Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Op tijd voor het WK? Toby Alderweireld speelt voor het eerst in twee maanden weer bij Tottenham

17/04/2018 - 20:11
"Bijna twee maanden na zijn laatste wedstrijd staat Toby Alderweireld weer op het veld bij Tottenham Hotspur. De verdediger, die ook out was met een hamstringblessure, leek uit de gratie gevallen van Spurs-coach Mauricio Pochettino door de aanslepende contractbesprekingen. Tot nu: in de inhaalwedstrijd tegen Brighton vormt hij weer een duo met Jan Vertonghen in het hart van de defensie. Net op tijd om terug wedstrijdfit te raken voor het WK voetbal?"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Toby Alderweireld verlengt zijn contract bij Tottenham Toby Alderweireld verlengt zijn contract bij Tottenham (20/12/2019 - Metro)

Tottenham Hotspur heeft vandaag bekendgemaakt dat Toby Alderweireld zijn aflopende overeenkomst heeft verlengd tot juni 2023. De Rode Duivel verdedigt al sinds de zomer van 2015 de kleuren van de Spurs en is een vaste waarde centraal achterin. Lange tijd leek Alderweireld komende zomer transfervrij de deur uit te wandelen in Londen, maar nieuwe manager […] Het bericht Toby Alderweireld verlengt zijn contract bij Tottenham Toby Alderweireld verlengt zijn contract bij Tottenham verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. Op tijd voor het WK? Toby Alderweireld speelt voor het eerst in twee maanden weer bij Tottenham (17/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Bijna twee maanden na zijn laatste wedstrijd staat Toby Alderweireld weer op het veld bij Tottenham Hotspur. De verdediger, die lang sukkelde met een hamstringblessure, was sinds vorige maand alweer fit… maar raakte toen niet meer in de goed draaiende ploeg van de Spurs. Tot nu: in de inhaalwedstrijd tegen Brighton vormt hij weer een duo met Jan Vertonghen in het hart van de defensie. Net op tijd om terug wedstrijdfit te raken voor het WK voetbal? [naar artikel]


3. Tottenham geraakt niet voorbij rode lantaarn Norwich, Alderweireld speelt rol in knullige owngoal (28/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen zege voor Tottenham tegen rode lantaarn Norwich City. De Spurs moesten twee keer terugknokken van een achterstand en speelden 2-2 gelijk. [naar artikel]


4. Kane helpt Tottenham met twee goals aan belangrijke zege tegen Leicester, Alderweireld speelt hele match (19/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Tottenham heeft op eigen veld met 3-0 gewonnen tegen Leicester City. Door de overwinning naderen de Spurs tot op vier punten van de Foxes. Toby... [naar artikel]


5. Toby Alderweireld speelt opnieuw, maar kan met Tottenham niet winnen van Everton (16/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Everton en Tottenham Hotspur hebben vrijdagavond de 32e speeldag in de Engelse Premier League geopend met een 2-2 gelijkspel. [naar artikel]


6. LIVE (18u30). Tottenham met Alderweireld voor het eerst als aanvoerder, Vertonghen op de bank (11/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 22 • Liverpool nog ongeslagen • Aftrap: 18u30 [naar artikel]


7. LIVE. Tottenham met Alderweireld voor het eerst als aanvoerder, Vertonghen op de bank (11/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 22 • Liverpool nog ongeslagen • Aftrap: 18u30 [naar artikel]


8. LIVE. Tottenham met Alderweireld voor het eerst als aanvoerder, Vertonghen op de bank in Engelse kraker (11/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 22 • Liverpool nog ongeslagen • Aftrap: 18u30 [naar artikel]


9. Jan Vertonghen en Toby Alderweireld starten voor het eerst sinds februari nog eens met hun tweetjes achterin bij Tottenham (09/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Jan Vertonghen en Toby Alderweireld starten vanavond voor Tottenham Hotspur nog eens zij aan zij achterin. Dat was alweer geleden van februari op bezoek bij Chelsea. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!