Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

MULTILIVE: Suárez brengt Barcelona op voorsprong, Ter Stegen zet blunder recht met wereldreflex

14/04/2018 - 16:43
"Niet enkel in het eigen vaderland wordt het een voetbalweekend om van te likkebaarden, ook over de grens staan er enkele leuke duels op het menu...."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. MULTILIVE: Suárez brengt Barcelona op voorsprong, Ter Stegen zet blunder recht met wereldreflex (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Niet enkel in het eigen vaderland wordt het een voetbalweekend om van te likkebaarden, ook over de grens staan er enkele leuke duels op het menu.... [naar artikel]


2. MULTILIVE: Barcelona duikt met voorsprong kleedkamers in, Ter Stegen zet blunder recht met wereldreflex (1-0) (14/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Niet enkel in het eigen vaderland wordt het een voetbalweekend om van te likkebaarden, ook over de grens staan er enkele leuke duels op het menu.... [naar artikel]


3. BEKER MULTILIVE. Genk moet achtervolgen na blunder Nastic - De Norre breekt de ban voor STVV - Oostende geeft voorsprong met mannetje meer uit handen, verlengingen in de maak? (05/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent en KV Kortrijk verzekerden zich al van een plek in de kwartfinales van de Croky Cup. Vanavond komen daar nog vijf teams bij. Racing Genk... [naar artikel]


4. VIDEO. Wat een start! Arthur Vermeeren straft blunder in Barcelona-defensie af voor Antwerpse voorsprong (13/12/2023 - Het Belang van Limburg)

Antwerp kwam al na 76 seconden op voorsprong tegen FC Barcelona op de laatste speeldag in de groepsfase van de Champions League. Arthur Vermeerden knalde de 1-0 met wat geluk binnen na slecht uitspelen van de bezoekende defensie. De Bosuil stond meteen in de fik. Vermeeren werd meteen de jongste én snelste Belgische doelpuntenmaker ooit in de CL. [naar artikel]


5. VIDEO. Wat een start! Arthur Vermeeren straft blunder in Barcelona-defensie genadeloos af voor Antwerpse voorsprong (13/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp kwam al na 76 seconden op voorsprong tegen FC Barcelona op de laatste speeldag in de groepsfase van de Champions League. Arthur Vermeerden knalde de 1-0 met wat geluk binnen na slecht uitspelen van de bezoekende defensie. De Bosuil stond meteen in de fik. [naar artikel]


6. MULTILIVE: Jubileummatch voor Mertens, Barcelona snel op voorsprong na discutabele goal (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Er staan deze avond nog twee interessante voetbalaffiches op het programma. In de Serie A krijgen we met Napoli - Inter Milaan, ofwel de nummers... [naar artikel]


7. MULTILIVE: Mertens laat openingstreffer liggen, Barcelona op voorsprong na discutabele goal (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Er staan deze avond nog twee interessante voetbalaffiches op het programma. In de Serie A krijgen we met Napoli - Inter Milaan, ofwel de nummers... [naar artikel]


8. MULTILIVE: Salah brengt Liverpool meteen op voorsprong tegen Tottenham - Messi moet Barcelona redden op zwemvijver Espanyol (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


9. MULTILIVE: Salah brengt Liverpool meteen op voorsprong tegen Tottenham - Barcelona moet achtervolgen op zwemvijver Espanyol (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


10. MULTILIVE: Salah brengt Liverpool meteen op voorsprong tegen Tottenham - Tijd dringt voor Barcelona en invaller Messi op zwemvijver Espanyol (04/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!