tot tien treffers en het ging van 2-1 naar 2-3. STVV leek met de volle buit terug naar Limburg te zullen keren, maar een afgeweken bal van Frigan zorgde in blessuretijd nog voor een billijke puntendeling. [naar artikel]

5. VIDEO. Wangedrag van fans ontsiert knotsgekke Limburgse derby tussen Patro en Jong Genk (08/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Jong Genk heeft Patro twee belangrijke puntjes afgesnoept in een vurige Limburgse derby. De eerste helft werd ontsierd door een spelonderbreking van 23 (!) minuten, na tumult op de tribunes. De tweede helft leverde een dol slot op, maar geen winnaar. Eindstand: 2-2. [naar artikel]

6. Woelige topper tussen Antwerp en Standard kent geen winnaar (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)

De openingswedstrijd van de 23ste speeldag tussen Antwerp en Standard kende geen winnaar. Antwerp domineerde het eerste uur maar een rode kaart van Didier Lamkel Zé leek voor de ommekeer te zorgen, zeker toen de VAR terecht een doelpunt van Lestienne goedkeurde. Eén heerlijke aanval van de thuisploeg, afgewerkt door Mbokani, volstond echter voor de thuisploeg om de bordjes gelijk te hangen. En zo kende een woelige topper uiteindelijk geen winnaar. Antwerp wordt dankzij dit punt voorlopig tweede op negen punten van leider Racing Genk. [naar artikel]

7. VIDEO: Schicht van Limbombe levert Antwerp een punt op tegen Gent (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een felle strijd, dat wel. Maar geen winnaar in het rechtstreekse duel om de vierde plek tussen Antwerp en Gent. Yaremchuk maakte de 0-1 en net... [naar artikel]

8. Antwerp pakt sensationele zege tegen Oostende: 5 goals in slotkwartier (27/08/2017 - Het Belang van Limburg)

9. Knotsgekke comeback op ’t Kiel doet KV Oostende nog steeds dromen van play-off 1 (11/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Uit de doden opstaan: wat Anderlecht kan, deed KV Oostende ook. De Kustboys zagen zich bijna twee keer genekt door paars-wit op enkele uren tijd, maar sloegen keihard terug op ’t Kiel. Vijf knotsgekke minuten in de slotfase zorgen voor een totale ommekeer. Als Oostende volgende week van Cercle Brugge wint, moet het hopen dat Anderlecht of Antwerp het nog laten liggen. [naar artikel]

10. Yves Vanderhaeghe (KV Oostende) na nederlaag op Antwerp: “We begonnen veel te braaf” (21/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende ging op bezoek bij Antwerp vrij kansloos onderuit. Na een makke eerste helft volgde een iets betere tweede helft. “Het is niet makkelijk, maar we blijven positief.” Zondagavond wacht een echte kraker tegen Zulte Waregem. [naar artikel]

11. Charleroi en KV Kortrijk delen de punten na een knotsgekke tweede helft (18/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Na een knotsgekke tweede helft heeft KV Kortrijk een punt uit de brand gesleept tegen Charleroi. De Kerels stonden aan de rust 2-0 in het krijt, maar Gueye en Avenatti hebben de scheve situatie rechtgezet. De match werd even stilgelegd door wangedrag van de Charleroi-supporters. [naar artikel]

12. KV Oostende wint verdiend op Antwerp, dat nalaat om over Genk te wippen (23/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Antwerp had over Genk naar een voorlopige tweede plaats kunnen wippen, maar liet dat na. KV Oostende kwam, na een sterke tweede helft, verdiend met 1-2 winnen en blijft zo meedraaien voorin. [naar artikel]

13. LIVEBLOG ANTWERP-KVO. Zelfde spelbeeld in tweede helft: Antwerp heer en meester, KVO ondergaat (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp ontvangt tweedeklasser KV Oostende in de halve finale van de Croky Cup. Na een dominante eerste helft van de thuisploeg staat bij rust een dubbele voorsprong op het bord. Kunnen de Kustboys nog tegenprikken? Volg het allemaal via onderstaande liveblog. [naar artikel]

14. ANALYSE. Antwerp Giants mist body tegen fysiek sterk Oostende (21/10/2018 - Gazet van Antwerpen)

De eerste confrontatie tussen kampioen Oostende en vice-kampioen Antwerp Giants bracht na een evenwichtige eerste helft een afgetekende overwinning voor de kustploeg. We analyseren in drie puntjes de topper, die er eigenlijk geen was. [naar artikel]

