08/04/2018 - 18:30
"De strijd om de befaamde kassei van Roubaix is betwist, maar in play-off 1 staat er nog een ander titanenduel op het programma. In de 'Slag om..."

1. LIVE: Gent is baas maar krijgt bijna deksel op de neus: Diaby mist twee wenkende kansen (1-0) (08/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

De strijd om de befaamde kassei van Roubaix is betwist, maar in play-off 1 staat er nog een ander titanenduel op het programma. In de 'Slag om... [naar artikel]

2. Batshuayi opnieuw beslissend voor Dortmund, maar laat wel enkele wenkende kansen onbenut (18/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Dortmund heeft op de 27e speeldag van de Duitse Bundesliga Hannover geklopt met 1-0. Michy Batshuayi etaleerde andermaal zijn torinstinct... [naar artikel]

3. LIVE. Kortrijk mist twee wenkende kansen op dubbele voorsprong, Standard moet dringend uit ander vaatje gaan tappen (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Stadion: Sclessin • Standard staat vierde, Kortrijk prijkt op een negende stek [naar artikel]

4. ANALYSE GOOTS. “In de bekerfinale en de play-offs mag Antwerp wenkende kansen als die tegen Kortrijk niet laten liggen” (17/04/2023 - Gazet van Antwerpen)

Geen verrassingen onder de titelpretendenten op de voorlaatste speeldag. Wél onderin, met Zulte Waregem dat ging winnen in Eupen. Toch verwacht onze huisanalist en ervaringsdeskundige Patrick Goots (57) niet dat Essevee volgend seizoen nog in eerste klasse aantreedt. “Cercle Brugge verdient het laatste ticket voor de Europe play-offs. En de top vier, mét AA Gent, ligt volgens mij vast.” [naar artikel]

5. LIVEBLOG UNION-CLUB. Geen 0-1 voor Club: Thiago en Skov Olsen laten wenkende kansen onbenut! (28/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Elektriciteit in het Dudenpark voor een halve bekerfinale waar véél van afhangt. Union smacht naar een prijs. Maar de grote druk? Die ligt bij Club Brugge. En Ronny Deila. Volg alles over deze wedstrijd live via onderstaande liveblog. [naar artikel]

6. Real mist karrenvracht kansen en krijgt deksel op de neus in minuut 94 (21/09/2017 - Sporza)

Real Madrid heeft een erg zure nederlaag geleden tegen Real Betis. Real domineerde, maar de enige goal viel diep in de extra tijd aan de overzijde. [naar artikel]

7. Antwerp vergeet vele kansen af te maken tegen Lokeren en krijgt dan deksel op de neus (23/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

1-2. Dat was de uitslag maandagavond op de Bosuil, maar het had voor Antwerp heel wat anders kunnen uitdraaien. Zeker in de eerste helft was Antwerp tegen Lokeren veruit de beste ploeg, maar het vergat te scoren uit zijn vele kansen. In een evenwichtigere tweede helft kwam Lokeren op voorsprong via een afstandsschot van Hupperts. Arslanagic sloeg terug na een geweldige actie van Ardaiz. Een uitschuiver van diezelfde Arslanagic leidde echter de winning goal van Lokeren in. De Waaslanders lijken nu erg goed op weg naar de winst van groep B van Play-Off 2. [naar artikel]

8. THES morst met de kansen en krijgt deksel op de neus (01/05/2022 - Het Belang van Limburg)

THES domineerde de hele wedstrijd en kreeg een karrenvracht aan kansen, maar vooral Bertaccini - de voorbije weken nochtans heel trefzeker - miste een aantal grote kansen alleen voor de keeper. Een kwartier voor tijd kregen de Looienaars het deksel op de neus toen invaller Waeghe de enige kans voor St-Eloois afmaakte: 1-0. [naar artikel]

9. Schoonbeek-Beverst morst andermaal met de kansen en krijgt dan het deksel op de neus in Geel (18/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Hoewel het niveau en de intensiteit een pak hoger lag dan vorige speeldag tegen Eksel, kwam Sch.-Beverst net als vorige week opnieuw niet tot scoren. Wat Roland, El Mansouri, Aabbou en Quarem ook probeerden, de bal wilde voor de Bilzenaren niet tegen de netten vliegen. Ofwel stond het vizier niet op scherp, ofwel lag de Geelse goalie in de baan van de bal. Meer nog, in het slotkwartier kregen de Bilzerse bezoekers het deksel op de neus als Geel wel met een afgeweken schot raak trof. (gesi)  [naar artikel]

10. E. Mechelen a/d Maas vergeet kansen te benutten en krijgt deksel op de neus (21/04/2024 - Het Belang van Limburg)

E. Mechelen a/d Maas kon voor de rust een handvol kansen niet benutten en kreeg vlak voor de pauze het deksel op de neus. Budé bereikte knap Stappers die beheerst afwerkte. Ook na de rust kwamen de bezoekers nog dreigen via Janssen en Wevers maar toen Swinnen Bielen voor doel kon bereiken, was de wedstrijd gespeeld. [naar artikel]