Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE: Ook Teodorczyk test reflexen Gabulov, Anderlecht en Club zorgen voor attractieve pot (0-0)

15/04/2018 - 18:33
"Aftrap 18u Constant Vanden Stockstadion Ref: Bart Vertenten Club won al twintig jaar niet in Anderlecht"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE: Ook Teodorczyk test reflexen Gabulov, Anderlecht en Club zorgen voor attractieve pot (0-0) (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Constant Vanden Stockstadion Ref: Bart Vertenten Club won al twintig jaar niet in Anderlecht [naar artikel]


2. LIVE: Anderlecht en Club zorgen voor leuke pot, Markovic test reflexen Gabulov (0-0) (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Constant Vanden Stockstadion Ref: Bart Vertenten Club won al twintig jaar niet in Anderlecht [naar artikel]


3. LIVE: Teodorczyk scoort dan toch na mistasten Gabulov! Anderlecht leidt in Jan Breydelstadion (0-1) (06/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

De match van de waarheid om de titelstrijd. Om 14u30 is Jan Breydel het schouwtoneel voor de absolute kraker tussen Club Brugge en Anderlecht. Eén... [naar artikel]


4. LIVE: Anderlecht en Club gaan na aangename pot met 0-0 rusten, Gabulov acteert sterk (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 18u Constant Vanden Stockstadion Ref: Bart Vertenten Club won al twintig jaar niet in Anderlecht [naar artikel]


5. FT België. Club wil contract Leko openbreken en ontbindt dat van doelman Gabulov - Opsteker voor Anderlecht - Mbokani klaar voor vuurdoop bij Antwerp (14/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft het contract van Vladimir Gabulov ontbonden. De 34-jarige doelman is na een korte passage bij blauw-zwart opnieuw transfervrij.... [naar artikel]


6. Invaller Nainggolan klimt na attractieve topper tegen Inter naar gedeelde derde stek (02/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Een bijzonder aangename topper daar in Rome. AS Roma en Inter zetten het vizier vanaf de eerste minuut op scherp, maar het waren de Romeinen die [naar artikel]


7. Port of Antwerp Giants wint attractieve partij van Okapi Aalstar (10/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

Port of Antwerp Giants zegevierde in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Beker van België met 91-85 van Okapi Aalstar. De havenploeg had enkele keren een ruime bonus op zak, maar trekt zondag met slechts een spaarpot van zes punten naar het Forum van Aalst. Een nederlaag met vijf punten of een gelijkspel is echter wel voldoende voor een stek in de halve finale van de Beker van België. [naar artikel]


8. MULTILIVE buitenland: Krijgen we attractieve topper te zien tussen Real Madrid en Sevilla? (09/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Mönchengladbach- Schalke 04 Real Madrid - Sevilla Paris Saint-Germain - Lille Juventus - Inter [naar artikel]


9. Alaphilippe doorbreekt dan toch hegemonie van Valverde en wint verrassend attractieve Waalse Pijl (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Julian Alaphilippe heeft 82e editie van de Waalse Pijl gewonnen. De Ardense klassieker die normaal op slot blijft tot de laatste beklimming van de Muur Van Hoei, brak deze keer verrassend vroeg open. Toch kwam alles weer samen voor de laatste klim. Na vier zeges op rij moest topfavoriet Alejandro Valverde zich tevredenstellen met de tweede plaats. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!