13/04/2018 - 22:23
"Geen winnaar op Mambourg. Na een pijlsnel begin knutselde Charleroi meteen een dubbele voorsprong in elkaar. Genk herpakte zich echter en sleepte..."

1. Charleroi en Genk verdelen na erg boeiende pot én discutabele strafschop de buit (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar op Mambourg. Na een pijlsnel begin knutselde Charleroi meteen een dubbele voorsprong in elkaar. Genk herpakte zich echter en sleepte... [naar artikel]

2. HERBELEEF hoe Charleroi en Genk de buit verdeelden na erg boeiende pot én discutabele strafschop (13/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. Twee owngoals en een discutabele penaltyfase: STVV en Club Brugge verdelen de buit na een boeiende partij (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• STVV - Club Brugge • Stayen • Ivan Leko tegen zijn ex-club • Ref: Jonathan Lardot [naar artikel]

4. VIDEO. Twee owngoals en een discutabele penaltyfase: STVV en Club Brugge verdelen de buit na een boeiende partij (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge kon vandaag voor de vijfde keer op rij niet winnen. Blauw-zwart stond aan de rust voor op bezoek bij STVV, maar moest mede door een... [naar artikel]

5. Antwerp verliest in eigen huis na discutabele strafschop (19/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Antwerp heeft op de derde speeldag in de Proximus League met 0-1 verloren van Lommel United na een discutabele strafschop een kwartier voor tijd. Meteen het eerste verlies van The Great Old. [naar artikel]

6. Discutabele strafschop in minuut 94 wist buitenspeldoelpunt van ex-Bruggeling Bacca uit en bezorgt Juventus drie punten (10/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Leider Juventus leek tegen AC Milan 94 minuten lang op weg naar het eerste puntenverlies in eigen huis sinds 2 november 2016 (tegen Lyon) tot [naar artikel]

7. Juventus ontsnapt aan historisch puntenverlies tegen AC Milan na discutabele strafschop in extra tijd (10/03/2017 - Het Belang van Limburg)

Juventus leek lange tijd op weg om op de 28e speeldag in de Serie A historisch puntenverlies voor eigen volk te lijden. AC Milan leek tot in de extra tijd een punt te pakken maar dan werd een discutabele strafschop gefloten en kon Juventus dan toch de drie punten thuis houden. De laatste Italiaanse ploeg die erin slaagde om een punt te pakken in Turijn, was Frosinone dat in september 2015 1-1 gelijk kon spelen. [naar artikel]

8. Discutabele strafschop in minuut 94 wist buitenspelgoal van ex-Bruggeling Bacca uit en bezorgt Juventus drie punten (10/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Leider Juventus heeft tegen AC Milan op het nippertje een eerste puntenverlies in eigen huis sinds 2 november 2016 (tegen Lyon) kunnen vermijden. [naar artikel]

9. LIVE: Legear mist strafschop na discutabele beslissing scheidsrechter (2-0) (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Ref: Nathan Verboomen Guldensporenstadion Sint-Truiden staat nog steeds in de top vijf [naar artikel]