15/04/2018 - 21:51
"Drie wedstrijden, drie gelijke spelen. KV Oostende kon ook vandaag niet winnen in groep B van play-off 2. De mannen van Custovic gooiden een..."

1. KV Oostende kan opnieuw niet winnen: STVV maakt 2-0-achterstand goed aan de kust (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Drie wedstrijden, drie gelijke spelen. KV Oostende kon ook vandaag niet winnen in groep B van play-off 2. De mannen van Custovic gooiden een... [naar artikel]

2. Anderlecht maakt dubbele achterstand goed, maar kan ook op Oostende niet winnen onder Kompany (28/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Ook op het veld van Oostende heeft Anderlecht niet kunnen winnen onder coach Vincent Kompany. Paars-wit maakte aan de kust een achterstand van twee... [naar artikel]

3. LIVE. Winnen en play-offs zijn binnen! Walsh maakt vroege achterstand al even snel ongedaan (02/04/2022 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen kan zich vanavond verzekeren van een plekje in de Europe Play-off. Een zege tegen KV Kortrijk volstaat. Als het deze speeldag niet lukt, moet Malinwa volgende week op de slotspeeldag de klus klaren op het veld van regerend landskampioen Club Brugge. Wouter Vrancken en de zijnen weten dus wat hen te doen staat. Volg de wedstrijd hier LIVE vanaf 18u30! [naar artikel]

4. De kandidaat die niks anders kan dan winnen, winnen en winnen (14/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Hij komt enkel om te winnen. Maandagavond. Dinsdagavond. Woensdagavond. En, jawel, ook donderdagavond. Een hele ‘Slimste Mens ter Wereld’-week dus.... [naar artikel]

5. BEKERLIVE: AA Gent met de handen in het haar bij rust in Kortrijk: 3-1! - Ook Standard op achterstand in Oostende (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond worden al twee kwartfinales in de Croky Cup afgewerkt. Yves Vanderhaeghe gaat met AA Gent, dat hij opnieuw op de rails heeft gekregen, op... [naar artikel]

6. BEKERLIVE: Kan AA Gent pijnlijke uitschakeling nog vermijden in tweede helft? (3-1) - Ook Standard op achterstand in Oostende (12/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

7. STVV toont karakter en haalt dubbele achterstand op bij KV Oostende (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft op de derde speeldag van Play-Off 2 gelijkgespeeld op het veld van KV Oostende. Het werd 2-2. De Kanaries maakten een dubbele achterstand nog goed in een dolle tweede helft. De Sart en Botaka maakten de Truiense doelpunten. [naar artikel]

8. Vanaken en Wesley zetten scheve situatie recht in Oostende, Club verkleint achterstand op leider Genk tot 7 punten (27/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge won vanmiddag relatief makkelijk en verdiend van buur KV Oostende. Twee strafschoppen in de tweede helft beslisten de derby, waarin KVO... [naar artikel]

9. LIVE. KV Oostende buigt achterstand in geen tijd om tegen Cercle (23/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 27ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Jan Breydel • Met winst springt KVO (14de) over Cercle (13de) [naar artikel]

10. Moeskroen haalt achterstand op tegen Oostende en boekt eerste thuiszege sinds november (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 • Le Canonnier • KV Oostende won vorig weekend met 1-0 van STVV, Moeskroen verloor van Anderlecht [naar artikel]