15. Gents spitsenduo legt Standard over de knie na knotsgekke tweede helft, Orban verbaast met waanzinnig schot (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Merci, Hugo en Gift. Spitsbroers Cuypers en Orban leidden AA Gent naar de zege op Standard na een knotsgekke tweede helft. Dat de goals niét dé hoogtepunten van deze match waren, zegt genoeg. [naar artikel]

16. LIVE. Levert Genkse galamatch nog een winnaar op in de tweede helft? (19/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Luminus Arena • Laatste speeldag play-off 1 • Standard strijdt samen met Antwerp nog om derde plek [naar artikel]

17. LIVEBLOG ANTWERP-KVO. Tweede helft onderweg: diept Antwerp dubbele voorsprong uit of kan KVO nog terugvechten? (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp ontvangt tweedeklasser KV Oostende in de halve finale van de Croky Cup. Na een dominante eerste helft van de thuisploeg staat bij rust de 2-0 voorsprong op het bord. Kunnen de Kustboys nog tegenprikken? Volg het allemaal via onderstaande liveblog. [naar artikel]

18. Jupiler Pro League – Antwerp en Oostende houden elkaar in evenwicht (17/02/2018 - Metro)

Het duel tussen Antwerp en Oostende heeft zaterdag op de 27e speeldag van de Jupiler Pro League geen winnaar opgeleverd. De wedstrijd eindigde op 0-0. In een kansarme eerste helft kregen de toeschouwers op de Bosuil weinig spektakel voorgeschoteld. Na de koffie trokken beide teams meer ten aanval. Toch bleven mogelijkheden de naam waardig uit. […] [naar artikel]

19. Geen goals en weinig animo: ontgoochelende topper tussen Antwerp en Club levert geen winnaar op (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Geen goals, weinig animo op de Bosuil zondagmiddag. Een logische en eerlijke 0-0 was de uitkomst van een saaie Antwerp-Club. [naar artikel]

20. Wat een spektakel: Antwerp verliest drie punten (en Mandela Keita) na spectaculaire tweede helft tegen Charleroi (21/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Charleroi-Antwerp was een match met twee gezichten. Drie kwartier slaapwandelvoetbal werden gevolgd door een spectaculaire tweede helft (3-2). Met scheidsrechter Wesli De Cremer als hoofdrolspeler en Charleroi als utieindelijke winnaar. [naar artikel]

21. Aangename derby maar geen winnaar tussen Beerschot Wilrijk en Antwerp (29/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Beerschot Wilrijk en Antwerp hebben de tweede derby in Play-off 2 afgesloten zoals die begon: met een 0-0 op het bord. De match beloofde nochtans veel goed, met een schitterende sfeer en enkele gevaarlijke kansen aan beide kanten, maar gescoord werd er niet. Ook niet in de tweede helft, waardoor beide ploegen tevreden moeten zijn met een punt. Antwerp lijkt definitief de Europese droom te mogen opbergen, Beerschot Wilrijk blijft laatste in PO2B. [naar artikel]

22. Match tussen Turkse FC en As-Niel levert geen winnaar op: 1-1 (10/12/2023 - Het Belang van Limburg)

De match tussen Turkse FC en As-Niel in tweede provinciale B leverde geen winnaar op: 1-1. [naar artikel]

23. Antwerp steekt Oostende in zak en as na knotsgekke slotfase (27/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Drie doelpunten, maar toch niet winnen. Oostende blijft in de hoeken waar de klappen vallen. Want The Great Old lukte het om vier potten te [naar artikel]

24. Zinderende slotfase, maar geen winnaar: Antwerp en Union verdelen de buit na late gelijkmaker Kerk (17/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Zinderend werd het pas écht in de tweede helft. Antwerp en Union hielden mekaar in evenwicht - goals van Nilsson en Kerk. En dan nu: de play-offs. [naar artikel]

25. BASKET ACTUA. Halve finales: Oostende wint, maar speelt omvangrijke bonus kwijt * Heenduel Luik-Antwerp Giants uitgesteld door winterweer * (20/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een knotsgekke halve finale tussen Oostende en Charleroi. De landskampioen herleidde drie quarters lang de bezoekers tot figuranten. 77-37 stond het zowaar. Veertig punten verschil. Van die onwaarschijnlijke bonus hield Oostende slechts 16 punten (92-76 zege) over. Het kan nog warm worden zondag in de Spiroudôme. * De halve finale tussen Luik en Antwerp Giants werd uitgesteld omwille van het winterweer. Het heenduel werd verplaatst naar zondag (15 uur). Woensdag volgt de return in Antwerpen. * [naar artikel]