Sporza

Hoofdrol voor Wolfsburg-Belgen: panna-assist Origi, penaltysave Casteels

08/04/2018 - 09:25
"Wolfsburg heeft in de Duitse degradatiestrijd een belangrijke zege geboekt bij Freiburg. Twee Belgen droegen hun steentje bij in de 0-2-zege."

1. Hoofdrol voor Wolfsburg-Belgen: panna-assist Origi, penaltysave Casteels (08/04/2018 - Sporza)

Wolfsburg heeft in de Duitse degradatiestrijd een belangrijke zege geboekt bij Freiburg. Twee Belgen droegen hun steentje bij in de 0-2-zege. [naar artikel]

2. LIVE. Speelt Casteels een hoofdrol bij Wolfsburg tegen Frankfurt? (30/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Volkswagen Arena • Wolfsburg staat zesde, Eintracht Frankfurt veertiende [naar artikel]

3. Van schlemiel tot ware held: Mignolet voorkomt met cruciale penaltysave nederlaag tegen Chelsea (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Één moment van niet opletten bij Simon Mignolet die de antiheld leek te worden in de kraker tegen leider Chelsea. 'Big Si' stond te slapen bij [naar artikel]

4. Mignolet helpt Liverpool met penaltysave aan zege in Leicester (23/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Truienaar Simon Mignolet heeft Liverpool twee punten bezorgd in en tegen Leicester City. In minuut 73 stopte hij een penalty, zodat de 2-3 voor de bezoekers op het scorebord bleef staan. Salah en Coutinho hadden The Reds halfweg de eerste helft al op 0-2 gebracht, maar op slag van rust scoorde Leicester nog tegen via Okazaki. In de 69ste minuut zorgde Vardy voor de 2-3. Mignolet stopte Vardy foutief af: penaly. De Rode Duivel pakte de strafschop en voorkwam dat de spits een tweede keer raak trof. Liverpool klimt zo naar de 5de plek in de stand. Leicester City is pas 16de. [naar artikel]

5. HERBELEEF hoe ex-Rouche Bolat met penaltysave Antwerp een punt schonk (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 14u30 Sclessin Ref: Bart Vertenten Rechtstreeks duel in strijd om PO1 [naar artikel]

6. Bolat kroont zich met penaltysave tot grote held tegen ex-club en schenkt Antwerp punt op Sclessin (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Twee goals, een bal op de lat en Bolat die een penalty pakt. Standard en Antwerp speelden gelijk op Sclessin. Het is wat het is. [naar artikel]

7. Held Bolat excuseert zich voor ultieme penaltysave tegen ex-club:"Sorry, maar het is mijn job" (04/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Soms schrijven droomscenario's zichzelf. Sinan Bolat keepte zich ooit nog in de geschiedenisboeken van de Rouches. Gisteren keerde hij er voor het... [naar artikel]

8. Herbeleef hoe Charleroi-doelman Mandanda Mechelen van winst houdt na penaltysave in slotfase (24/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Scheidsrechter: Bart Vertenten AFAS Stadion KV Mechelen heeft twee punten voorsprong op rode lantaarn Eupen [naar artikel]

9. Penaltysave Roef en wereldgoal Ampomah helpen Waasland-Beveren voorbij Moeskroen (29/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Do or die. Winnen of buiten. Yannick Ferrera wist wat hem te doen stond vanavond op Moeskroen. Die eerste seizoenszege pakken. En ja hoor: via... [naar artikel]

10. VIDEO. Penaltysave Roef en wereldgoal Ampomah helpen Waasland-Beveren voorbij Moeskroen (29/09/2018 - Het Laatste Nieuws)